Home » , » Επίθεση σε μάζωξη 40 νεονάζι στο Αγρίνιο (Βίντεο)

Επίθεση σε μάζωξη 40 νεονάζι στο Αγρίνιο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Ιουλίου 2012 | 7:44 μ.μ.

Την άποψη των Χρυσαυγιτών για τα όσα έγιναν χτες στο Αγρίνιο ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του Alpha.

Παρακάτω παραθέτουμε πώς παρουσιάζονται τα γεγονότα από ανάρτηση του indymedia:

Σήμερα, (9\07\2012), κατά τις 9 το βράδυ, διακινήθηκε η πληροφορία ότι περίπου 40 νεοναζι της Χρυσής Αυγής ήταν μαζεμένοι και συζητούσαν στο καφενείο "Καρνάγιο" στην συμβολή των οδών Εθνικής Ενότητας και Καλυβίων.
Μετά από λίγη ώρα μαζεύτηκαν γύρω στους 50 αντιφασίστες και αντιφασίστριες στην πλατεία Δημάδη. Εκεί ξεκίνησε πορεία με στόχο την παρέμβαση σε αυτή τη μάζωξη. Εκεί οι νεοναζι περίμεναν ήδη και ήταν οπλισμένοι με τασάκια, μπουκάλια καρέκλες κτλ.

Οι αντιφασίστες και οι αντιφασίστριες έκαναν ότι χρειάζονταν για να αμυνθούν και μετά από μια κατά μέτωπο σύγκρουση έτρεψαν τους νεοναζι σε οπισθοχώρηση.
Στη συνέχεια μετά από επέμβαση των δυνάμεων καταστολής (ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, δακρυγόνα κτλ), οι αντιφασίστες και οι αντιφασίστριες αποχώρησαν συντονισμένα και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Δημάδη όπου και διαλύθηκαν.

Στην οδό Εθνικής Ενοτητας στο Αγρίνιο συνεισφέραμε στο σπάσιμο της εθνικής ενότητας που θέλουν να πλασάρουν ως λύση για την έξοδο από την κρίση.

Να αποδομήσουμε τις νεοναζιστικές ομάδες κρούσεις στο Αγρίνιο και παντού.
Να μην αφήσουμε το φασιστικό δηλητήριο να κυκλοφορει στους δρόμους των πόλεων και των χωριών
Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστών
Καμιά ανοχή σους φασίστες

Κάποιοι αντιφασίστες και αντιφασίστριες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger