Home » , » Σηκώνουμε το γάντι

Σηκώνουμε το γάντι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 | 10:25 π.μ.


Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ  

Το λένε τα ΜΜΕ των αφεντικών τους, το πίστεψαν και οι ίδιοι. Ότι αυξήθηκε η συμπάθεια του κόσμου απέναντι τους. Και αφού σου λέει έτσι έχουν τα πράγματα, τους έχουμε ζαλίσει και με τα απανωτά μέτρα λεηλασίας τους, ας κάνουμε και το μάγκα. Τον τζάμπα μάγκα, που λέει και ο πρωθυπουργός, αφού οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πληρώνουν και τους μηχανισμούς, και τους θεσμούς, και τους μπάτσους να τους ρίχνουν ένα χεράκι ξύλο για να προστατευθεί το κράτος του νόμου.

Νομίζουν ότι «αποδεκατίζοντας» στην αρχή τους -το νέο κύμα διαμαρτυρίας, αντίστασης και εξέγερσης- τις εργατικές και λαϊκές αντιδράσεις με τη βία και τον αυταρχισμό, θα μπορέσουν να πάρουν ανάσες και να επιβιώσουν μέχρι το φθινόπωρο και το νέο κούρεμα. Συνδρομή τους είχαν έως τώρα και τις θλιβερά υποτονικές και αναποτελεσματικές κοινοβουλευτικές «συγκρούσεις» όπως και την υποχώρηση θέσεων αντιπολιτευτικών δυνάμεων.

Γελιούνται οικτρά όμως. Οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν με τον πιο οδυνηρό τρόπο ότι δεν φεύγουν από το σβέρκο μας αν δεν τους διώξουμε. Ξεπερνώντας τους σχεδιασμούς και τις σκοπιμότητες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, από όλους, με όλους, για όλους τους εργαζομένους, αγώνες παντού, με όλα τα μέσα. Με ανεβασμένο συντονισμό και ενότητα, με σχέδιο και επιμονή. Να φύγουν τα κοράκια του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ, για την Ελλάδα των εργαζομένων!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger