Home » , » «Όπως μαθαίναμε στην Αριστερά όσοι περάσαμε από κει….» (Βίντεο)

«Όπως μαθαίναμε στην Αριστερά όσοι περάσαμε από κει….» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 | 12:32 π.μ.

Πραγματικά αμελήσαμε να κρατήσουμε την υπόσχεση μας που είχαμε δώσει σε περασμένη ανάρτησή μας και να αναφερθούμε λεπτομερειακά σε πάρα πολλούς δημοσιογράφους που αξιοποίησαν το «αριστερό» τους παρελθόν για να χτίσουν καριέρα στα ΜΜΕ και μάλιστα σήμερα να είναι από τα πιο ακριβoπληρωμένα στελέχη στα αστικά ΜΜΕ.

To θυμηθήκαμε ακούγοντας τον Μπάμπη Παπαδημητρίου –το πιο πιστό δημοσιοκαφρικό μνημονικό σκυλί- να επικαλείται την πρώην "αριστερή" του πολιτική διαδρομή.

Στον διάλογο που είχε με τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου ο «Σουγιάς» -όπως είναι γνωστός στην δημοσιογραφική πιάτσα ο Παπαδημητρίου και θέλοντας να δώσει έμφαση στα λεγόμενα του είπε: «Όπως μαθαίναμε στην Αριστερά όσοι περάσαμε από κει….».

Φυσικά ο Π.Π το προσπέρασε -είναι και η συναδελφική αλληλεγγύη αφού σιτίζονται και οι δυο από τα ταμεία του Αλαφούζου- αλλά τον έκανε σκόνη γιατί τα θέματα εξωτερικής πολιτικής τα γνωρίζει πολύ καλά. (Ο Π.Π ανήκει στο ΝΑΡ και η Ακριβοπούλου που είναι στο ίδιο πάνελ πέρασε ένα φεγγάρι απ' αυτό το χώρο).

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου επιβεβαίωσε τον Λάκη Λαζόπουλο που του έδωσε Οσκαρ κυβερνητικής προπαγάνδας.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2013 στις 12:42 π.μ.

quel conard le papadimitriou!!!!

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2013 στις 5:29 π.μ.

Ο τυπος ειναι για κλαματα. Δεν εχει μαθει παρα καποιες λεξεις του κειμενου που του εδωσαν να αποστηθισει για να "ετοιμαστει" για την εκπομπη κι αυτες τις πεταει στα κουτουρου. Τουτεστιν ειναι ξεφτιλας και γελοιος. Αηδια ...

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2013 στις 9:37 π.μ.

Το κλανίδι στο 1:45 το πρόσεξε κανείς?

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2013 στις 11:30 π.μ.

xaaxxaaxxaaxxaxaxaxxaxxaxaaxxaax ναι ναι 1:45 ακριβως

7 Μαρτίου 2013 στις 4:58 μ.μ.

Εκπληκτικός ο Πέτρος!

Πάντα μαθαίνω απο αυτό τον άνθρωπο!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger