Home » , » Κακοπαιγμένη παράσταση (Βίντεο)

Κακοπαιγμένη παράσταση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012 | 10:55 μ.μ.

«Η αστική τάξη στην χώρα μας γεννήθηκε και αναπτύχθηκε στη σκιά του ξένου κεφαλαίου και έτσι ο ρόλος της είναι να υπηρετεί τα ξένα συμφέροντα».

Δημήτρη Μπάτση - «Η Βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα»

 Κοίτα που θα συμφωνήσουμε με την δήλωση του εκπροσώπου των Ανεξάρτητών Ελλήνων, Χρήστου Ζώη ο οποίος σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις που έκαναν σήμερα οι κυβερνητικοί συνέταιροι μίλησε για «επικοινωνιακά τεχνάσματα» και ζήτησε να σταματήσει «η κακοπαιγμένη παράσταση, γιατί «ούτε εισιτήρια κόβει, ούτε τους έλληνες πείθει», όπως ανέφερε σκωπτικά.

Οποιος παρακολουθήσει το βίντεο που παραθέτουμε με τις δηλώσεις Κουβέλη – Βενιζέλου που έγιναν μετά την σύσκεψη που είχαν με τον Σαμαρά, διαπιστώνει έναν τραγέλαφο. Η μόνη επιδίωξη τους είναι πώς θα σερβίρουν στον ελληνικό λαό τα νέα μέτρα οικονομικού σφαγιασμού και εξαθλίωσης του, στα οποία συμφωνούν και οι τρεις τους και πώς θα επιβιώσει το πολιτικό μαγαζί τους, μαζί μ’ αυτό και το δικό τους πολιτικό σαρκίο.

Και καλά ο θλιβερός, ανεκδιήγητος Κουβέλης. Αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα. Ο Βενιζέλος όμως που προαναγγέλλει ότι τα εξοντωτικά για τον λαό, μέτρα αυτά, δεν οδηγούν πουθενά και θα έχουμε άλλα δυο χρόνια ύφεσης 2013-14, έχει την αίσθηση ότι ρίχνοντας την «ευθύνη των χειρισμών» στον Σαμαρά, γιατί αυτός είναι πρωθυπουργός και ο ίδιος δεν θέλει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του να ξαναπάμε στις εκλογές, απαλλάσσετε από τις εγκληματικές του ευθύνες;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

κωσταςς
2 Αυγούστου 2012 στις 2:36 π.μ.

ο Βενιζέλος σήμερα προαναγγέλει τα νέα μέτρα που στην ουσία εγκαινιάζουν το τρίτο γύρο
μέτρων που θα ωδηγήσουν τους εργαζόμενους σε ακόμα πιό δύσκόλες μέρες.
όμως αν θέλουμε να τις διαβασούμε αυτές τις δήλωσείς και μια δευτερή φόρα λένε οτι η κυβερνηση αυτή παρά τις πρόσπαθείες που θα κανουν δεν έχει και πολύ μέλλον,είδη ο κ. Βενιζέλος πήρε της απόστασείς του,ρίχνοντάς το μπαλακί στο Σαμαρά.
Όσο για τον κ. Κουβέλη παρ' οτι προσπαθεί να φάνεί ψυχραίμος και σαν παπαγαλός επαναλαμβανεί το γνωστό ποιήμα που λέεί σε καθε δήλωση προς τους δημοσιογράφους τις τελευταίες βδομάδες βγήκε απ' του Μαξίμου με πρησμένο το πρόσωπο. Πρέπει στην τελευταία συναντηση οι τρείς τους να χτυπηθηκάν αλύπητα. Για του λόγου το αληθές ξανακοιτάχτε την είκονα και δείτε το προσωπό του Κόυβέλη.
Τα ψέματά ομως τελειωνουν πολύ γρήγορα και οι τριγμοί αυτης της κυβέρνησης αλλα΄και οι τριγμοίστο έσωτερικό των κομματων που την απαρτίζουν αρχισαν να ακούγονται έντονα.
Ας μην τους δώσουμε την άνεση του χρόνου να υλοποιήσουν το σχέδιο για τα νεα μέτρα που μας τα περιέγραψε με μεγάλη ευκρινεία ο Βενιζέλος.
Η κυβέρνηση αυτή παρα το συνασπισμό των τριών κομματών είναι μια αδύναμη κυβέρνηση, αντί να τρέχούμε πίσω απ' την ουρά της να βγούμε τώρά στό δρόμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger