Home » , » Τι λέει το τμήμα ηθών της ΔΗΜ.ΑΡ.;

Τι λέει το τμήμα ηθών της ΔΗΜ.ΑΡ.;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Ιουλίου 2012 | 5:31 μ.μ.

Καρτερός Θανάσης - "Αυγή"

Ορισμένοι έπεσαν από τα σύννεφα, μερικοί αριστεροί της ευθύνης ανησύχησαν μάλιστα. Τι του ήρθε στα καλά καθούμενα του Σαμαρά και πέρασε τον Τσίπρα γενεές δεκατέσσερις; Δευτερολογία κατά τη συζήτηση προγραμματικών δηλώσεων ήταν αυτή, ή κατηγορητήριο βασιλικού επιτρόπου κατά την περίοδο που έπεφταν αγύριστα κεφάλια; Είναι δυνατόν η αξιωματική αντιπολίτευση να κατηγορείται ως αβανταδόρος (άκου λέξη! θα ντρεπόταν η προγιαγιά σας, αν ζούσε, κύριε Σαμαρά) του λόμπι της δραχμής; Και να προτάσσει ο ελέω ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. πρωθυπουργός το στήθος του -αν είναι να πάει κάποιος φυλακή από τον Στρατούλη, θα πάω εγώ; Κατʼ αρχάς να τον καθησυχάσουμε τον άνθρωπο.

Στις φυλακές της Ελλάδας ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες δεν είχε έστω μια θέση για Σαμαράδες, ενώ για Στρατούληδες... ουουουου. Δεύτερον όμως και πιο σημαντικό, πρέπει να καθησυχάσουμε τους αριστερούς δημοκράτες, τους δημοκράτες αριστερούς, τους σκέτους αριστερούς και τους σκέτους δημοκράτες, οι οποίοι στηρίζουν τον Σαμαρά: Μην τον παίρνετε πολύ στα σοβαρά, παιδιά. Παιδί της αρείας φυλής  των δεξιών είναι κι έχει μάθει από μικρός μια διαχρονική αλήθεια: Η εθνικοφροσύνη χρειάζεται τους ανθέλληνες, η δεξιά πολιτική το αριστερό φόβητρο, η αντιλαϊκή στρατηγική τους εχθρούς του λαού. Αλλιώς, μόνο με τον σταυρό του Κουβέλη στο χέρι και τις καραμέλες του Βενιζέλου στο στόμα, δεν γίνεται δουλειά.

Παλιότερα ήταν ο κομμουνιστικός δάκτυλος, ο από Βορρά κίνδυνος, οι έξω Βουλγαριά ουστ. Σήμερα αυτά περνάνε; Δεν περνάνε ούτε στα ιδιαίτερης ευφυΐας παλικάρια του Μιχαλολιάκου. Ενώ οι εχθροί του ευρώ, οι αβανταδόροι της δραχμής (άκου λέξη! Θα ντρεπόταν ο σύμμαχος Κουβέλης, αν δεν ήταν βαρήκοος, κύριε Σαμαρά), οι σύγχρονοι ολετήρες του έθνους - όσο να ʽναι αυτά κάτι λένε. Όταν έχουν μάλιστα μουσική επένδυση από τη χορωδία της ΔΗΜ.ΑΡ. και κωμικές νότες από τον θίασο Βενιζέλου, τότε ακόμα καλύτερα. Να μπορεί κανείς να οικοδομήσει, βρε αδελφέ, πάνω τους μια σύγχρονη εκδοχή εθνικοφροσύνης, έναν αξιοπρεπή διχασμό, ένα φόβητρο της προκοπής. Να δώσει με τα βαριά λόγια ένα εθνικό περιεχόμενο στα βαριά έργα που ετοιμάζεται να φορτώσει στην πλάτη μας. Και μην αρχίσετε τις αριστερές κορώνες ότι αυτό είναι πολιτική αλητεία. Διότι θα παραπεμφθείτε στο τμήμα ηθών του κυρίου Κουβέλη, που έχει απονείμει πιστοποιητικό ήθους και αξιοπιστίας στον κύριο Σαμαρά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2012 στις 1:33 μ.μ.

το εν λόγω πιστοποιητικό έχει "ξηλωθεί" απο σας βεβαίως που αποδομείτε με νύχια και με δόντια την δημαρ... ο καημός σας ήταν να πάμε πάλι σε εκλογές και να "ανατείλει" ο νέος αστέρας της αριστεράς που "δεν βαριέσαι, τι ευρώ τι δραχμή"... εξ άλλου θα βοηθούσε να φέρουν απ έξω τα ευρά τους και κάποιοι "αριστεροί" μπρουταλ και όχι fake οπως οι δημαρίτες, για να αγοράσουν κοψοχρονιά ο,τι σήμερα κατηγορείτε ως "ξεπούλημα"... θα ήθελα να με πείσετε αλλά δεν τα καταφέρατε...κρίμα... Α.. και κάτι άλλο... τα χρεωστούμενα δεν χαρίζονται οταν περάσουμε στη δραχμή... μη το ξεχνάτε.. και μη το πλασάρετε στους αφελείς (πλην έξυπνων αριστερών) που σας ψήφισαν... Θα περάσω και σ ένα προσωπικό σχόλιο... χαίρομαι που επιτέλους καταφέρατε να αρθρογραφείτε χωρίς "υποβολείο" οπως τόσα χρόνια είσασταν αναγκασμένος να κάνετε στον Ριζοσπάστη... :) με συντροφικούς χαιρετισμούς Lara

Τάσος ΠΑΤΡΑ
11 Ιουλίου 2012 στις 11:55 μ.μ.

Ti παπαριές του Βενιζέλου είναι αυτές που αναμασάς ρε ...... ευφυέστατε δημοκρατικέ αριστερέ ;;;;; Ξέρεις καμιά χώρα στο πλανήτη που αφού χρεοκόπησε να πλήρωσε τους δανειστές της;;;; Που συνέβει αυτό ;; μήπως με ΔΗΜοκρατική ΑΡιστερή κυβέρνηση;;;;; Τελικά ο ορίτζιναλ Καρατζαφέρης το έπαιζε πιο έξυπνα το παιχνίδι και πήγε εκεί που πήγε, σκέψου που θα πάει η ΔΗΜΑΡ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger