Home » , » Τριγμοί στην άθλια συγκυβέρνηση ή επικοινωνιακά τεχνάσματα;

Τριγμοί στην άθλια συγκυβέρνηση ή επικοινωνιακά τεχνάσματα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 | 7:22 μ.μ.

 Αν έχει βάση το ρεπορτάζ με το οποίο κυκλοφορεί πρωτοσέλιδα η αυριανή realnews, επιβεβαιώνονται για μια ακόμα φορά οι πολιτικές εκτιμήσεις που θέλουν αυτή την άθλια συγκυβέρνηση να στέκεται σε πήλινα πόδια και να είναι ζήτημα χρόνου η κατάρρευσή της.

Δυστυχώς όμως θα έχει προλάβει να εκτελέσει το εγκληματικό έργο που της έχει ανατεθεί από τους πάτρωνες της. Να κινεζοποιήσει και να εξαθλιώσει πλήρως την ελληνική κοινωνία, να ξεπουλήσει όλο τον δημόσιο πλούτο (λάθος έκφραση, καλύτερα κρατική περιουσία) που έχει απομείνει. Αν θα είναι αναστρέψιμο ή όχι το μέλλον που μας ετοιμάζουν άλλοι χωρίς εμάς και ενάντια σε μας, εξαρτάτε αν ο λαϊκός παράγοντας αποφασίσει να πάρει την τύχη στα χέρια του. Και δυστυχώς προς το παρόν δεν έχουμε τέτοιες ενδείξεις.

Στο δια ταύτα τώρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα του Χατζηνικολάου, ο υπουργός Οικονομικών υπέβαλε προφορικά την παραίτησή του στο Σαμαρά, επικαλούμενος ότι κάποιοι θέλουν να τον «αποδημήσουν». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες με παρέμβαση του πρωθυπουργού εκτονώθηκε αυτή η κρίση.

Πιθανόν όλα αυτά να μην είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Το αναμφισβήτητο είναι πάντως ότι μια κυβέρνηση που παρουσιάζει τέτοια εικόνα δεν μπορεί να μακροημερεύσει. Ζητούμενο είναι τι θα την διαδεχθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Γ. Στουρνάρας: Τεχνοκράτης με ουρά ...

- Αυτοπροσώπως η τρόικα στην κυβέρνηση με την ανάληψη του υπουργείου Οικονομικών από τον Γ. Στουρνάρα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2012 στις 7:30 μ.μ.

Είναι όλα παραμύθια της Χαλιμάς, αποτελούν μεθοδευμένες διαρροές από το Μαξίμου κατόπιν συμβουλών των επικοινωνιακών συμβούλων της κυβέρνησης, με στόχο να παραπλανήσουν ότι τάχα υπάρχουν διαφωνίες και αντιθέσεις σε αυτήν την πολιτική ώστε ο λαός (έχοντας αυταπάτες) να "καθήσει στα αυγά του" και να αναμείνει την κατάρρευσή της.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger