Home » , » Συγκρούσεις μελών του ΠΑΜΕ και ΜΑΤ (Βίντεο)

Συγκρούσεις μελών του ΠΑΜΕ και ΜΑΤ (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 | 7:44 μ.μ.

«Τα ύστερα του κόσμου» -που θα έγραφε και ο Ν. Καζατζάκης- παρακολουθήσαμε σήμερα βλέποντας μέλη του ΠΑΜΕ να συγκρούονται σώμα με σώμα με τις δυνάμεις καταστολής. Επίσης εντύπωση μας έκανε το ότι ακούσαμε μέλη του ΠΑΜΕ να φωνάζουν ρυθμικά και συνεχόμενα το σύνθημα «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ’ την τηλεόραση του Αλφα. Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι μακάρι τα μέλη του ΚΚΕ να σταματήσουν να έχουν σαν ευαγγέλιο την αστική νομιμότητα και τέτοιες ενέργειες, όπως σήμερα, να τις επαναλαμβάνουν και να τις εντείνουν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

30 Ιανουαρίου 2013 στις 8:31 μ.μ.

Καλά! Εσείς αυτό καταλάβατε; Ότι το ΠΑΜΕ είναι με την αστική νομιμότητα; Τόση αλληλεγγύη δεν την μπορούμε!

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 9:12 μ.μ.

Μην γράφετε παρόμοια σχόλια. Μην αναφέρετε αν φώναζαν το συγκεκριμένο σύνθημα. Κάντε λίγη κράτη γιατί το χειρότερο θα ήταν να διαβάσουμε καμιά ανακοίνωση με αιχμές "κριτικής", που μακάρι να μην την διαβάσουμε.

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2013 στις 9:35 μ.μ.

ποιος έκαψε το ραϊχσταγκ?
ποιος έριξε ζάχαρη στα τανκς?

Ανώνυμος
2 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:20 μ.μ.

ti na perimenei alhtheia kaneis apo anthrpous pou shmera dinoun e3etaseis eisagwghs tous san sinistwsa ston syriza..afhste to kinhma kai diabaste ta mathimata pou sas dinoun ta afentika sas ...gia na mporerite kai esies kapote na fanhte anta3ioi synomilites se foroum kai idrymata tou kapitalismou san ton arxhdgo sas ton tsipra.
giorgos-ygeionomikos.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger