Home » » Aυτο είναι το δίκαιο των Ιμπεριαλιστών – Δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο!

Aυτο είναι το δίκαιο των Ιμπεριαλιστών – Δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 | 2:14 π.μ.

Μετά τις βόμβες των ανθρωπιστικών ιμπεριαλιστικών επεμβέσεων έρχεται το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Αυτό δε θα δικάσει ποτέ τον Μπους και τον Ομπάμα, τον Σαρκοζί και τον Ολάντ, τη Μέρκελ και τον Πόυτιν, τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Ισραήλ. Αυτό απλώς θα νομιμοποπιήσει τις επεμβα΄σεις, θα δικάσει με διαδικασίες παρωδίες εθνικιστές ηγέτες και αυταρχικούς δικτάτορες-πρώην συνεργάτες της Δύσης και νυν καμμένα χαρτιά-, θα ασκήσει δίωξη συχνά και κατά των δολοφόνων, σημερινών ηγετών των κρατών που απελευθέρωσαν οι Μισθοφόροι τπου ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και ΟΗΕ, ως στάκτη στα μάτια της παγκόσμιας κπινής γνώμης, ουσιαστικά όμως ως μέσω πίεσης για την αποδοχή των όρων ένταξης τους στην Νέα καπιταλιστική ιμπεριαλιστικλή Τάξη Πραγματων! 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα δύο κείμενα που ακολουθούν, όπου σε καμιά περίπτωση οι συντάκτες τους δε μπορούν να κατηγορηθούν ότι θρέφουν αντικαπιταλιστικά και αντιιμεπριαλιστικά συναισθήματα.

Στο κείμενο του newsit.grμε τίτλο «Απαλλάχθηκε απ’ όλες τις κατηγορίες πρώην διοικητής του «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου» και πρώην πρωθυπουργός, Ραμούς Χαραντινάι», διαβάζουμε:

«Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για τα εγκλήματα πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) απάλλαξε απ΄ όλες τις κατηγορίες και έκρινε αθώους τόσο τον Χαραντιάι όσο και τους δύο συγκατηγορούμενούς του, Ιντρίζ Μπαλιάι και Λιάχιγια Μπραχιμάι.  Και οι τρεις κατηγορούνταν για εγκλήματα σε βάρος Αλβανών, Σέρβων και Ρομά αμάχων στο στρατόπεδο αιχμαλώτων στη Γιαμπλάνιτσα το 1998. Η δίκη τους επαναλήφθηκε με εντολή της εισαγγελίας του ICTY. Το δικαστικό συμβούλιο του ICTY, στο οποίο προεδρεύει ο Τζάστις Μπακόνε Μολότο από τη Νότια Αφρική και συμμετείχαν Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger