Home » , » Τρομολαγνικά σενάρια με φόντο τον Μαζιώτη

Τρομολαγνικά σενάρια με φόντο τον Μαζιώτη

Από giorgis , Κυριακή 29 Ιουλίου 2012 | 5:31 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Τζάμπα είχαν παρεξηγήσει κάποιοι τα σαΐνια της «αντιτρομοκρατικής» όταν πριν μερικές μέρες ο Β. Λαμπρόπουλος έγραφε στην ιστοσελίδα του «Βήματος»: « Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τριγυρνούν με υπηρεσιακά τζιπ και ψάχνουν... κρυμμένους θησαυρούς και αρχαία! Αντί να αναζητούν τρομοκράτες φορτώνουν στα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ ανιχνευτές μετάλλων και εκσκαφικά εργαλεία και πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για... χρυσό και αγάλματα!».

Ο ίδιος δημοσιοκάφρος του ΔΟΛ έρχεται σήμερα να αποκαταστήσει τα πράγματα και να μας ενημερώσει για τις «βαθυστόχαστες αναλύσεις» που  επιδίδονται οι «εγκέφαλοι» της «αντιτρομοκρατίας» σχετικά με την εξαφάνιση του Νίκου Μαζιώτη.  (Για τις λαμογιές των «αντιτρομοκρατικάριων» που έφερε στον αφρό με το περασμένο δημοσίευμα του μάλλον έχουν να κάνουν με τις κόντρες που υπάρχουν ανάμεσα στους στεγαζόμενους στον ευαγές ίδρυμα της Κατεχάκη).

Σύμφωνα λοιπόν με τον καλαμαρά του «Βήματος»: «ανώτατοι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι "ο 42χρονος και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα μαζί με άγνωστους συνεργάτες τους έχουν ήδη δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες μια νέα ένοπλη οργάνωση και πιθανόν να χρησιμοποιήσουν - σε πρώτη φάση - οπλοστάσιο της εξαρθρωθείσας ομάδας 'Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς', που δεν έχει εντοπιστεί από τις ελληνικές διωκτικές υπηρεσίες». Μάλιστα από αξιωματούχους εκφράζεται φόβος ότι «η νέα οργάνωση του Νίκου Μαζιώτη μπορεί να προχωρήσει σε απαγωγή επιχειρηματία, πολιτικού ή υπηρεσιακού παράγοντα, παρ' ότι μια τέτοια τακτική δεν εφαρμοζόταν ως τώρα από το ελληνικό αντάρτικο πόλης".
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι "το πιθανότερο είναι ο 42χρονος καταζητούμενος και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα να βρίσκονται σε άγνωστο κατάλυμα σε προάστια της Αθήνας, όπως είχε συμβεί και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις - το 1997 και το 2010 - που αναζητούνταν και βρέθηκε σε σπίτια στο Καματερό και στα Καλύβια".

Ανάξιο αναπαραγωγής θα ήταν αυτό το δημοσίευμα αν δεν μας έδινε την αίσθηση ότι πιθανόν έχει μπει στα σκαριά μια νέα αποχή τρομοϋστερίας. Και να επιχειρηθεί όμως κάτι τέτοιο δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ο κόσμος υποφέρει, πεινάει, ασφυκτιά από την βάρβαρη καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ο μπαμπούλας της τρομοκρατίας δεν παιρνάει πια. Αυτή την στιγμή η βία που βιώνει η ελληνική κοινωνία -η οποία άλλωστε ποτέ δεν αισθάνθηκε ότι κινδύνευε από τις οργανώσεις ένοπλης μειοψηφικής βίας- προέρχεται από την πείνα, την ανεργία, την εξαθλίωση που την οδηγούν οι μνημονικοί κυβερνήτες, οικονομικοί δολοφόνοι του λαού μας.

Αλλά να επανέλθουμε στο πόνημα Λαμπρόπουλου. Η βρόμικη υπηρεσία της αντιτρομοκρατικής πρέπει να δικαιολογήσει την ύπαρξη της –και τα ανάλογα «μυστικά κονδύλια- που παντελωνιάζουν τα τσακάλια της. Γι’ αυτό και το παρακάτω δημοσίευμα του καλαμαρά του ΔΟΛ, που στην ουσία προαναγγέλλει συλλήψεις «τρομοκρατών», δεν αποκλείεται να έχει βάση :

«Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε ορισμένα άτομα για τα οποία είχε διαπιστωθεί από την περίοδο εξάρθρωσης του «Επαναστατικού Αγώνα», την άνοιξη του 2010, ότι "πατρονάριζαν" τον Νίκο Μαζιώτη και τους συντρόφους του στη συγκρότηση ενός νέου αντάρτικου πόλης. Το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται σε κύκλο παλαιών αντιεξουσιαστών, το ονόματα των οποίων είχαν ταυτοποιηθεί από αναλύσεις στοιχείων που βρέθηκαν σε οχήματα τα οποία είχε χρησιμοποιήσει η οργάνωση. Τα άτομα αυτά θεωρείται ότι είχαν καθοριστικό ρόλο στη "σύμπραξη" του "Επαναστατικού Αγώνα" με την οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς", την περίοδο 2009-2010. Ακόμη εκτιμάται ότι η ίδια καθοδηγητική ομάδα είχε βοηθήσει στην προμήθεια όπλων και οχημάτων του "Επαναστατικού Αγώνα" από κλιμάκιο αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη».

Αν τα παραπάνω είναι εγκεφαλικά κατασκευάσματα του Λαμπρόπουλου -πρέπει κι αυτός να δικαιολογήσει τον παχυλό μισθό του, ή ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε στο προσεχές διάστημα.

Το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι αυτή η πολιτική της συγκυβέρνησης που καταντησε την χώρα αποικία και τον λαό της εξαθλιωμένο θα φέρει αντιστάσεις. Τι μορφή θα λάβουν αυτές και πόσο αποτελεσματικές θα υπάρξουν, είναι το ζητούμενο. Προσωπική μου άποψη είναι ότι και το "ένοπλο" είναι μέρος του επαναστατικού κινήματος, άσχετα αν από θέση αρχής είμαι ενάντια στην ατομική τρομοκρατία. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 6:11 μ.μ.

Μη σημαδεψεις τη καρδια μου.



Αδερφε μου , σκοπε

αδερφε μου , σκοπε

σε ακουω να περπατας πανω στο χιονι

σε ακουω που βηχεις μεστη παγωνια

σε γνωριζω αδερφε μου και με γνωριζεις.

Στοιχιματιζω οτι εχεις μια κοριτσιστικη φωτογραφια στη τσεπη σου.

Στοιχιματιζω αριστερα μεσα στο στηθος σου πως εχεις μια καρδια.

Θυμασαι?

Ειχες καποτε ενα τρετραδιο ζωγραφισμενο χελιδονια

ειχα καποτε ονειρευτει να περπατησουμε κοντα κοντα

στο κουτελο σου ενα μικρο σημαδι απο τη σφεντονα μου

στο μαντηλι μου φυλαω διπλωμανα τα δακρυα σου

στην ακρη της αυλης μας εχουν ξεμεινει τα σκολιανα παπουτσια σου

στον τοιχο του παλιου σπιτιου φεγγουν ακομα με κιμωλια γραμμενα τα παιδικα μας ονειρα.

Γερασε η μανα σου σφουγγαριζοντας τις σκαλες των υπουργειων

το βραδι σταματαει στη γωνια και αγοραζει λιγα καρβουνα απο το καροτσι του πατερα μου κοιταζονται  μια στιγμη και χαμογελανε , την ωρα που εσυ γεμιζεις το οπλο σου και ετοιμαζεσαι να με σκοτωσεις.

Βασιλεψαν τα πρωινα σου ματια πισω απο ενα κρανος

αλλαξες τα παιδικα σου ονειρα με ενα σκληρο ντουφεκι

πειναμε και οι δυο για ενα χαμογελο και μια μπουκια ησυχο υπνο.

Ακουω τωρα τις αρβυλες σου στο χιονι

σε λιγο θα πας να κοιμηθεις

καληνυχτα λυπημενε αδερφε μου

αν τυχει να δεις ενα μεγαλο αστερι ειναι που θα σε συλλογιζομαι

καθως θα ακουμπησεις το οπλο σου στη γωνια θα ξαναγινεις ενα σπουργιτι.

Κι οταν σου πουν να με πυροβολισεις χτυπα με αλλου

μη σημαδεψεις τη καρδια μου.

Καπου βαθια της ζει το παιδικο σου προσωπο.

Δε θα θελα να το λαβωσεις.

                         Τασος Λειβαδιτης


Κάποτε τον Λειβαδίτη τον σέρναν στα δικαστήρια για ποιήματα σαν κι αυτό με την κατηγορία ούτε λίγο ούτε πολύ του τρομοκράτη . Μήπως τελικά τρομοκράτης είναι όποιος τρομοκρατεί αυτούς και τους μηχανισμούς τους ;

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 8:29 μ.μ.

Αίσχος! Αρον-άρον, πίσω στη φυλακή ο Σάββας Ξηρός!
Πέντε μήνες διακοπή ποινής έδωσε το δικαστήριο στον Σάββα Ξηρό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει σε μάτια, αυτιά και πόδια, σ’ ένα δεκαήμερο τον γυρίζουν πίσω στον γκρίζο τάφο του Κορυδαλλού!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=17415&pos=4&cat_id=48

Ανώνυμος
30 Ιουλίου 2012 στις 12:58 π.μ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΛΛΑ...νομιζω ο,τι η ελληνικη αστυνομια αντι να βελτιωνεται με τα χρονια γινετε ολο και χειροτερη ,εκει που πιστευης, να θα μπουνε νεα παιδια απο πανελληνιες εξετασεις με φρεσκα μυαλα οχι με πιστοποιητικο κοινωνικων φρονιματων και κομματοσκυλα μπαινουνε κατι ντουβαρια που ο μπαλουρδος στο τελος θα πιστεψω οτι ειναι αληθινος δεν γινετε το 50% των αστυνομικων να ψηφιζει χρυση αυγη και να μην εχει παρετηθει ενας αρχηγος της ενας υπουργος κατι..οποιος εχει fb ας μπει απο περιεργια στα fb διαφορων ομαδων ΔΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ κτλ η μισοι απο τους φιλους αυτων των ομαδων ειναι αστυνομικοι οπως ειναι φυσικο και το αλλο 50% χρυσαυγιτες ανα νομο εμενα αυτο με τρομοκρατη ποιο πολυ απο τα αν ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Η ΑΝ ΞΗΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΑΔΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger