Home » , » Μας ληστεύουν και πανηγυρίζουν

Μας ληστεύουν και πανηγυρίζουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 | 7:50 μ.μ.


Δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους σήμερα οι ξένοι εκπρόσωποι των τοκογλύφων και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους αφού συμφώνησαν ποια λαϊκά στρώματα και πως θα στήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα στο εκτελεστικό απόσπασμα της οικονομικής εξαθλίωσης.
Μισθωτοί, συνταξιούχοι, αγρότες, μικροεπαγγελματίες και βιοτέχνες μπαίνουν στο στόχαστρο για να «επιτευχθούν οι στόχοι», δηλαδή να διασωθούν τα καπιταλιστικά κέρδη και να οδηγηθεί στον Καιάδα της φτώχειας και της μιζέριας ο Ελληνικός λαός.

Οι διαπραγματεύσεις «πήγαν καλά», δήλωσε ο Πολ Τόμσεν, ενώ  σε κοινή τους ανακοίνωση λίγο αργότερα, οι επικεφαλής της τρόικας χαρακτήρισαν «παραγωγικές» τις συζητήσεις, λέγοντας πως υπήρχε «γενική συμφωνία για την ανάγκη ενίσχυσης των πολιτών για την επίτευξη των στόχων» του προγράμματος. «Οι ελληνικές αρχές είναι προσηλωμένες στην συνέχιση του έργου τους με αποφασιστικότητα τον επόμενο μήνα», συμπλήρωσαν.

Ιδια εφορία και από την άθλια ελληνική συγκυβέρνηση: «Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωσαν ότι η συνάντηση "έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα"», μας λέει το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας του «Βήματος».

Η ληστοσυμμορία τρόικας και κυβέρνησης θα κλέψουν –αν τους αφήσουμε- από μισθωτούς, συνταξιούχους, αναπήρους, και από την διάλυση του όποιου κοινωνικού κράτους απέμεινε 11,5 δισ. ευρώ τα δυο επόμενα χρόνια και πανηγυρίζουν.

Διαβάστε ακόμα
 Οι οικονομικοί δολοφόνοι του λαού μας και εμείς
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger