Home » , » Εκπέμπει ψηφιακά ο τηλεοπτικός σταθμός "902" (Βίντεο)

Εκπέμπει ψηφιακά ο τηλεοπτικός σταθμός "902" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 | 8:50 μ.μ.

Μετά από μήνες ξεκίνησε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός «902» να εκπέμπει σε πανελλαδική εμβέλεια στο ψηφιακό πακέτο της DIGEA,
Ολο το πρόγραμμα του είναι «κονσέρβα» ενώ απ’ το σημερινό πρόγραμμα του απουσιάζει κάθε ενημερωτική εκπομπή. Ακόμα και το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων που μεταδόθηκε στις 8 μ.μ ενώ είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει 45 λεπτά κράτησε μόνο 8, με την εκφωνήτρια να διαβάζει κάποιες ειδήσεις που είχαν ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα 902.gr

Πιθανόν να είναι αδυναμίες του νέου ξεκινήματος και στην πορεία να βελτιωθεί το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού του ΚΚΕ. Από κει είναι και το βίντεο που παραθέτουμε και αναφέρεται στην συνέντευξη που έδωσε η Α. Παπαρήγα και θα δημοσιευτεί στην Κυριακάτικη «Καθημερινή»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2013 στις 12:24 π.μ.

Oταν σταμάτησε ο 902 την λειτουργεία του,το κκε επικαλέσθηκε τους δυσβάστακτους οικονομικούς λόγους για το πέρασμα στην ψηφιακή τεχνολογία.Μάλιστα κάποιοι οπαδοί του κκε γράφοντας και στο βαθυ κόκκινο αλλά και σε άλλες σελίδες,υπολόγιζαν το κόστος στα 300.000 Ε μηνιαίως.Ως εκ τούτου ισχυρίζονταν πως το κόστος λειτουργείας του σταθμού είναι απαγορευτικό μια και τα οικονομικά του κκε δεν είναι καλά.Τώρα πώς γίνεται να βρέθηκαν τα χρήματα την στιγμή μάλιστα που στους απολυμένους του 902 χρωστάει το κκε μισθούς ενος χρόνου,στον ριζοσπάστη 7 μήνες και συνεχίζει και τις απολύσεις,μόνο η ηγεσία του το ξέρει.Το ευχάριστο όμως του πράγματος είναι πως θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις τηλεπωλήσεις των καπιταλιστικών σκουπιδιών,τώρα και ψηφιακά!

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2013 στις 12:36 π.μ.

τι κριμα βρε παιδια χαθηκε η ευκαιρια για την τηλεοραση της αριστερας. 100 ευρω στελνω αυριο για ενισχυση μονο και μονο για την νεα προσπαθεια, και ας τρωω κονσερβες ολη την εβδομαδα!

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2013 στις 9:36 π.μ.

o 12 34 ειναι χρυσαυγιτης κριμα στο βαθυ μαυρο

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2013 στις 11:09 π.μ.

Το προγραμμα ξαναρχισε , εστω και ' κονσερβα' γιατι καποιοι καλοπροαιρετοι τυπου ΣΥΡΙΖΑ πιεζαν να αγορασουν την συχνοτητα.... Και ποιος ξερει, ισως και η σπουδη του υπουργειου τυπου κλπ να ανακαλεσει την αδεια ( πρωτη φορα σε σταθμο που εκλεισε , βλ ΑΛΤΕΡ ΚΛΠ) να βοηθουσε στην πιεση αρον αρον να πουληθει η συχνοτητα.
Να θυμησω ποσοι 'αριστεροι' ......της ενοτητας!!!!!! ειχαν αποφανθει τελεσιδικα οτι το ΚΚΕ θα πουλησει την συχνοτητα για 25.000000 ευρω ενω χρωσταει στους απολυμενους κλπ.
Ο 902 ξαναεκπεμπει οχι γιατι εχει χρηματα. Εκπεμπει κονσερβα, οχι γιατι εχει χρηματα. Δεν εχει ειδησεις , οχι γιατι εχει χρηματα.
ΑΛΛΑ γιατι εαν δεν ξαναρχιζε την εκπομπη θα εχανε την συχνοτητα!!!!!! Ας ψαξουν λοιπον οι ενδιαφερομενοι γιατι ο Alter εδω και 2 χρονια δεν εχασε την δικη του συχνοτητα.
Βρωμια. Εμπαθεια. Και μαλιστα απο τους απολογητες της "ενοτητας της αριστερας".

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2013 στις 2:29 μ.μ.

Εσύ θα τρώς κονσέρβες και μάλιστα απο τις ληγμένες και ο περισσός αστακομακαρονάδες.Κορόιδα!!!!

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2013 στις 2:55 μ.μ.

Βρωμια. Εμπαθεια. Και μαλιστα απο τους απολογητες της "ενοτητας της αριστερας".


+1

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2013 στις 5:03 μ.μ.

Με μεγάλη χαρά χαιρετίζω την εκπομπή του 902. Ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και πολλοί. Θα αποτελέσει μια όαση Ενημέρωσης (και Ψυχαγωγίας) για το τι πραγματικά συμβαίνει κι όχι τις αηδίες που μας σερβίρουν τα αστικά ΜΜΕ. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. mitsos175.

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2013 στις 11:55 μ.μ.

προτιμο να βλεπω σηριαλ του ανατολικου μπλοκ τηλεορασης του 80 κονσερβα παρα σουλειμαν τον μεγαλοπρεπη και παπαδημιτριου και τρεμη σε σκαι και μεγκα να μου κανουνε πλυση εγκεφαλου οτι φταει λεει ο ελληνικος λαος που ζουσε παραπανω απο το επιπεδο που μπορουσε να ζει και οτι επερνε πολλα λεφτα και ηταν καλοπληρωμενος και τεμπελης και οτι ειναι φιλοι μας οι γερμανοι και δεν μπορω αλλο ουτε καλοπληρωμενος ηταν ποτε ο λαος ουτε τεμπελης σε αυτο τον τοπο οι μονοι τεμπελιδες που ξερω ειναι η τρεμη και πορτοσαλτε αντε επιτελους σταματηστε οιι συριζαιοι να προσπαθητε να βγαλετε το αχτι σας πανω στο κκε και το κκε στο συριζα γιατι ο κοσμος δεν αντεχει αλλο και γουσταρο και αυγη και ριζοσπαστη το μεγκα δεν μπορω αν δεν μπορειτε να εννωθητε τουλαχιστων μην πολεματε ο ενας τον αλλο για να χεροντε τα media και τα αφεντικας μπομπολας και αλαθουζος ελεος

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2013 στις 2:45 μ.μ.

Από όλο το πρόγραμμα του 902 κάποιοι "τυφλοί" βλέπουν μόνο τις διαφημιστικές εκπομπές. Χα Χα Χα!!!! Τις ειδήσεις που οι άλλοι κρύβουν ή διαστεβλώνουν, τις πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ για τα επίκαιρα ζητήματα, τις πολιτιστικές εκπομές (ταινίες - ντοκυμαντέρ κλπ) και ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. Προβοκάτορες και λασπολόγοι (με ολίγον συριζοχρυσα αυγα: Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΓΊΝΕΙ - Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ

25 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:05 π.μ.

Καλημέρα σας τώρα κοίταξα πως ακόμα γράφουν οι διάφοροι γυρολόγοι καροσκοποι για το 902 εμείς τον πουλήσαμε για να πληρώσουμε τους εργάτες του 902 γιατί εσεις που γράφετε με τόσο μίσος κατά του ΚΚΕ εσεις πουλάτε την περιουσία σας αν δεν χρωστάτε ? Πηγαίνετε στο ΛΑΜΠΡΑΚΗ στο Μπόμπολα και τόσους άλλους που διώξανε τους εργάτες τους και ακόμα περιμένουν να πληρωθούν θα σας περάσει τυχοδιωχτες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger