Home » » Μπαράζ εκβιασμών, τρομοκρατικών φημών και απειλών, των αστικών ΜΜΕ σε βάρος των απεργών Χακυβουργών (Βίντεο)

Μπαράζ εκβιασμών, τρομοκρατικών φημών και απειλών, των αστικών ΜΜΕ σε βάρος των απεργών Χακυβουργών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 | 4:03 μ.μ.

Συντονισμένη επίθεση σε βάρος των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας που απεργούν εδώ και 257 μέρες έχει εξαπολυθεί τις τελευταίες μέρες.
Αλλεπάλληλα καθοδηγούμενα δημοσιεύματα του αστικού, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου –ξεκίνησε η εφημερίδα «Κέρδος», την σκυτάλη πήρε η τηλεόραση του Σκάι, η εφημερίδα «Καθημερινή», η ιστοσελίδα «ζούγκλα» κ.α- προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να προβοκάρουν τον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών, λειτουργώντας στην κυριολεξία σαν τσιράκια του καπιταλιστή Μάνεση.
Μπαράζ εκβιασμών, τρομοκρατικών φημών και απειλών έχουν επιστρατευτεί για να σπάσει ο περήφανος αγώνας που δίνουν τόσους μήνες οι απεργοί Χαλυβουργοί.

«Από χτες διαδίδονται φήμες από μέσα ενημέρωσης με εκβιασμούς ότι θα κλείσει το εργοστάσιο. Αποσκοπούν να σπάσει το ηθικό των απεργών χαλυβουργών που δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα για να διασφαλίσουν το δικαίωμα στην εργασία και των συλλογικών συμβάσεων. Εμείς συνεχίζουμε ενωμένοι και επιμένουμε να πιέζουμε όλα τα κόμματα και ιδιαίτερα της συγκυβέρνησης να αναλάβουν τις ευθύνες τους», τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην Χαλυβουργία, Γ. Σιφωνιός μιλώντας στους απεργούς της περιφρούρησης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger