Home » , » Μ. Γιακουμάτος: Επιστρέψαμε στην εποχή της ... κουραμάνας (Βίντεο)

Μ. Γιακουμάτος: Επιστρέψαμε στην εποχή της ... κουραμάνας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 | 1:01 μ.μ.

Η δραματική, γεμάτη απόγνωση ανοιχτή επιστολή μιας δασκάλας, από σχολείο των Τρικάλων που αναφέρεται σε υποσιτισμένους μαθητές σχολείων της περιοχής και απευθύνει έκκληση για δράση, πριν θρηνήσουμε θύματα από την πείνα, δεν έκανε μόνο τον γύρο του διαδικτύου, αλλά πήρε διαστάσεις και σε δημοσιεύματα εφημερίδων και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Αυτό το θέμα, λοιπόν, κλήθηκε και σχολιάσει και ο βουλευτής της Ν.Δ., Μάκης Γιακουμάτος όπως και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γεράσιμος Γεωργάτος στην σημερινή εκπομπή της Τσαπανίδου στην τηλεόραση του Σκάι.
Οι απαντήσει που έδωσαν και οι δυο τους ήταν καταπληκτικές (Δείτε το βίντεο).

Ο Γιακουμάτος θυμήθηκε την φέτα από κουραμάνα που έτρωγε σαν μαθητής την δεκαετία του ‘60 και μας λέει ότι «η φτώχεια σήμερα και η απόγνωση έχει επιστρέψει, δυστυχώς, την ελληνική κοινωνία στο ’50 – ‘80». Και ο παμμέγιστος καταλήγει ότι για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση απαιτείται από όλους μας «αλληλεγγύη και αγάπη»!!!

Ενώ πιο «σοβαρό» το στέλεχος της ΡΗΜΑΔ και προφανώς θέλοντας να υπογραμμίσει την «προσφορά» στον λαό της «κυβερνητικής αριστεράς» μας λέει ότι: «τα συσσίτια στα σχολεία προωθούνται και θα συμβούν» γιατί «είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης αυτή την στιγμή».

Ποιο εύκολα σου έρχεται να προβείς σε «ανάρμοστους» χαρακτηρισμούς στα δυο αυτά κυβερνητικά στελέχη παρά να σχολιάσεις στα σοβαρά τα λεγόμενα τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger