Home » , » Ο αγώνας των απεργών της ''PHONE MARKETING'

Ο αγώνας των απεργών της ''PHONE MARKETING'

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 | 5:51 μ.μ.

Το βίντεο που μας ήρθε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο συνοδεύεται από το κείμενο: «Καλησπέρα. Θα παρακαλούσαμε να προωθήσετε το βίντεο και στο μπλογκ μας αλλά και οπουδήποτε εσείς γνωρίζετε, EMAIL, BLOG,Κ.ΤΛ...

Ο αγώνας των απεργών της ''PHONE MARKETING'' είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται την αλληλεγγύη, την οικονομική υποστήριξη ως πλαισίωμα από όλους τους φορείς σωματεία βάσεις, συνελεύσεις γειτονιών, επιτροπές κατοίκων, αλληλέγγυους και συλλογικότητες.

Το βίντεο εχει διαμορφωθεί από την ομάδα τεχνικών κινηματογράφου-τηλεόρασης ''Διακόπτες'' http://diakoptes.blogspot.gr»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
3 Ιουνίου 2012 στις 10:28 μ.μ.

Καλησπέρα και από εμένα ,( Μετά την καλησπέρα του συνδικαλιστή των τηλεμπόρων και “ενημερωτών”) σε όλα τα μέλη του μπλόγκ και κυρίως στους διαχειριστές.
Θα ήθελα σας παρακαλώ να τοποθετηθώ στο παραπάνω θέμα και ειλικρινά ,θα ήθελα να λάβω μία πειστική απάντηση στο ερώτημα που θα εκθέσω , παρά το κατά βάθος ρητορικό του χαρακτήρα . Ωστόσο , ναι ,λυπάμαι . Την οργή μου και την αγανάκτησή μου δεν την κρύβω.

Έτσι λοιπόν ,
αν οι υπάλληλοι μισθοφόροι της Μπλάκ Γουώτερ είχαν εδώ υποκατάστημα (Για μένα έχουν , όχι οι ίδιοι, αλλά όμοιοί τους) και είχαν να πληρωθούν 3 μήνες και δεν μπορούσαν να ταίσουν τα παιδιά τους και αναγκάζονταν να δουλεύουν μία ημέρα την εβδομάδα κατά τα λεγόμενα των απεργών στο βίντεο …

Αν οι υπάλληλοι των “αγοράζω χρυσό” , είχαν να πληρωθούν 3 μήνες και δεν μπορούσαν να ταίσουν τα παιδιά τους και αναγκάζονταν να δουλεύουν μία ημέρα την εβδομάδα …

Αν η συμπαθέστατοι σε όλους τους πολίτες προστάτες του πολίτη ΜΑΤατζήδες , είχαν να πληρωθούν 3 μήνες και δεν μπορούσαν να ταίσουν τα παιδιά τους και αναγκάζονταν να δουλεύουν μία ημέρα την εβδομάδα …

Αν οι μπράβοι και οι εκβιαστές της νύχτας (Ναί συγνώμη , επίσημα ο εκβιασμός ειναι παράνομος. Άλλωστε μόνο το νόμιμο είναι ηθικό . Ε; Αγωνισταρά μου ; ) είχαν να πληρωθούν 3 μήνες και δεν μπορούσαν να ταίσουν τα παιδιά τους και αναγκάζονταν να δουλεύουν μία ημέρα την εβδομάδα …

Αν αυτοί που “ενημερώνουν “ τηλεφωνικά (Εδώ εμπίπτει και η συμπαθής ανα το Πανελλήνιο κατηγορία εργαζομένων του βίντεο που αναρτήσατε) 5 , 10 , 15 , 20 , 25 , 30 , 35 , 45 φορές τη μέρα ,είτε για να πουλήσουν, είτε κυρίως για να “πείσουν” με “ενημερωσούλες” , συμβάλοντας στόν έλεγχο του υπερπληθυσμού (2000 περίπου επίσημα “αυτοκτονίες” χρεωμένων ανθρώπων) στην Ελλάδα , είχαν να πληρωθούν 3 μήνες και δεν μπορούσαν να ταίσουν τα παιδιά τους και αναγκάζονταν να δουλεύουν μία ημέρα την εβδομάδα …
(Εδώ δεν υπάρχει “αν” Είναι γεγονός , ωιμέ !)

Και εν τέλει,
αν νομιμοποιήσουμε την παιδοφιλία (Δεν είναι μακριά οι Κάτω Χώρες και οι πολύ “προχώ” και ανοιχτόμυαλες αντιλήψεις τους )και φτιάξουμε μιά ισχυρή βιομηχανία και η βιομηχανία λόγω αναδουλειάς και ανταγωνισμού στην οικονομία των μονοπωλείων δεν πάει καλά και έχει κεσάτια και η εργαζόμενοι τραβάνε ζόρια και είχαν να πληρωθούν 3 μήνες και δεν μπορούσαν να ταίσουν τα παιδιά τους και αναγκάζονταν να δουλεύουν μία ημέρα την εβδομάδα …

Εγώ τώρα τι θέση πρέπει να πάρω ; Λέω μαλακίες και δεν είμαι αρκετά κομμουνιστής για να το λέω ; Την πιστοποίηση από που θα μπορούσα να την πάρω σύντροφοι , αν μου επιτρέπετε την προσφώνηση ; Δικαιούνται οι να ζητούν την αλληλεγγύη μου ; Θεωρούμε και αποδεχόμαστε ότι μέσα σε ένα τσουβάλι μπορούμε να βάζουμε τους απεργούς των νοσοκομείων , λιμανιών , δασκάλων , νηπιαγωγών , οδοκαθαριστών , αγροτών , βιομηχανικών εργατώνκαι λοιπών χρήσιμων πραγματικά παραγωγικών επαγγελμάτων …..

Ανώνυμος
4 Ιουνίου 2012 στις 12:33 π.μ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΟΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥ Η ΤΗΣ ΕΛΠΑ(ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ...)ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟ-ΑΜΑΞΙ?ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ-ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ...ΕΛΕΟΣ
ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...
ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΕΛΕΓΓΥΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΩΝ-ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΩΝ
ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ

Ανώνυμος
4 Ιουνίου 2012 στις 12:49 π.μ.

Και η συνέχεια :
…..εξομοιώνοντάς τους με απεργούς του παραπάνω “συναφιού” , για να μην πώ τίποτα άλλο γιατί αρκετά υβριστικός ήμουν ; Συγνώμη αλλά “άλλο απεργία χαλιβουργικής και άλλο απεργία τρομοκρατικής υπηρεσίας “ . Εγώ πάντως με το το απαξιωτικό μου ύφος θέλω να ανταποδώσω στούς “κυρίους “ και στις “κυρίες” την ηθική βλάβη που υπέστη τα τελευταία χρόνια από τους συναδέλφους τους και που μήνυση δεν έκανα , γιατί λεφτά δεν είχα. Ωστόσο, άντεξα την νόμιμη ψυχολογική τους βία. Κάποιοι άλλοι όχι. Απλά φούνταραν για να υσηχάσουν.
Την φρασεολογία και το χρώμα τουλάχιστον του αριστερού λόγου δικαιούται , ( κατ΄εμέ βέβαια , πάντα )να την δανείζεται αυτός-η που προσφέρει κάτι χρήσιμο στο κοινωνικό σύνολο πρωτίστως . Ο τηλε-εκβιαστής “αυτοκτονιστής” και σπασαρχίδας τηλέμπορας δεν δικαιούται .
Η ευτραφής απεργός στα ροζ ενδεδυμένη του βίντεο προσπερνάει με χαμογελάκια και χαριτομενιές το κραυγαλέο και εξοργιστικό γεγονός του τηλε-εκβιασμού που καθ΄έξιν κατ΄επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση επιβάλουν σε εκατομύρια χρεωμένους , εξευτελιζόμενους και απροστάτευτους χρεωμένους συμπολίτες μας .
Η ψιλή αγωνίστρια και ο άλλος ο “σύντροφος “ κροάζουν για αξιοπρέπεια (!!!) , για αλληλεγγύη( !!!) και συμπαράσταση (!!!) . Τα χάπια μου , γιατρέ !!! Λίγη τσίπα παιδιά ! Μια κουκούλα φορέστε . Κάτι , τελος πάντων ! Αυτό είναι που με εξόργισε . Και εκβιαστές και περήφανοι ; ‘Οπως ονομάζει την εταιρία “phone marketing” το αφεντικό και κρύβει με φερετζέ το πραγματικό και προσοδοφόρο αντικείμενό του (των εισπρακτικών εταιριών , καλέ !) , έτσι και εσείς να κάνετε . Κουκούλα παιδιά . Οχι φάτσα κάρτα γιατί με εξοργίζετε . Ξέρω ,ξέρω . “Είναι πολλοί οι ψήφοι μήτσο μου” .

Παιδιά , “σύντροφοι” , απεργοί μην ανυσυχείτε . Θα έρθουν καλύτερες μέρες . Οταν θα μας έχετε και θα μας έχουν “ξεκαθαρίσει”τα αφεντικά σας , όταν μετά από χρόνια ξαναρχίσει ο δευτερος γύρος της μονόπολυ (το παιχνιδάκι ντέ !) και ανοίξουν πάλι μαζικά οι μπίζνες της υπερχρέωσης , της πουστιάς , της λουμπινιάς και της μοιρασιάς χαντρών από τον Ισπανο Κορτές στους ιθαγενείς , θα ξαναπάρετε τον κανονικό και νόμιμο μισθό σας για να ζήσετε με αξιοπρέπεια(!!!!!!!).
Άντε και καλούς αγώνες παιδιά ! Βαστάτε γιατί σας χρειαζόμαστε . Δεν μπορώ να πάρω την απόφαση μόνος μου .Χρειάζομαι ερέθισμα για να πέσω από τον πέμπτο όροφο.

Τελειώνω με το θεϊκό , ανεπανάληπτο και μοναδικό απόφθεγμα του μεγάλου διδάσκαλου του κεφαλαίου και του γένους .
Του κυρίου Γεώργιου Βουλγαράκη :
“Ότι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό”.

ΥΓ.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και θα ήθελα , αν γίνεται και μία θέση μπας και βρώ το φώς μου.

Ανώνυμος
4 Ιουνίου 2012 στις 1:42 π.μ.

Σωστος ο κυριος...............!

Τολστόϊ
4 Ιουνίου 2012 στις 4:31 π.μ.

όπως καταλάβατε ο "κομμουνισμός του σήμερα" είναι πάνω απ' όλα ΥΛΙΣΤΙΚΟΣ !!

ότι απολαμβάνουν οι πλούσιοι θέλουν και οι προλετάριοι να το απολαύσουν....
εκεί είναι το μυστικό και οι ΤΑΞΕΙΣ του σήμερα.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΟΥΝ !!

ναι φίλε μου 12:33 π.μ. δεν έχω ούτε αμάξι ούτε κινητό !

και δεν είμαι αλληλέγγυος σε αυτούς που καταστρέφουν τη φύση και την κοινωνία για να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ και να ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΡΑΙΑ !!

αν ο Κομμουνισμός μας καταστρέφει τη φύση όσο και ο Καπιταλισμός,ευχαριστώ δεν θα πάρω.

είμαι έτοιμος να ζήσω με 5 ώρες τη μέρα ρεύμα.
εσύ είσαι ?

Ανώνυμος
4 Ιουνίου 2012 στις 6:03 π.μ.

Αν...
… μισθοφόροι της Μπλάκ Γουώτερ...
…υπάλληλοι των “αγοράζω χρυσό”
…ΜΑΤατζήδες.
…μπράβοι και οι εκβιαστές της νύχτας
…αυτοί που “ενημερώνουν “ τηλεφωνικά
…νομιμοποιήσουμε την παιδοφιλία

1) Όλα αυτά τα "αν" θυμίζουν το ποίημα του Κίπλιγκ και η ταύτιση των απεργών με δολοφόνους μισθοφόρους παραπέμπει στην "Προπαγάνδα" του Γεωργαλά.
"...Μέθοδος για να μολύνονται οι εχθροί είναι και το ρίξιμο όλων στο ίδιο καζάνι" (σελ.202)
έτσι οι εργαζόμενοι στα τηλεφωνικά κέντρα υποθετικά και αυθαίρετα ονομάζονται εκβιαστές και παιδόφιλοι !!
2) Οι εργαζόμενοι δεν απασχολούνται σε εργασία «…που προσφέρει κάτι χρήσιμο στο κοινωνικό σύνολο πρωτίστως .» Στον καπιταλισμό κάθε εργαζόμενος είναι χρήσιμος μόνο για τον εργοδότη του και αν πάψει να είναι τότε απολύεται ,το κοινωνικό σύνολο εξάλλου εμπεριέχει πολλές κοινωνικές τάξεις.

Προλετάριος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger