Home » » Απάντηση στον Θ. Πάγκαλο

Απάντηση στον Θ. Πάγκαλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 | 3:32 π.μ.

Προς Γραφείο κ. Πάγκαλου

Αγαπητές Κυρίες, Αγαπητοί Κύριοι,

Με έκπληξη και οργή διαπίστωσα πως στην ηλεκτρονική μου αλληλογραφία σήμερα υπάρχει διαφημιστικό μήνυμα από εσάς που αφορά βιβλία του κ. Θ. Πάγκαλου μεταξύ των οποίων και το τιτλοφορούμενο «τα φάγαμε όλοι μαζί».

Επειδή σήμερα είδα το νέο μισθολογικό μηχανογραφικό μου – είμαι γιατρός του ΕΣΥ, Επιμελητής Α΄, Νευροχειρουργός 23 χρόνια μετά το πτυχίο, με δύο παιδιά, και από δω και πέρα θα παίρνω 1394 ευρώ καθαρά τον μήνα, 60 % μείωση συνολικών αποδοχών σε σχέση πριν τρία χρόνια.

Επειδή καθημερινά βιώνω την αγωνία των ανασφάλιστων συνανθρώπων μας που ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ της αρρώστιας γιατί φοβούνται πως θα μείνουν αβοήθητοι σαν το σκυλί στο αμπέλι.

Επειδή βιώνω την αγανάκτηση των ασφαλισμένων που αναγκάζονται να πληρώνουν συμμετοχές – χαράτσια για φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλεία ενώ από την άλλη εξαναγκάζονται να καταβάλλουν υπέρογκους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Επειδή θέλω να αντικρίζω στα μάτια τους γέροντες γονείς μου που προσπαθούν να τα κουτσοβγάλουν πέρα με μια πενιχρή σύνταξη του ΙΚΑ, που συνεχώς μειώνεται και υποβάλλονται στον εξευτελισμό να … παρουσιάζονται κάθε τόσο για να «απογραφούν», μην τυχόν και πεθάνουν χωρίς να το πάρει χαμπάρι το κράτος και ξεγελαστεί – αυτή είναι η ανταμοιβή τους που ΕΛΙΩΣΑΝ στη δουλειά από μικρά παιδιά …

Διαβάστε τη συνέχεια στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα πατώντας εδώ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger