Home » » Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...

Από mitsos175 , Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 | 6:13 μ.μ.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Και μια καμαρίλα, μηχανορραφίες, «συντροφικά μαχαιρώματα», ή πιο σωστά σφαγές κοκ. Απ όλα έχει το συνέδριο. Εκτός από κόσμο. Αυτός ακούει ΠΑΣΟΚ και φεύγει μακριά. Ούτε σημαίες, ούτε χαρά, έστω αυτό το χαζοχαρούμενο ύφος του Γιωργάκη, τίποτα. Μόνο ελάχιστα γίδια να ακούνε βόσκοντας εδώ κι εκεί. Καλέ Βαγγέλη που είναι οι υπόλοιποι; Στην τουαλέτα; Συνέδριο κάνουν, ή παίζουν κρυφτό;

Ο Μπενύτο είναι απελπισμένος. Βλέπει το όριο του 3% και του κόβεται... η όρεξη. Καταλαβαίνετε τι πάει να πει αυτό. Με ορό μαγιονέζας τον κρατάνε μην καταρρεύσει. Αποζητάει συνένοχο... απάνεμο λιμάνι ήθελα να πω, και παρακαλεί το Φώτη. «Έλα αγάπη μου να ανοίξουμε μαζί σπιτικό. Αφού σ αγαπώ και μ αγαπάς, αφού δεν μας χωρίζει τίποτα, ταιριάζουμε σε όλα, ως και στο φαί από τα ίδιες τσέπες τρώμε».

Δεν είναι ότι δε θέλει ο Φώτης. Θέλει και παραθέλει. Άλλο τι λένε για τα μάτια του κόσμου. Βαγγέλης λέει κι αναστενάζει από πόθο. Αλλά τα χαλάνε σ’ ένα βασικό. Ποιος θα είναι από πάνω.  Καλέ ποιος θα είναι αρχηγός στο νέο απόκομμα εννοώ... Ο Φώτης θέλει μεγαλύτερη μερίδα φαγητού. Ο Βαγγέλης πάλι είναι μοναχοφαγάς. Όπου δει μάσα ορμάει ακάθεκτος και δεν προλαβαίνουν οι άλλοι να σταυρώσουν μπουκιά.

Αλλά όπου υπάρχει αγάπη, έρωτας «αγνός» για την καρέκλα και την επιχορήγηση των κομμάτων, υπάρχει και τρόπος. Είμαι 100% σίγουρος, ότι το φλερτ του Βαγγέλη και του Φώτη θα έχει ως αποτέλεσμα ένα θυελλώδη, παθιασμένο παιχνιδιάρη έρωτα με καρπό ένα κανελί με βουλές. Ένα κόμμα δηλαδή που θα συγκεντρώνει τους έντιμους σαν τον Μαντέλη, τους ταπεινούς σαν το Βαγγέλη, τους αριστερούς σαν τον Άδωνη και το Φώτη. Όχι, ο Άδωνης θα μείνει στη ΝΔ για όσο καιρό έχει την εξουσία. Μετά θα αποδημήσει γι’ αλλού. Που; Κάπου θα βρει, κάποια τρύπα να χωθεί, ή κάποιον υπόνομο...
Πως όμως θα ονομάσουν το νέο κόμμα; ΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡ; ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚ; Δεν το έχουν βρει ακόμα. Ίσως το ονομάσουν Σ.Κ.Α.Τ.Α. (Συνέχεια  Κλέβουμε Από Τις Αποταμιεύσεις) που ταιριάζει και στους δυο για το έργο που έχουν κάνει. Ή ΒΑ.ΦΩ. Από τα αρχικά Βαγγέλης και Φώτης. Αν το πουν έτσι, θα αλλάξουν και χρώμα σε ένα κοινής αποδοχής. Το μαύρο. Βάψτε τα μαύρα...

Θα αλλάξουν και σήμα, βέβαια... Θα βγάλουν τα παλιά και θα βάλουν την κουτάλα. Αυτό είναι σήμα, ενότητας στους ψευδό-σοσιαλιστές και μαϊμού αριστερούς. 
Γιατί θα το κάνουν; Πρώτον και κυριότερο για να ζητήσουν από το Σαμαρά περισσότερα. Είναι απλό φίλες και φίλοι. Ο Σαμαράς τους λέει. «Αν φύγετε, η ΝΔ θα έρθει δεύτερη και με μεγάλη διαφορά, (μπορεί και παρακάτω, αν συνεχίσει το ίδιο βιολί) αλλά εσείς θα βρεθείτε εκτός βουλής. Θα χάσετε την ασυλία. Ψηφίστε λοιπόν και μη ζητάτε άλλα, γιατί γκρινιάζουν κι οι γαλάζιοι».

Ακόμη ο Σαμαράς λέει στο Μπενύτο, αν δώσω παραπάνω σε σένα μετά θα θέλει κι ο Κουβέλης. Χα, χα. Έτσι λοιπόν θέλουν να ενωθούν για να διαπραγματευτούν από πιο ισχυρή θέση. Αλλά τα χαλάνε στην προίκα. Ποιος θα πάρει τι. Προς το παρόν...
Να τους πω κι εγώ κάτι: Λογαριάζουν χωρίς τον κόσμο. Μη νομίζετε ότι αν ενωθείτε, θα είστε σίγουρα βουλή. Έτσι έλεγε κι ο Τζήμερος με το Μάνο, όπου κι οι δυο μαζί είχαν πάνω από τρία θεωρητικά και στην πράξη πήραν δύο. Έτσι θα γίνουν τα τρία δύο και σε εσάς.

Αλλά αν ενωθούν θα είναι πολύ θετικό και για την πραγματική Αριστερά: Τα δυο δεκανίκια θα γίνουν ένα. Εντάξει, υπάρχει η ρεζέρβα των ναζί, να στηρίξει το Σαμαρά μην πέσει τώρα, αλλά οπωσδήποτε θα τα τσουγκρίσουν στη μοιρασιά. Οι εγκλωβισμένοι στη ΔΗΜΑΡ θα καταλάβουν πόσο κορόιδα πιάστηκαν. Ήδη ο Κουβέλης είναι εκτός βουλής. Ώρα να ξεφτιλιστεί εντελώς. Άσε το άλλο: Τα σκάνδαλα των πράσινων ακριδών. Θα βρεθούν και τυπικά συνένοχοι.
Τι θα κάνουν. Θα αναβάλουν τις εκλογές! Θα κάνουν δικτατορία με όλους του τύπους. Δεν το λέω εγώ οι ίδιες σουπιές αμολούν μελάνι. Να μετρήσουν αντιδράσεις. Γράφει λοιπόν μια εφημερίδα της Μπομπολίας:   

«Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014, αλλά ένα χρόνο αργότερα, άφησε χθες στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Διευκρίνισε ότι η σχετική συζήτηση δεν άνοιξε από το υπουργείο ή την κυβέρνηση (σημ.: όχι καλέ από το Γιάννη, από τον Γιαννάκη), αλλά από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, ωστόσο το θέμα υφίσταται. Όπως είπε, μάλιστα, το υπουργείο αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να απαντήσει τι μέλλει γενέσθαι και παρέπεμψε το θέμα στο μέλλον, λέγοντας πως η Βουλή είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση».

Ξέρετε γιατί: Πρώτον γιατί οι δημοσκόποι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση να πουν καταλληλότερο κάποιον που θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στις δημοτικές, αλλά δεύτερο και κυριότερο να ΠΡΟΚΑΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ.
Σου λέει αν βγουν οι Αριστεροί δήμαρχοι (ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), που θα βρούνε τόσοι γαλαζοπράσινοι κελιά για αντικαπνιστές; Είναι θέμα υγείας! Να προλάβουν λοιπόν να εξαφανίσουν τα κλοπιμαία αλλιώς τα επόμενα συνέδρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στο κελί της δεξιάς πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού.  

Μην ανησυχείτε βρε υπάρχει λύση. Βραχιόλι για τους κρατούμενους. Σε γαλάζιο και πράσινο χρώμα. Με αυτόγραφο του Αντώνη. Μόνο για δημάρχους, νομάρχες, υπουργούς, βουλευτές φυσικά...      
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger