Home » » ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ

ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ

Από mitsos175 , Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 | 6:26 μ.μ.

Τραγωδία σήμερα το πρωί στον Έβρο. Μετά από άσκηση του πυροβολικού στο Πεδίο Βολής Ασκήσεων Ψηλός Στάλος κοντά στο Διδυμότειχο. Οβίδα εξερράγη σκοτώνοντας τον πυροτεχνουργό και τραυματίζοντας δύο στρατιωτικούς. Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν μερικά αρχικά δημοσιεύματα τα οποία μιλούσαν για έκρηξη νάρκης και αποτελούσαν μια προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης από μιλιταριστικούς κύκλους. Για ακόμα μια φορά η χρήση πραγματικών πυρών οδηγεί στην υλοποίηση επικίνδυνων ασκήσεων για το θεαθήναι.

Το κλίμα αυξημένης πολεμικής ετοιμότητας που καλλιεργείται παράλληλα με έναν υφέρπον εθνικιστικό παροξυσμό δεν αντιστοιχεί στις διαβουλεύσεις της μυστικής διπλωματίας μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας. Όπου πολλοί αναλυτές συμφωνούν ότι όλα είναι στημένα και ήδη επιχειρηματίες στον τομέα της ενέργειας και από τα δύο κράτη σχεδιάζουν πως θα εκμεταλλευτούν την περιοχή με την σφραγίδα της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.


Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας  συλλυπητήρια στους οικείους του και τις πιο καλές μας ευχές στα τραυματισμένα στελέχη.


Καλούμε: Kωσταράκο - Παναγιωτόπουλο  να Σταματήσουν οι επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά.


Κλιμάκωση της προσπάθειας μας για το μπλοκάρισμα των εξοπλισμών.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437



Τα κόμματα της Αριστεράς εξέφρασαν κι αυτά με ανακοινώσεις τους τη συμπαράσταση στα θύματα και τους συγγενείς τους, όσο και τα συλλυπητήρια για το χαμό του πυροτεχνουργού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger