Home » , » Σεκιούριτι ο "καλός ναζί"

Σεκιούριτι ο "καλός ναζί"

Από mitsos175 , Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 | 1:07 π.μ.


Συμβόλαιο συνεργασίας με τρεις ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης, που θα αναλάβουν την «περιφρούρηση» περιοχών της πρωτεύουσας υπογράφει η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αρχική σκέψη του Μιχαλολιάκου ήταν η ίδρυση και λειτουργία εταιρείας σεκιούριτι με ευθύνη του κόμματος, τελικά όμως κατέληξε στη λύση της μίσθωσης των ήδη υπαρχουσών εταιρειών ιδιωτικής φύλαξης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα κενά στο προσωπικό των εταιρειών σεκιούριτι με τις οποίες θα συνεργαστεί, θα ζητήσει να καλυφθούν από άνεργα μέλη και φίλους του κόμματος τα οποία θα πληρώνει από την κρατική επιχορήγηση που της αναλογεί.

Δεν θα πω τα αυτονόητα. Πόσο επικίνδυνο είναι φανατικοί φασίστες, να πληρώνονται για να «εξασφαλίζουν την τάξη» όπως φυσικά αυτοί την εννοούν.

Η υποκατάσταση των δυνάμεων καταστολής από τα μέλη ακροδεξιών συμμοριών, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι φανερό πως τα ΜΑΤ, μετά τα μέτρα που έρχονται και θα εντείνουν την αγανάκτηση, δεν θα είναι αρκετά για να καταστείλουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Έτσι, αντί να πάρουν περισσότερους μπάτσους, προτιμούν την πιο φτηνή λύση, των πωρωμένων ασπόνδυλων, που θα χτυπάν με χαρά αθώους και σε συμφέρουσες για τους δοσίλογους τιμές.

Οι μεν ναζί φτιάχνουν κομματικό στρατό, βρίσκουν δουλειά στα μέλη τους, γίνονται πιο «προσιτοί» στους ανεγκέφαλους ξενοφοβικούς, οι δε κυβερνώντες δεν θα ανησυχούν πλέον για νεκρούς και «παράπλευρες» απώλειες από την καταστολή, αφού θα έχουν άλλοθι από τους «συνεργάτες» τους.

Δεν θα μπω στον κόπο να πω, ότι η υποκατάσταση του κράτους είναι παράνομη κλπ. Θα πω πως στον καπιταλισμό, τα πάντα είναι εμπορεύσιμα, επομένως και η αίσθηση ασφάλειας.

Βέβαια, θα πει κάποιος, ποιος μας εξασφαλίζει ότι δεν θα πάρουν σχιζοφρενείς ναζί, που θα βλέπουν παντού «εσωτερικούς» εχθρούς; Αυτό ακριβώς θα κάνουν. Με τις ευλογίες της ΝΔ και των δεκανικιών της. Βλέπεις γαλαζοπράσινο μηρυκαστικό, δεν ενδιαφέρει η ασφάλεια αυτούς τους μαφιόζους, αλλά η καταστολή και η προπαγάνδα.

Η ΝΔ και τα κανάλια θα «ξεπλύνουν» τις παρανομίες της συμμορίας, δίνοντας ένα «περίβλημα νομιμότητας» στις επιθέσεις. Σκοτώνουν, κλέβουν, χτυπούν μετανάστες αριστερούς, φτωχούς; «Όχι» θα σας πουν. «Κάνουν απλά τη δουλειά τους». 

Έτσι οι ναζί θα μπορούν να καθίσουν και αυτοί στις υπουργικές καρέκλες σε περίπτωση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, διάλυσης που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη μετά τα μέτρα φωτιά που θα πάρουν, για να τηρήσουν τις υπογραφές τους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2012 στις 5:29 π.μ.

Οι ναζι της ΧΑ οργανωνουν τα νεα ταγματα ασφαλειας οπως την περιοδο της κατοχης και ο προοδευτικος κοσμος που μπορει να μπει φραγμος στα εγληματικα τους σχεδια μενει στις διαπιστωσεις Δεν ειναι καιρος για χασιμο τα γεγονοτα τρεχουν και υπαρχουν υποπτα σημαδια που προμηνυουν ραγδαια εξελειξη Μπαινει καθηκον στους προδευτικους ανθρωπους να δημιουργησουν πυρηνες αντιστασης και αντεπιθεσης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger