Home » » Το τρίο μούντζες

Το τρίο μούντζες

Από mitsos175 , Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 | 3:41 π.μ.


Τελικά, ρε Μπενύτο, έχω μπερδευτεί λιγάκι. Ποιος είναι πιο γελοίος εσύ, ο Σαμαράς, ή ο Κουνέλης; Ο κόρακας, η ύαινα και ο ασβός. Ποιος είναι ποιος; Διαλέξτε μεταξύ σας.
Ο μεν «καταλληλότερος» κάνει γαργάρα τα όσα είπε προεκλογικά. Πoια επαναδιαπραγμάτευση; Σταθερός στα χαράτσια που έρχονται. Τον παίρνει να κάνει κωλοτούμπες στην Τρόικα; Ρε γαλάζια ζωντανά, όταν τα αφεντικά του, αυτοί που τον στηρίζουν, τον βάζουν και υπογράφει, δεν καταλαβαίνετε, ότι έχουν περισσότερη εμπιστοσύνη σε ένα πεινασμένο πάνθηρα, παρά στον Αντωνάκη; Φάτε τώρα αύξηση πετρελαίου για αρχή. Ποιο αφορολόγητο όριο θα αυξηθεί ρε γίδια; Για να γίνει αυτό, πρέπει να συμφωνήσει η τρόικα. Τέτοια διαπραγμάτευση μόνο οι δουλοπάροικοι με τους ευγενείς το Mεσαίωνα έκαναν.
Εσύ από την άλλη Βαγγελιώ, μιλάς για επιμήκυνση. Όταν έχεις μικρό ποσοστό αγόρι μου και το βλέπεις να γίνεται ακόμα μικρότερο, επιμήκυνση ονειρεύεσαι. Κοίτα καλύτερα πως θα ξεμπλέξεις με τα εντιμότατα στελέχη του μπαφόκ. Ξέρεις, αυτούς που ορκιζόσουν ότι ήταν έντιμοι; Θα εκπλαγείς, δεν είναι. Ο Άκης «τρελάθηκε» και θα αρχίσει να κελαηδά. Μόνος του μέσα στην ψειρού δε λέει. Του λείπει ο καλός υπόκοσμος της πολιτικής, η καλή παρέα. Θα τραγουδήσει. Κι αν τραγουδήσει ο Άκης, θα τραγουδήσετε κι εσείς μοιρολόγια.
Ο αδερφός του παιδιού της Μαργαρίτας έμπλεξε το καημένο. Ο εισαγγελέας δεν έβαλε την υπόθεση με τα ασφάλιστρα χρεοκοπίας στο ράφι. Το χαζό απ την άλλη παίζει. Τι παίζει; Φεύγα, κυνηγητό, κρυφτό, αυτά που θα του χρειαστούν, για να ξεφύγει από το πλήθος. Γιωργάκη κούκλε μου, πρόσεχε με το ποδήλατο, θα πέσεις. Αφού δεν το χεις, άστο το ποδήλατο και πάρε το κανό. Τον βλέπω να κωπηλατεί στην άσφαλτο, το mastermind.
Πιάσανε κι ένα ιστορικό στέλεχος του μπαφόκ στην Κορινθία με μυρωδάτο. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Εδώ κατακλέψατε τις συντάξεις και τους μισθούς, στο τσιγαράκι θα κολλήσουμε; Τώρα όμως που το σκέφτομαι, ρε Βαγγελιώ, μπας και σας έδωσε τίποτα να πιείτε εκείνο το στέλεχος; Γιατί δεν εξηγούνται με τη λογική τα όσα λέτε.
Φώτη, σε άφησα τελευταίο να σου απονείμω το χρυσό φάσκελο, για την προσφορά σου στην κωμωδία. Φώτη, για εξήγησε μου, όταν τηρείς μια συμφωνία, πως στο καλό την επαναδιαπραγματεύεσαι;  Η τηρείς τα όσα λέει το συμβόλαιο, ή δεν τα τηρείς και τα αλλάζεις. Αυτό το ολίγη διαπραγμάτευση, μου θυμίζει το ολίγον έγγειος.
Ξέρεις φωτάκι, τα στελέχη στη ΔΗΜΑΡ είναι πολύ αναστατωμένα. Βλέπουν που πάει το πράμα. Νέα μέτρα, φτώχια, ακρίβεια και δε συμμαζεύεται. Και το χειρότερο θα στηρίζουν και θα ψηφίζουν ιδιωτικοποιήσεις και απολύσεις.  Άσε που μετά, θα πρέπει να δικαιολογούν τις ενέργειες του Σαμαρά. Όπως καταλαβαίνεις, σκέφτονται να πάρουν άσπρα ρούχα, να μη φαίνεται πολύ το γιαούρτι.
Είναι κι ένα άλλο θέμα, κουνελάκι μου. Ο Τόνι, συμφωνεί σε πολλά πράγματα με τους ναζί της οικογένειας. Θέλουν πχ να ξαναζωντανέψουν οι ΜΑΥδες. Τους θυμάσαι, δεν είσαι τόσο νέος. Και ψάχνουν συνεργάτες.  Σκοπεύουν να ανοίξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης, να δείρουν φτωχούς… Θα τα ψηφίσεις κι αυτά Φώτη; Απλά ρωτάω.
Τη λύση φίλε, δεν θα τη βρεις σε πολιτικούς κηφήνες. Σε αυτούς που είναι το πρόβλημα. Αν άκουγαν οι κάτοικοι της Κερατέας πχ τους κρετίνους δημοσιογράφους και πολιτικούς, τώρα θα κοιμόνταν στα σκουπίδια.
Η λύση είναι στους αγώνες. Κοίτα στην Ισπανία, τι γίνεται. Οι ανθρακωρύχοι έφτασαν στη Μαδρίτη  μετά από μεγάλη πορεία 400 km και συνεχείς συγκρούσεις δύο μηνών με τους μπάτσους που ήθελαν να τους διαλύσουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger