Home » , » Φρενίτιδα κρατικής τρομοκρατίας; Ο Σαμαράς στρέφει τεθωρακισμένα κατά του λαού!

Φρενίτιδα κρατικής τρομοκρατίας; Ο Σαμαράς στρέφει τεθωρακισμένα κατά του λαού!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 | 1:25 μ.μ.


Με αφορμή την είσοδο των απελπισμένων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  στρέφει τον στρατό κατά του εχθρού λαού. Όλοι αυτοί που διέψευδαν τον πραγματικό ρόλο της 71ης Ταξιαρχίας και την συμμετοχή της σε αποστολές Καταστολής Πλήθους, λέγοντας ότι «παρέχει ασφάλεια σε στρατόπεδα του εξωτερικού όπου αναπτύσσονται ελληνικές δυνάμεις», τώρα την κατέβασαν μέσα στο Πεντάγωνο.
Τα γεγονότα είναι πρωτόγνωρα και μπορούν να συγκριθούν μόνο με τη Χούντα των Συνταγματαρχών.
Πρωταγωνιστής σε αυτή την τρέλα ολοκληρωτισμού είναι ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος ο οποίος για μια ακόμη φορά έκανε νυχτερινή έφοδο στους σκοπούς του Πενταγώνου, ζητώντας να του δείξουν οι φρουροί όπλα και σφαίρες!

Οι αξιωματικοί στο Πεντάγωνο φορούν στολή παραλλαγής και είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχει μοιραστεί σε όλους οπλισμός (περίστροφα και σφαίρες) ενώ κάνουν ασκήσεις με ασπίδες λες και είναι Ματατζήδες.
Πίσω από την πύλη του ΥΕΘΑ έχουν παραταχθεί «τα χακί ΜΑΤ» Της 71Ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, με πλήρη εξάρτηση και άνδρες της Ζ’ ΜΑΚ. Ουσιαστικά με διαταγή των ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου και του Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκου, 150 άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων (πρασινοσκούφηδες-κοκκινοσκούφηδες) κάνουν επίδειξη αυταρχισμού και κατασταλτικής πυγμής κατά του εργατικού κινήματος.
Επίσης, υπάρχουν επρυστριοφόρα και ασθενοφόρο.  

Όλοι αυτοί περιμένουν τους εργαζόμενους διαδηλωτές από  την θυγατρική των ΕΑΣ στην Κύμη που έχουν ανακοινώσει ότι θα συγκεντρωθούν έξω από το ΥΕΘΑ. Θα έρθουν με λεωφορεία των ΚΤΕΛ, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο. Οι εργαζόμενοι της ''Ηλεκτρομηχανικής Κύμης'' ασχολούνται κυρίως με την ραφή στολών, αλεξίσφαιρων κλπ

Βεβαίως, η παρουσία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, προκαλεί ευρύτερες ανησυχίες αφού με αυτό τον τρόπο εγκαινιάζεται η δράση του Στρατού σε επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους και μάλιστα, σημειώνεται την ίδια μέρα που η Μέρκελ επισκέπτεται την Αθήνα, ενώ η κυβέρνηση κάνει επίδειξη ολοκληρωτισμού.

Εμείς καλούμε το μόνιμο προσωπικό και τους φαντάρους να Αρνηθούν να στρέψουν τα όπλα κατά των εργαζόμενων.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας να κατέβει στο δρόμο και να σπάσει με την μαζική-αποφασιστική του παρουσία τον Τρόμο, συντρίβοντας τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   diktiospartyakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2012 στις 4:49 μ.μ.

Θα βάλουν ασπίδες, κράνη, ερπυστριφόρα και περίστροφα στον κ... τους! Θα τρέχουν σαν ποντίκια τα στρατομπατσόνια.

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2012 στις 7:43 μ.μ.

μακαρι αλλα αν εχεις γελοίους ψευτοπατριωτες με πατριωτικές ονειρώξεις και τους καραγκιόζηδες του παμε που μολις ακουνε κροτου λαμψης χεζουν τις κοκκινες πανες που τους εβαλε η παπαρηγα στον περισσό.και κατηγορεί δεκαεπτάχρονα παιδακια για κυπατζονια για να καλυψει τη δικη του δειλια.ολοι ξερουν οτι μπορει ενας ασφαλιτης να ριχνει λαδι στη φωτια αλλα αναλαμβανουν αλλοι μετά με αγνη αγωνιστικη διάθεση. Και στην τελική, τι μπορεί να κάνει ενας πενηντάρης δημόσιος υπάλληλος αν κάτσει έξι ώρες στο σύνταγμα.σιγα μην κάτσει κιολας. Καμια αυτοκριτική για την πανωλεθρία των εκλογών. Ας κατσουν να υπερασπίζονται τους μπάτσους οτι ειναι παιδια του λαού και άλλες διαστροφές.

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2012 στις 9:42 μ.μ.

καλα ρε σουπερμαν εσυ με τις πλατες του παμε θα κανεις ντου? παλι το παμε σου φταιει? πρεπει να χεις ψηφισει πολυ πασοκαρα στη ζωη σου και αγανακτησες και μου γινες ντουρουτι

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 1:43 π.μ.

Πρώτον,η επιχειρηματολογία σου είναι ανύπαρκτη και για αυτό καταφεύγεις σε προσωπικές επιθέσεις.δεν θέλω να ρίξω το επίπεδο β βρίζοντας σε.σε ενημερώνω απλά ότι ψηφίζω πάντα άκυρο από μια φορά που ψήφισα κκε.χάρηκες τώρα; για να μη χαίρεσαι δε θα τοκ ξανακάνω ποτέ.δευτερο, σε ενημερώνω ότι δεν είμαι σούπερμαν αλλα διακρίνω μια έλλειψη πίστης στις δυνάμεις σου.τελικά μάλλον είστε όντως δειλοί. σήμερα πάντως ενώ εσύ ήσουν στο θερμοκήπιο του πάμε εγώ τη γλίτωσα πολύ φτηνά από τα αδέρφια μας τους μπάτσους όπως απεφάνθη η κεντρική επιτροπή του κκε και υιοθετησατε ολοι μαζί. δε μου λες,εσεις είστε κάτι διαφορετικό από τον λαό που κατεβαίνει στο σύνταγμα. Για αυτόν δεν μάχεστε; τα χείς μπλέξει μουρλοσταλινακι . Το λαό αθωώνεται και τον γλείφεται από το πρωί μέχρι το βράδυ και τελικά σας κλάνει σαν γκόμενα χαχαχαχαχα .Η μήπως τελικα παιδιά των εργατών είναι μόνο οι μπάτσοι;

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 1:52 π.μ.

Και κατι τελευταίο.φαίνεται ότι είσαι παιδί του σωλήνα φτιαγμένο στα πειραματικά εργαστήρια του περισσού αφού δεν ξέρεις απο πορειες .οσο πιο πολύ κοσμο εχει το σύνταγμα γύρω γύρω στα στενά τόσο πιο εύκολο είναι να δοθούν μάχες με τα ματ και να αποδείξει ό λαος τι δύναμη έχει. Αλλα μάλλον ούτε εσείς θέλετε να ξέρει ο λαος τι δύναμη έχει για να μη σηκώνει κεφάλι στα τωρινά ματ που θα βάψετε κόκκινα.καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 2:40 μ.μ.

Ανώνυμε 1:52.Τσάμπα τα λόγια σου,δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Τώρα μάλιστα είναι απασχολημένοι με την συλλογή υπογραφών για να....καταργήσουν τα μνημόνια.Όταν στις εκλογές ο λαός μάζευε υπογραφές,αυτοί μάλλον κρατούσαν...ομπρέλα!

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 4:09 μ.μ.

Μεγαλύτερος kαραγκιοζης απο αυτον που κινείται μεταξυ ΚΚΕ και αποχής
δεν μπορει να υπάρξει ,ειναι σαφης νομιζω η απόσταση στις συγκεκριμένες
επιλογές .οσο και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί κανεις αξιολογούνται αναλογα, και
σαν κομμάτι δύσκολο πολιτικοποιημένος ανθρωπος οπως προσπαθει να μας πείσει, να εκφράζεται ετσι....
Να δωσω και μια συμβουλή δεν εντυπωσιάζει κανείς κανέναν οταν παριστάνει το σκληρο
αντρακι απο απόσταση, και δεν εισαι,,,λεω εγω ..που ξερω να διαβάζω και τον φραπε
αυτα τα λενε απο κοντα και αν τα πάρεις τα μουσουδια σου στο χερι ,τα πηρες ...
κακε Ε" κακε.....
Επίσης δεν ειναι δύσκολο να αντιγράψουν μια φρασεολογία και να υποδυθούν το
οτιδήποτε και απο οσο μπορώ να ξερω ο "χώρος" δεν συμμετέχει σε συγκεντρώσεις με εθνικά
χαρακτηριστικά οπως εχθές ,γιαυτο ακριβός και δεν συμμετείχε, καποιοι λοιπόν
αυτόκλητα παρουσιαζόμενοι σαν ανένταχτοι προλετεριοι θέλησαν εκ των υστερών να καλύψουν αυτο το κενο κυριος την επόμενη ημερα σαν απαντηση στην πρακτοροκουβεντα που ηρθε οχι απο το συνηθισμένη κοινοβουλευτική πλευρα
αλλα απο την ανταγωνιστική της.....

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 7:42 μ.μ.

Καφετζου μου εσυ που διαβαζεις και το φραπε-αστειο ουτε σε trash μεσημεριαναδικο απο ανεγκεφαλη πανελιστρια-δεν ειδες στο φλιτζανι οτι ψηφισα δεκαοχτω χρονων το ΚΚΕ και μετα οταν καταλαβα τι ρολο παιζει δεν ξαναψηφισα?(Μια ερωτηση: στη Θεμιστοκλεους κανετε σεμιναρια καφεμαντειας για να παρετε τη μαυρη ζωνη του κνιτη?) Εσυ που εισαι ελιτιστης πολιτικος αναλυτης δεν σου αρεσει η γλωσσα μου και δεν σε πειθει? Η δικη σας γλωσσα πειθει που φτασατε στο 4% και συνεχιζεται να κατρακυλατε? Παντως δεν ηξερα οτι ενδιαφερεστε τοσο πολυ για τη μορφη και οχι για το περιεχομενο? πολυ μεταμοντερνοι μας γινατε.Η απλα αποστειρωμενοι και συντηρητικοι οπως παντα? Και για να χουμε καλο ερωτημα οταν ερθεις να μου κατεβασεις τα μουσουδια (χαχαχαχα) θα ερθεις μονος σου η με τα αδερφια σου τους ματατζηδες οπως κανατε το 1998 που δωσατε δεκαφταχρονα παιδια στους μπατσους βαφτιζοντας τα ασφαλιτες? επειδη στα πνευματικα κρεματορια του Περισσου δεν θα στο χουν πει ξεστραβωσου και δες
http://www.youtube.com/watch?v=GTiOb35SSs0
http://www.youtube.com/watch?v=GTiOb35SSs0
Μην ξεχναμε οτι την εξεγερση του πολυτεχνειου την ειχατε καταδικασει ως κινηση ταραξιων και πρακτορων και οταν καταλαβατε την γκαφα ανακαλεσατε? ειστε παντα πισω απο την ιστορια και οχι μπροστα απο αυτη οπως αρμοζει σε καθε επαναστατη.

Υγ σε βλεπω να μου ζητας διαδικτυακη συγγνωμη σε 60 χρονια οπως το συνηθιζεται αλλωστε βλεπε βελουχιωτης.

Ανώνυμος
10 Οκτωβρίου 2012 στις 8:47 μ.μ.

ανωνυμε 4:09 τελικα δε μου απαντησες? ειστε το ιδιο με το λαο η οχι?
Ποια ειναι η γνωμη του ΚΚΕ για την αστυνομια?
Η μεθοδος δρασης του ΚΚΕ περιοριζεται εντος των πλαισίων του αστικου συνταγματος εκλογες/απεργιες κτλ?
Η χτεσινη διαδηλωση δεν ηταν εθνικη ανιδεε αλλα εναντια σε μια εξοχως επιθετικη και ιμπεριαλιστικη αγελη κεφαλαιοκρατων.Κι απο οσο αντιληφθηκα εχτες κατεβηκαν μεμονωμενα ατομα και ομαδες απο το "χωρο" που οι διαστασεις του διαστελλονται και συστελλονται απο γνωστες και μη ακομα και απο σενα

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2012 στις 1:30 π.μ.

ενταξει το βρισατε παλι το ΚΚΕ. Αυριο παλι.

Ανώνυμος
11 Οκτωβρίου 2012 στις 11:01 π.μ.

"Nα φύγουν οι Κνίτες απ' την πλατεία, να πάνε μπάτσοι στην Πολωνία".
Παλιό αναρχοαυτόνομο σύνθημα της δεκαετίας του'80.
"Τα άρματα χορεύουν βαλς σε Πράγα και Καμπούλ"
Παλιά Κνίτικη απάντηση στο Συνέδριο της ΕΦΕΕ τη δεκαετία του '80. Αποτελούσε απάντηση σε προκλήσεις από τις Κλασικές Αντικομμουνιστικές Δυνάμεις : ΕΚΟΝ-ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ.
Γιατί όταν υπερασπίζεσαι τα τεθωρακισμένα μια φορά, δεν τα προδίδεις, έτσι εύκολα, την πρώτη δύσκολη στιγμή.
Σας το λέω εγώ, που υπηρέτησα στα τεθωρακισμένα. Τα πονάς τα "μπαγάσικα".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger