Home » , » Καταργούν την Στρατιωτική Θητεία στους πλούσιους-Φορτώνουν τα βάρη στους φτωχούς!

Καταργούν την Στρατιωτική Θητεία στους πλούσιους-Φορτώνουν τα βάρη στους φτωχούς!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 | 4:04 π.μ.

Ένταση της ταξικής επίθεσης στην νεολαία με κοκτέιλ εθνικισμού και μιλιταρισμού.

Φτιάχνουν τον Στρατό των Μνημονίων, της Αντεργατικής λαίλαπας, των επεμβάσεων της Ε.Ε.

"Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική",δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, αντιδρώντας έτσι στην έκθεση της Κομισιόν η οποία μία ημέρα μετά από το Eurogroup πρότεινε για περειτέρω μείωση των αμυντικών δαπανών την κατάργησή της.
Για μια ακόμη φορά ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος παρουσιάζεται να λέει μισές αλήθειες. Aπό τη μια μεριά ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος βρήκε την ευκαιρία να φανεί ανδρείος έναντι της Τρόικας, υπερασπίζοντας την απλήρωτη εργασία της νεολαίας και τη μετατροπή της σε αναλώσιμο πολεμιστή για τα συμφέροντα των πλουσίων, αλλά από την άλλη μεριά αποκαλύφθηκε πόσο υποταγμένος είναι στα συμφέροντα του αστικού κόσμου. Ουσιαστικά, Καταργεί την Υποχρεωτική Στράτευση για τους πλούσιους, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να την εξαγοράσουν, αποδεικνύοντας περίτρανα το ταξικό περιεχόμενο των επιλογών τους.

Το σχέδιο για την νέα αντιδραστική αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων έφερε στο προσκήνιο συγκεκριμένη εφημερίδα που καθοδηγείται από τον σκληρό συντηρητικό πυρήνα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, δίνει συχνότατα βήμα σε στελέχη του επικίνδυνα εθνικιστικού, μιλιταριστικού και Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger