Home » , , » Μπλόκα σε Εθνικούς δρόμους από τους αγρότες (Βίντεο)

Μπλόκα σε Εθνικούς δρόμους από τους αγρότες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 | 8:51 μ.μ.

Όχι απλώς δεν εκτονώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις όπως εκτιμούσε το κυβερνητικό επιτελείο, που έχει εξαπολύσει τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια του για να προβοκάρει και να συκοφαντήσει την αγώνα τους με κύριο όπλο την προώθηση του «κοινωνικού αυτοματισμού», αλλά σήμερα είχαμε τον αποκλεισμό εθνικών δρόμων σε οχτώ περιοχές της χώρας.

Παράλληλα βλέπουμε ότι καθημερινά καινούργια αγροτικά μηχανήματα πλαισιώνουν τα αγροτικά μπλόκα, ενώ το κίνημα συμπαράστασης διογκώνεται.

Σημερινά δημοσιεύματα φέρουν την κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο μιας «επιχείρησης βουλκανιζατέρ» αν οι αγρότες κλιμακώσουν τους αποκλεισμούς δρόμων. (Να θυμίσουμε ότι στις αγροτικές κινητοποιήσεις την Φλεβάρη του 1997 η κυβέρνηση Σημίτη, υλοποιώντας μια ιδέα του Τσουκάτου έστειλε τους μπάτσους να ξεφουσκώσουν τα ελαστικά των τρακτέρ και να τους προκαλέσουν και άλλες καταστροφές).
Νομίζουμε, όμως ότι σήμερα μια τέτοια επιχείρηση των μπάτσων μπορεί να φέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει η κυβέρνηση και πέρα απ’ αυτό οι αγρότες έχοντας εμπειρίες από το παρελθόν θα περιφρουρήσουν τον αγώνα τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger