Home » , » Α. Παπαρήγα 7/11 (Βίντεο)

Α. Παπαρήγα 7/11 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 | 9:35 μ.μ.

Δείτε, σε βίντεο ολόκληρη την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στην βουλή όπου βρίσκεται υπό συζήτηση το νέο μνημόνιο. Όλα όσα παρακολουθήσαμε πριν ήταν πρωτόγνωρα καθώς επικράτησε ένα μπάχαλο όταν ο υπουργός Οικονομικών κατέθεσε ρύθμιση –την οποία τελικά αναγκάστηκε να αποσύρει- με την οποία έντασσε τους εργαζόμενους της βουλής στο ίδιο καθεστώς με τους όλους τους δημόσιους υπαλλήλους

Τόνισε μεταξύ άλλων η γ.γ του ΚΚΕ: "Αυτή η πολιτική που ακολουθήθηκε και ακολουθείτε και αυτά τα μέτρα που έρχονται είναι αδύνατον να μην συνοδευτούν από κρατική βία καταστολή αυταρχισμό και μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να ενεργοποιήσουν και νόμος που υπάρχει αλλά χάρη στην λαϊκή αντίσταση δεν έχει προωθηθεί που προβλέπει και την επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων όταν γίνονται απεργίες, καταλήψεις κλπ".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 18 σχόλια

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2012 στις 11:43 μ.μ.

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ=ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΑΟΣ

??
8 Νοεμβρίου 2012 στις 12:24 π.μ.

Παρακαλώ δείξτε και αυτό το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=NqSoW5wXgvk&feature=player_embedded

Αν μη τι άλλο έχει ένα ενδιαφέρον να βλέπει κανείς την Παπαρήγα να καταχειροκροτείται από την ΝΔ. Θα σας έλεγα να βάλετε και την ομιλία του Καμένου και να κάνετε τις συγκρίσεις, αλλά ποιός τους ακούει μετά τους αγανακτισμένους "κομμουνιστές"...

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 1:45 π.μ.

Προς ανωνυμους των 12:57 και 12:24: Γιατι γινεστε αφελη φερεφωνα των σαιτ που πλασσαραν τον τιτλο του συγκεκριμενου video? Το video το ειδατε μεχρι το τελος και κρινατε το περιεχομενο του, Μονοι Σας? Οι φανατικοι ολων των αποχρωσεων και των ειδων εχουν ενα κοινο σημειο: χρησιμοποιουν επιχειρηματα και στοιχεια πλασαρισμενα και ετοιματζιδικα. Και δυστυχως αρκετοι αριστεροι δεν πανε πισω στο αθλημα της ευηθειας, αν, βεβαια, δεν το κανουν εκ του πονηρου. Καντε μου τη χαρη και ξαναδειτε το ... Ειναι απαραιτητες οι κριτικες, αλλα οι αληθινες και επιχειρηματολογημενες πολιτικες κριτικες. Στο παρελθον, παντως, κατι τετοια κολπα τα λεγανε πασοκιες!

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 1:54 π.μ.

Γιώργη το blog χάλασε. Κομιτατζήδες και κουκουλοφόροι χρυσαυγίτες σε καθαρό αριστερό blog ν ακάνουν προβοκάτσιες όπως ο 12:57 είναι κατάντια. Έχεις να πεις τίποτε;

8 Νοεμβρίου 2012 στις 5:44 π.μ.

Ηταν αστοχία του συντρόφου έγκρινε το σχόλιο το οποίο ανέφερε ότι στελέχη του ΚΚΕ έχουν λογαριασμούς στην Ελβετία. Το πέταξα

??
8 Νοεμβρίου 2012 στις 8:34 π.μ.

Φερέφωνο ποιών site ανώνυμε 12:24?
Εδώ το είδα: http://tvxs.gr/news/ellada/ksekina-i-mitera-ton-maxon-sti-boyli Όπως θα δεις και μόνος σου είναι εντελώς ασχολίαστο το περιστατικό.

Ναι, το είδα από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως και την ομιλία της Παπαρήγα.
Λοιπόν; Πες μου ρε φίλε: Καταλαβαίνει αυτή η γυναίκα (ή αυτό το κόμμα καλύτερα) που βρίσκεται και γιατί;
Γιατί εγώ πάλι πιστεύω ότι ακόμη και ο Καμένος καταλαβαίνει περισσότερο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να πει.

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 10:03 π.μ.

οι φασιστες με το συριζα πανε μαζι

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 12:27 μ.μ.

Ανωνυμε "??", εκανα λογο για "φερεφωνα" εχοντας στο μυαλο μου το (μικροτερης διαρκειας και ατζαμιδικα κομμενο και με εισαγωγικο σχολιασμο δια παν ενδεχομενον ... ) video (βλ. εδω: http://www.left.gr/article.php?id=12366). Τωρα, αν εξακολουθεις να επιμενεις σε εκεινα που εγραψες χθες, τοτε θα εχεις τους λογους σου. Εν τουτοις εγω επιμενω με τη σειρα μου οτι δεν χρειαζεται να συνταχθει πραγματεια γυρω απο ενα, κατα τη γνωμη μου, οπαδικιστικου προορισμου και σκοπου προπαγανδιστικο μηνυμα για να εχει να κουβεντιαζει η "κερκιδα" για το ΚΚΕ που τα βρισκει με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εναντια στην Αριστερα ... Και γι'αυτο το λογο εκανα λογο για "πασοκιες" στον προηγουμενο σχολιασμο μου. (Ανωνυμος των 1:45)

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 12:32 μ.μ.

Και δυστυχως πρεπει να συμπληρωσω οτι και αλλοι "φιλοι", απο ενα αλλο "πεταλο κερκιδας" γενικευουν με στοχο τη οπαδικιστικη συσπειρωση μεσω, οχι μονον ψευδων αλλα και γελοιως χοντροκομμενων αφορισμων. Κανω λογο για το περισπουδαστο ... συμπερασμα του Ανωνυμου των 10:03.
(Ο Ανωνυμος των 1:45)

??
8 Νοεμβρίου 2012 στις 1:06 μ.μ.

Καλά σίγουρα έχω τους λόγους μου.

Όσο για το "τα βρίσκει", αυτά τα πράγματα είναι σχετικά. Όπως σωστά έλεγε και το ΚΚΕ παλιότερα, ο ΣΥΝ λειτουργούσε αντικειμενικά υπέρ του ευρωενωσιακής αντίληψης στηρίζοντας την ΕΕ, άσχετα με το αν ο ίδιος μιλούσε για ΕΕ των εργαζομένων.

Το ίδιο μπορεί να πει κανείς σήμερα για το ΚΚΕ:
Αντικειμενικά λειτουργεί υπέρ της συγκυβέρνησης των τριών, από την στιγμή που εξομοιώνει την τριανδρία με το ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται καν για εξομοίωση: Φανερά πρώτος εχθρός για το ΚΚΕ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερος ο Στουρνάρας, που παίζει το παιχνίδι των "κομμάτων της πασαρέλας"!
Ε, γι αυτή την αντικειμενική στήριξή της εισέπραξε το χειροκρότημα η Παπαρήγα.

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 2:14 μ.μ.

8 Νοεμβρίου 2012 1:06 μ.μ.

Και τα δυο κόμματα υπηρετούν το Καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και των Ευρωμονόδρομο.
Και γι αυτό είπε η Αλέκα οτι το Κ.Κ.Ε δεν έιναι σαν τα μούτρα τους.Την παραμύθα του ΣΥΡΙΖΑ οτι μια αριστερή κυβέρνηση με κορμό τον ίδιο μπορεί να δώσει φιλολαική λύση μέσα στην Ε.Ε και με τα κλειδία τις οικονομίας στα μονοπώλια το Κ.Κ.Ε δεν θα την παιξει.Το Κ.Κ.Ε θα συνεχίσει να ασκεί κριτική με βάση τις πολιτικές θέσεις σας και οχι με βάση την μέτρηση των ντεσιμπέλ των χειροκροτημάτων.Δεν θα φιμώσετε έκει στο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε με τις πρακτικές του πάλαι ποτέ κραταίου ΠΑΣΟΚ περι δεξιού ψαλτη και απο τα ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΤΑ στα σύνγχρονα συριζέικα ΣΥΡΙΖΑ ή Χρυσή Αυγή και ούτε μπορείτε να σβήσετε την σφόδρα κριτική του στην συγκυβέρνηση για να αποκρύψετε την ουσία που είναι ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.Το Κ.Κ.Ε δεν το σώπασαν τα μαρτύρια τα βασανηστήρια οι εξορίες και οι εκτελέσεις και θα έρθει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ να το επιδιώξει;

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 4:26 μ.μ.

ΚΟΥΚΟΥΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ
ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2012 στις 9:23 μ.μ.

γιωργη το κκε πουλαει σου λεω!!!!!!!ειδη εχουμε 13 σχολια!!!!!!!!!!ευγε στην συντροφισα αλεκα.......αλλα η ομιλια του παφιλη τα σπαει.....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z52PKhsje-E ΖΗΣΗΣ!!!!














Ανώνυμος
11 Νοεμβρίου 2012 στις 10:30 μ.μ.

Η σημερινή ομιλία της έχει ενδιαφέρον.
Μίλησε για ΣΥΡΙΖΑ του λόμπι της δραχμής.
Καμία ευρηματικότητα.
Ό,τι πει ο Σαμαράς,λέει και αυτή.
Πλέον,δεν μπορείς να την πεις αριστερό ψάλτη της Δεξιάς.
Πλέον,την λες ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΛΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Όλοι ένα κόμμα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του λαϊκού ρεύματος που διεκδικεί να ακυρώσει το Μνημόνιο και να σταματήσει τον κατήφορο.
Ο κατήφορος και η κατάντια της ηγεσίας του ΚΚΕ δεν έχει τελειωμό.
Πέρυσι περιφορύρησε το Κοινοβούλιο.
Σήμερα,πάει να περιφρουρήσει τον Σαμαρά.
Θα αποτύχει.



Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2012 στις 11:25 μ.μ.

"Πλέον,δεν μπορείς να την πεις αριστερό ψάλτη της Δεξιάς.
Πλέον,την λες ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΛΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ."

Βλέπω η ακραία ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΗΣΗ του χώρου προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Φαίνεται και από το επίπεδο των επιχειρημάτων, και από το λεξιλόγιο.
Δεν θα σας περάσει, ηλίθιοι. Θα σας κάνουμε ανελέητη κριτική, όσο και να σκούζετε πασόκικα.
Φιλάκια

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2012 στις 9:02 π.μ.

Ενώ το λεξιλόγιο και τα επιχειρήματα του κκε,εξαντλούνται στο πασοκοποίηση και το ηλίθιοι.Μιλάμε για τεράστια μαρξιστική σκέψη!Μιλάμε για επιχειρήματα που αποστομώνουν τον συνομιλητή!Συνεχίστε κύριοι του κκε,να ασκείτε ανελέητη κριτική.....στο λόμπι της δραχμής και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβαίνει μια μονάδα κάθε φορά!!

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2012 στις 3:23 μ.μ.

Σε σημερινό του άρθρο στην καθημερινή,ο γνωστός Παπαχελάς πλέκει το εγκώμιο του κκε χαρακτηρίζοντας το 'σοβαρό'κόμμα που δεν παρασύρεται απο λαικισμούς.Εκεί που ο Παπαχελάς δίνει τα ρέστα του,είναι όταν λέει πως του είναι...αδιανόητο απο το κοινοβούλιο να απουσιάζει η...Παπαρήγα! Πληθαίνουν τελευταία οι υπερασπιστές του κκε απο την αστική τάξη,βλέποντας πώς χάνουν έναν πιστό και αφοσιωμένο σύμμαχο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger