Home » , » Όλοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις – Προκήρυξη της ΚΟΕ για τη γενική απεργία στις 26.09.2012

Όλοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις – Προκήρυξη της ΚΟΕ για τη γενική απεργία στις 26.09.2012

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 | 8:23 μ.μ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

Είμαστε και πάλι στους δρόμους – δεν γίνεται διαφορετικά! Αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν, ούτε να διστάσουν, αν δεν αντιμετωπίσουν τη δυναμική του ξεσηκωμένου λαού. H δύναμή μας τους έχει κλονίσει για τα καλά. Το κίνημα των πλατειών ταρακούνησε την πρώτη κυβέρνηση Παπανδρέου τον Ιούνη του 2011. Οι παρελάσεις του λαού στις 28 Οκτώβρη 2011 τους ανάγκασαν στην πρώτη απόπειρα συγκυβέρνησης με τον εκλεκτό των τραπεζιτών και του Βερολίνου Παπαδήμο. Η μεγαλειώδης διαδήλωση της 12ης Φλεβάρη 2012 ενάντια στο σφαγιαστικό Μνημόνιο 2 κατέληξε στην πολιτική μάχη των εκλογικών αναμετρήσεων της 6ης Μάη και της 17ης Ιούνη και στη λυσσώδη αντίδραση του πολιτικού συστήματος για να επιβιώσει υπηρετώντας το ειδικό καθεστώς της νέας κατοχής.
Ο άλλος δρόμος βρίσκεται μπροστά μας. Δυόμιση χρόνια απίστευτης συμπίεσης και αφαίμαξης, δυόμιση χρόνια άνθισης των αντιστάσεων, της αλληλεγγύης και της μαχητικότητας – τώρα η πολιτική αναγκαιότητα ενός αντιθετικού και λυτρωτικού προγράμματος πηγάζει από παντού. Θα παίρνει σάρκα και οστά στις καθημερινές αγωνίες και συζητήσεις, στις μικρές και μεγάλες μάχες, στις παραγωγικές πρωτοβουλίες. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να το γράψει η ίδια η κοινωνική πλειοψηφία, να το κάνει κτήμα της και να μοχθήσει γι’ αυτό. Να συγκρουστεί για να κάνει πράξη ένα τέτοιο πρόγραμμα διεξόδου του λαού και της χώρας, κι όχι να συνεχίσει να ματώνει για τα ασύδοτα κέρδη της μαφίας, της χρεοκρατίας και των ηγεμόνων του ευρωδιευθυντηρίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Πρέπει να φύγουν. Ένοιωσαν την απειλή από την ορμητική εισβολή του λαού στο πολιτικό προσκήνιο, στο ίδιο το δικό τους γήπεδο, στο στημένο εκλογικό παιχνίδι. Μετά τις 6 Μάη λύσσαξαν, απείλησαν, εκβίασαν. Ολόκληρο το διεθνές και εγχώριο σύστημα έπεσε πάνω στην κοινωνία με ένα και μόνο στόχο, που οριακά (και προσωρινά!) τον πέτυχαν λέγοντας συνειδητά ψέματα και κλέβοντας την ψήφο του λαού.
Τίποτα από όσα επαγγέλθηκαν προεκλογικά δεν ισχύει. Τα επαχθή μέτρα του Μνημονίου 2 εφαρμόζονται κατά γράμμα: Διάλυση των εργασιακών σχέσεων και μισθοί πείνας, εξευτελιστικά επιδόματα ανεργίας και άγρια χαράτσια. Δεν υπάρχει καμία «συγκυβέρνηση» – ο  Βενιζέλος και ο Κουβέλης βάζουν πλάτη, η Δεξιά καταλαμβάνει τον κρατικό μηχανισμό, ο Σαμαράς ζητάει άφεση αμαρτιών από τη Μέρκελ, ολοταχώς η Ελλάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Αν στην προηγούμενη φάση το κοινοβούλιο είχε μετατραπεί σε πρωτοκολλητή των τελεσιγράφων της τρόικας, τώρα θέλουν να το βάλουν εντελώς στο περιθώριο. Ο Σαμαράς κυβερνά με το «αποφασίζουμε και διατάσσουμε»: Αγροτική, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, συμφωνία ντροπής με τη Siemens. Τι τους νομιμοποιεί τώρα να «διαπραγματεύονται» τη χαριστική βολή στην κοινωνία, ενώ όλη η χώρα μετατρέπεται σε Ειδική Οικονομική Ζώνη κατοχής από τα γερμανικά μονοπώλια; Ποια «τελευταία μέτρα», ποιο καρότο της επιμήκυνσης; Τώρα απειλούν ξανά και ομολογούν: «Αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα και δεν πιαστούν οι στόχοι, έρχεται νέο πακέτο το 2014»!
Δεν έχουν καμία νομιμοποίηση και το γνωρίζουν. Η καταφυγή στα ρατσιστικά πογκρόμ, και η επιστράτευση της Χρυσής Αυγής στο ρόλο των ταγμάτων εφόδου είναι το τελευταίο όπλο της κυβερνητικής μηχανής: Παράλυση και φόβος στην κοινωνία: αυτός είναι ο στόχος τους. Απειλούν με άγρια καταστολή και εμφύλιο διχασμό, ενοχοποιούν και στοχοποιούν την αντίσταση του ελληνικού λαού.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ – ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!

ΑΠΑΛΛΑΓΗ – ΟΧΙ ΕΝΑΛΛΑΓΗ

Δεν βρίσκεται μπροστά μας η υπόθεση μιας συνήθους δικομματικής εναλλαγής. Αυτά τελείωσαν. Το σύστημα της διαπλοκής είναι καταρρακωμένο κάτω από το βάρος της κατάρρευσης και της επιβολής της ωμής επιτροπείας-κατοχής από το ειδικό καθεστώς της τρόικας. ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ, μαζί με τους εγχώριους υπαλλήλους τους, υποθηκεύουν το μέλλον και δολοφονούν το παρόν της χώρας.
Στα δεσμά του ειδικού καθεστώτος δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Μόνο αποχαύνωση, αφιονισμός και αφαίμαξη μέχρι τελευταίας ρανίδας. Μόνο κοινωνικός αυτοματισμός και κανιβαλισμός: ο ζωντανός εφιάλτης της ερήμου και της ζούγκλας ταυτόχρονα.
ü  ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΪΚΑ – ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ, έτσι μόνο υπάρχει μέλλον γι’ αυτόν τον τόπο, για όλους εμάς.
Αλλά αυτό σημαίνει και άλλα πολλά «ΧΩΡΙΣ» για την απαλλαγή της χώρας από τη δυναστεία του πολιτικού κατεστημένου και των «χορηγών» του: Την ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ, τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, τους ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, την ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, που αποστράγγισε τις παραγωγικές δυνάμεις και πλούτισε καταδικάζοντας τη χώρα στα δεσμά της ΧΡΕΟΜΗΧΑΝΗΣ. Είναι οι υπεργολάβοι των μονοπωλίων και των χρηματαγορών, που τώρα,  σε ρόλο άθλιου ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ, παραδίδουν τα κλειδιά σε Βερολίνο, Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη και Ν. Υόρκη. Για να διασώσουν τα ελεεινά τους προνόμια, δίνουν γη και ύδωρ στην κυριολεξία.
Δεν υπάρχει καμία προοπτική ούτε στο ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ, που υπέγραψαν πρόθυμα οι Βενιζέλος και Σαμαράς. Δεν είναι «ευρωπαϊσμός» η θωράκιση του ευρωδιευθυντηρίου προκειμένου να ποδοπατήσει την εθνική ανεξαρτησία και να στραγγαλίσει την δημοκρατία, ώστε να μην συναντήσει κανένα εμπόδιο η επέλαση του νεοφιλελεύθερου οδοστρωτήρα ενάντια στους λαούς της Ευρώπης και τον Ευρωπαϊκό Νότο.

ΔΙΕΞΟΔΟΣ – ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Απέναντι στα βρώμικα σχέδια διχασμού, που απεργάζεται η συγκυβέρνηση και οι ξένοι προστάτες της, μόνο η ΠΛΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μπορούν να σταθούν φραγμός, αλλά ακόμη περισσότερο: να αναδειχτούν ως το ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ.
- ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κομμάτων, κινήσεων, πρωτοβουλιών για την ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, την ΤΡΟΪΚΑ, το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ.
- ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ, για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Αυτός είναι ο οδικός χάρτης!
ü  Για τη ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ στο δύσκολο αλλά μοναδικό ελπιδοφόρο μονοπάτι της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και της ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ.
Ο κόσμος της ανάγκης και του αγώνα, που αναγνωρίζει την Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ ως έναν πολύτιμο σύμμαχο και όπλο στη μάχη «ζωής και θανάτου» για το ΣΗΜΕΡΑ της χώρας, ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ


https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:37 μ.μ.

Ωραία έκθεση ιδεών η ανακοίνωση!
Στο δια ταύτα ομως δεν διάβασα τίποτα, ξέχωρα απο το "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ". ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΙ?
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ?
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ?
ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ? ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ? ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ? ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ? ΟΛΟΙ ΣΟΥΠΑ?
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ?
ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ 2 ΕΚ. ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?
ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕ?
ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ!!!!

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:38 μ.μ.

συμφωνώ με τον γιάννη . οιΚΟΕ παιζει στο παιγνίδι της διαχείρισής και κάλο είναι αυτοί οι κυρίοι να παψουν να λένε πως είναι κομμονιστές.βρώμανε Πασοκ της δεκαετίας του ογδόντα.

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:00 μ.μ.

Έχω μια απορία, ποιοι πρότειναν πρώτοι την αυριανή απεργία;

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:33 π.μ.

Ρε παιδιά μην τα βάζεται με την ΚΟΕ! Την βρώμικη δουλεία του Αλεξη κάνει. Ξέρεις πριν από κάθε απεργία πρέπει το νέο ΠΑΣΟΚ να το παίζει και λίγο αγωνιστικό...αριστερό! Βγάζει λοιπόν την γκούπα για επαναστατική γυμναστική και όλα καλά... και κινηματική αντιπολίτευση στους δρόμους και υπεύθυνη αντιπολίτευση στην Βουλή! Αλήθεια αύριο η ΚΟΕ στα σημαιάκια της θα έχει το σφυροδρέπανο, αλλά τι ρωτάω ο αφελής και να το έχει θα ... μεριμνήσει η... πολυφωνική Αυγή!

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:02 π.μ.

Μπορει να έχουν γεμισει το κεφαλι μας σκατοπολτο οσο αφορα την τηρηση της ταξης κ αλλες παπαριές οι αστοι και τα μετριοπαθη τους δεκανικια αλλα τιποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο αυθόρμητο και ακεφαλο κίνημα της ζωης και της αξιοπρέπειας μας.Η ειλικρινής και αδιαρραγής υπεράσπιση ενος τέτοιου κινήματος φτάνει.

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:36 π.μ.

Για τη ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ στο δύσκολο αλλά μοναδικό ελπιδοφόρο μονοπάτι της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και της ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ.
Μπου χα χα χα.. Αν δεν ήταν για κλάματα θα ήταν για πολλά γέλια. Μα τέτοια αυτολογοκρισία ήδη; Ούτε το κοδησό. Το πασοκ τουλάχιστον χρειάστηκε (από το 1974) μερικά χρόνια και τουλάχιστον μια εκλογική νίκη για την ολοκληρωση της προδιαγεγραμμένης κωλοτούμπας. Αυτοί μέσα σε τέσσερις μήνες και με ένα 27% γελοιοποιήθηκαν ήδη...

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:36 π.μ.

Προς Βαθύ,
Παρακαλώ διορθώστε. Βάλτε τη σημαία της ΚΟΕ οπως την είχε παραλλάξει η "αυγή" στο πρωτοσέλιδο της λίγο καιρό πριν. Χωρίς το σφυροδρέπανο... [ http://redflyplanet.blogspot.com/2012/05/to-photoshop.html ]

Κάντε φωτοσοπ δεν θα ενοχληθεί κανένας. Είναι πλέον κανονικοί και χρήσιμοι αριστεροί! [ http://antigeitonies.blogspot.gr/2012/05/blog-post_5523.html ]

αλ


Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:42 μ.μ.

Καλά, τι σόι παιχνίδι άτιμο παίζετε όσοι σχολιάσατε μέχρι τώρα; Επτά τον αριθμό.

Ξέρετε πόσοι απαρτίζουν την ΚΟΕ; Πέντε τον αριθμό.
Ε, δεν είναι άτιμο οι επτά, συν εμένα οκτώ, να τα βάζουμε με πέντε;

Εγώ παιδιά ντρέπομαι. Δεν το ξανακάνω.
Απα-πα-πα-πα!

Έχουν και σφυροδρέπανο όμως αυτοί; Γιατί; Για ντεκόρ; Όχι; Τότε; Γιατί;
Γιατί το έχουν αφού δεν είναι κομμουνιστές.

Αααα, για να προβοκάρουν το ΚΚΕ.

Είδατε βρε που παρεξηγήσατε την ΑΥΓΗ. Δεν το είχε βγάλει απ' το σημαιάκι τους για να δώσει εξετάσεις στον ΣΕΒ, την ΕΕ και τις ΗΠΑ,
αλλά για να εξυπηρετήσει το ΚΚΕ.
Να το απαλλάξει από λίγους προβοκάτορες...
Συριζαίοι...
Αριστερά σαλόνια τού καπιταλισμού με πασοκικές μαξιλάρες...

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00 π.μ.

Ισως η κοε προτίμησε να το βγάλει απο τις σημαίες της για να μην ξεφτιλίζεται άλλο,αφου δεν το πιστεύει.Κάποιοι άλλοι γιατί συνεχίζουν να το έχουν στις σημαίες τους που αποδεδειγμένα το εχουν ξεφτιλίσει άπειρες φορές;

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:13 π.μ.

Ανεργε και αφραγκε συνεχιστε ετσι και σας βλεπω οπου να ναι και εσας να μην μπορειτε ουτε τετραδα για μπιριμπα να μαζεψετε.
Πρεπει να τα βρειτε με μλ κοε αραν αρας κτλ κτλ για να μαθετε τι εστι ΕΞΩκοινοβουλευτικη αριστερα.
Και μην μου πεις τι γνωστη .... "εγω ειμαι κομμουνιστης δεν ειμαι γενικα αριστερος"
Ειναι ατακα 1ετη κνιτη που χτυπιεται με ΝΙΒΟ, το παιζει ζαχαριαδικος αλλα δεν ξερει τιποτα για τη στροφη του 56.

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:30 π.μ.

@ Ανώνυμος 1:13 πμ

Έχεις δίκιο. Οι κομμουνιστές ούτε σήμερα δεν μαζεύουμε τετράδα για μπιρίμπα, διότι ουδέποτε είχαμε τέτοιον στόχο.

Οι κομμουνιστές, με το ΚΚΕ και τα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, αγωνιζόμαστε για τη συγκέντρωση δυνάμεων προς την κατεύθυνση ανατροπής τού καπιταλισμού,
στην ταυτόχρονη πάλη για την ανακούφιση της καθημερινότητας του λαού.

Μια ματιά στις συγκέντρωσεις και πορείες τού ΠΑΜΕ στις απεργιακές κινητοποίησεις πανελλαδικά 26-9-12, το αποδεικνύει.

Όσο για τις συνεργασίες, αυτές γίνονται απ' τα κάτω και στο καμίνι τής ταξικής πάλης.

Δε θα μπω φυσικά στη διαδικασία να σου κάνω ανάλυση επ' αυτού,
διότι έχω τη βεβαιότητα ότι ξέρεις την αλήθεια, άσχετα αν δεν τη θες.

Να στα λέω για να έχουμε να λέμε, είναι κουτό και χάσιμο χρόνου.

Μ' άλλα λόγια,
διαθέτω χρόνο απεριόριστο για ταξική πάλη,
αλλά ούτε λεπτό για μπιρίμπα...

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:31 μ.μ.

Καλα τα ειπες ολα.

Τοσοι λιγοι ειστε εσεις οι 100% καθαροαιμοι και οριτζιναλ κομμουνιστες; Κλειστη καστα. Κατι σαν ελιτ ενα πραμα.

Για την απεργια που λες το κοιταξα. Ολο και λιγοτερο κοσμο μαζευει το ΠΑΜΕ, οταν πλησιαζουν οι υπολοιποι αγχωνεται μη σμιξουν και χασει τα 3/4 του κοσμου του.

Ειδα και τα φεστιβαλ της "Κ"ΝΕ. Ελαχιστη συμμετοχη εκτος αθήνας που οπως και να το κανει κανεις ο Βουρλιωτης και οι ΝΕΒΜΑ λειτουργησαν ευεργετικά. Πουθενα πολιτικη ζυμωση. Παντου εκδηλωσεις στυλ λεμε τη γραμμη και την κανουμε αμεσως γιατι υπαρχουν και εσωτερικες ανομαλιες και το ξερουν και οι πετρες αυτο.

Το ειδαμε και στις εκλογες. Κουνησες το δαχτυλο στον λαό να αλλαξει την ψηφο του γιατι τις κλικας ηγεσιας δεν την αρεσε και ο λαος σου γυρισε την πλατη ακομη πιο πολυ.

Τωρα θα κανετε και συνεδριο που η καπεταν Αλεκα θα παραδωσει το δαχτυλιδι ή στον Σοφιανο ή στον Κουτσουμπα. Και η γραμμη θα μεινει ιδια. Και μετα απο 30-40 χρονια θα γραφετε πως το "Κ"ΚΕ και το ΠΑΜΕ πρωταγωνιστησε στην εποχη του μνημονιου και πως η τοτε ηγεσια ηταν πρακτορες. Βεβαια αργοτερα χωρις εξηγησεις θα τους αποκαταστησατε αργοτερα χωρις καμια εξηγηση (βλεπε ΝΖ).

Τραγικη η κατασταση του "Κ"ΚΕ. Και το ξερεις και εσυ. Αλλα δεν τολμας να το παραδεχεις.

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:36 μ.μ.

Α, καλά...

Περί Κουτσούμπα και Σοφιανού, είχε βγάλει απ' την κοιλιά του προχτές το ΒΗΜΑ και μόνον.

Περί μικρής συμμετοχής κόσμου στη συγκέντρωση και πορεία τού ΠΑΜΕ στην Αθήνα, έβγαλε σήμερα απ' την κοιλιά της η ΑΥΓΗ και μόνον.

Όταν λοιπόν άνθρωπέ μου ενημερώνεσαι με τίγκα παραπλάνηση κι άλλον τόσον γκεμπελισμό, έχεις δίκιο να γράφεις στο σχόλιό σου τόσες ανακρίβειες.

Κι αν θέλεις να μάθεις καθαρές αλήθειες, υπάρχει το
ΔΟΚΙΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ 1949-1968,
καθώς και η ΚΟΜΕΠ 4-5 του 2012.

Υπάρχουν βέβαια πάρα πολλά ακόμη που θα μπορούσα να σου προτείνω να διαβάσεις επιπλέον.

Ξεκίνα όμως απ' αυτά και σίγουρα θα βρεις και το δρόμο για παραπέρα μελέτη.

Φυσικά, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ να ξεφύγεις απ' τις αυταπάτες που σε σπρώχνουν ενάντια στο ΚΚΕ.
Ενάντια δηλαδή στα συμφέροντά σου.
Εκτός αν είσαι βιομήχανος, εφοπλιστής κλπ.

Όσο για το ΚΚΕ, σε διαβεβαιώ πατάει πολύ γερά στα πόδια του, ακριβώς διότι είναι επαναστατικό κόμμα.
ΤΕΛΟΣ

ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger