Home » , » Μας οδηγούν αδίστακτα στη φτώχεια, στη μιζέρια, στον κοινωνικό όλεθρο.

Μας οδηγούν αδίστακτα στη φτώχεια, στη μιζέρια, στον κοινωνικό όλεθρο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 | 2:30 π.μ.


Φτωχαίνει η Ελλάδα. Παγώνει η Ελλάδα. Ρημάζει κοινωνικά. Ανελέητα «γδέρνει» φορολογικά τους Έλληνες και εξαθλιώνει τον πληθυσμό η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, η οποία υλοποιεί τις εντολές των ξένων επικυρίαρχων αλλά και των πιο επιθετικών κύκλων του ελληνικού κεφαλαίου. Δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Τα σοκ που υφίστανται οι Έλληνες διαδέχονται το ένα το άλλο.

Αυτές τις μέρες, με το κλείσιμο του μήνα, οι εργαζόμενοι διαπιστώνουν ότι οι αποδοχές τους μειώνονται για μια ακόμη φορά. Παίρνουν λιγότερα λεφτά στο χέρι, γιατί με την κατάργηση του αφορολόγητου των 5.000 ευρώ αυξήθηκαν για μια ακόμη φορά οι φόροι που πρέπει να πληρώσουν στο κράτος. Το ίδιο παθαίνουν και οι συνταξιούχοι, αν και σε αυτούς οι μειώσεις θα είναι μικρότερες, επειδή κατά μέσο όρο οι συντάξεις είναι χαμηλότερες και από τους γλίσχρους αυτούς μισθούς.

Για να καταλάβουμε με τι ιλιγγιώδη ταχύτητα μειώνονται οι μισθοί, αξίζει να ρίξουμε Η συνέχεια στην ιστοσελίδα μας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:51 μ.μ.

Με ..... Eυθείες Bολές κατά της USA κυβέρνησης για την επιβολή πολιτικών λιτότητας στις χώρες του Eυρωπαϊκού Nότου, και με πυρά εναντίον του «πολιτικού κατεστημένου» και τις «οικονομικής ολιγαρχίας KAI πολιτικής AληTEIAς» στην Ελλάδα, «διανθίζει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις απόψεις που διατυπώνει σε άρθρο του στην γαλλική Monde Diplomatique για το ξεπέρασμα της ελληνικής, αλλά και της γενικότερης δημοσιονομικής κρίσης στην «Γηραία Ήπειρο».

Ο κ. Τσίπρας ζητά από το Wall Streat (IWF) και τους Eυρωπαίους .... Eταίρους της να δεχθούν για την Ελλάδα ότι έγινε για την Γερμανία, σώζοντάς την μεταπολεμικά, όταν η Διάσκεψη του Λονδίνου αντέστρεψε τη λογική της Συνθήκης των Βερσαλλιών: δηλαδή, κυρίως, διαγραφή της ονομαστικής αξίας του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους και μορατόριουμ στην εξυπηρέτησή του !! Yes Sir !!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger