Home » , » Ο ΚΥΡΙΟΣ δήμαρχος (Βίντεο)

Ο ΚΥΡΙΟΣ δήμαρχος (Βίντεο)

Από mitsos175 , Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 | 1:25 μ.μ.

Ο δήμαρχος; Το καμάρι της Νέας Δημαγωγίας; Ένοχος; Δεν μπορεί. Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια, σας ικετεύω. Πέφτω από τα σύννεφα! Και μετά ξαναπέφτω από τα γέλια. Μα καλά ΕΝΑΣ τίμιος, έτσι για να σπάσει λίγο η μονοτονία, δεν βρίσκεται σε αυτό το κόμμα;

Τι όμως έκανε ο αγωνιστής της δεξιάς παράταξης; Ας δούμε την είδηση:
“Ένοχος κρίθηκε πριν από λίγο από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για την υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου. Σύμφωνα με την απόφαση ο δήμαρχος γνώριζε για την υπεξαίρεση ενώ ηθικός αυτουργός της υπεξαίρεσης ήταν ο στενότερος του συνεργάτης Μιχάλης Λεμούσιας ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση «αναζήτησε μία πηγή χρημάτων με πρόσχημα την οικονομική ενίσχυση τη δημοτική της παράταξης Παπαγεωργόπουλου».

«Έστησαν μηχανή υπεξαίρεσης. Έφταναν στα χέρια του χρήματα αλλά δεν ήθελε να γνωρίζει την προέλευσή τους» είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου ο οποίος ανακοίνωσε την ενοχή του Παπαγεωργόπουλου για άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση δια παραλείψεως. Το ύψος της υπεξαίρεσης προσδιορίστηκε από το δικαστήριο σε περίπου 18.000.000 ευρώ. Ο στενότερος συνεργάτης του Παπαγεωργόπουλου κρίθηκε ένοχος για ηθική αυτουργία σε υπεξαίρεση. «Η διοίκηση του γενικού γραμματέα βρίθει παρατυπιών και παρανομιών» είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναφερόμενος σε καθεστώς αδιαφάνειας κατά τη διάρκεια της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου. «Τρία τουλάχιστον οικονομικά σκάνδαλα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της διοίκησης Παπαγεωργόπουλου» είπε χαρακτηριστικά. Σε λίγη ώρα αναμένεται να αποφασιστεί το ύψος της ποινής που θα επιβληθεί στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης” ΠΗΓΗ 

Άλλος ένας ακτιβιστής της δεξιάς. Κύριος με τα ούλα του: Με το ύφος χιλίων καρδιναλίων και το θράσος άλλων τόσων ξαναμμένων μπαμπουίνων. Με τη γραβάτα του, το κοστουμάκι του, την προσεγμένη εμφάνιση κοκ. 18 εκατομμυριάκια. Όχι για τον εαυτό του. Αμάρτησε για την παράταξή του. Με πήραν τα δάκρυα. Ο κύριος δήμαρχος. Ο αγωνιστής. Ο αξιότιμος. Το στολίδι. My precious (Όχι αυτό είναι απ’ αλλού...).

Έχω μερικές αφελείς αποριούλες. Αν ο Παναγιότατος μητροπολίτης Άνθιμος δεν προκαλούσε προεκλογικά τους ψηφοφόρους και δεν έβγαινε ο Μπουτάρης στο νήμα, ο γαλάζιος δήμαρχος θα παραπέμπονταν σε δίκη ή κι ο «νέος» θα έκανε την πάπια; Για την παράταξη είναι τα φράγκα βρε.
Μια και είπα Παναγιότατος, αλήθεια, πόσες φορές τον ευλογήσατε Πάτερ; Πόσες φορές προτρέψατε το ποίμνιο να ψηφίζει «καλούς δεξιούς Χριστιανούς»; Όσες έβαλε το δάχτυλο στο δημόσιο μέλι; Εκεί που έκανε το σταυρό του στην Εκκλησία ο «Καλός Χριστιανός», πρέπει να του μπήκε κεράκι στ' αυτιά όταν έλεγαν την εντολή ΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ.

Για την παράταξη, για την πατρίδα, για τη θρησκεία. Ποτέ για τον εαυτό τους. Τόσο ανιδιοτελείς! Και τόσο μα τόσο γίδια αυτοί που τους ψηφίζουν...  

ΥΓ : Έχει όμως προσφέρει πολλά. Το είπε ο καταλληλότερος. Extra bonus το βίντεο με τις δηλώσεις Σαμαρά για το τεφαρίκι. Εντιμότατος! Σαν κι εσένα Αντώνη, μη σου πω και περισσότερο... ψυχολόγε μου!!!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:50 μ.μ.

Το δήμαρχο τον πιάσανε εν δύο τρία τέσσερα
τον δήμαρχο τον πιάσανε πέντε έξι εφτά
Στη φυλακή τον πάνε εν δύο τρία τέσσερα
στη φυλακή τον πάνε πέντε έξι εφτά.

Ισόβια του ρίξανε εν δύο τρία τέσσερα
Ισόβια του ρίξανε πέντε έξι εφτά
κι οι δεξιοί τον κλαίνε εν δύο τρία τέσσερα
κι οι δεξιοί τον κλαίνε πέντε έξι εφτά.

Τον κυνηγάει ο κόσμος εν δύο τρία τέσσερα
τον κυνηγάει ο κόσμος πέντε έξι εφτά
κι όλοι οι ψηφοφόροι εν δύο τρία τέσσερα
κι όλοι οι ψηφοφόροι πέντε έξι εφτά.

Σημείωση: 5+6+7=18 τυχαίο; Δε νομίζω...LOL

mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger