Home » , » Ελντοράντο Λεηλασίας η Ελλάδα

Ελντοράντο Λεηλασίας η Ελλάδα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 | 2:50 μ.μ.


Γράφει ο Μάκης Γεωργιάδης

Μεγάλη συγκέντρωση αύριο 4 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στα χρυσωρυχεία
Την ώρα που η μάχη κατά των χρυσοθήρων στη Χαλκιδική κλιμακώνεται, ανοίγει και το μέτωπο στη Θράκη, καθώς ο «πυρετός του χρυσού» χτυπάει για τα καλά στο Μέγαρο Μαξίμου!

Στη βόρεια Ελλάδα εξελίσσεται μια πραγματική επιχείρηση …Ελντοράντο, με ανάδοχο την καναδική (όνομα και πράγμα) Ελντοράντο Γκόλντ και τους εγχώριους ντίλερ της διαπλοκής.

Οι σύγχρονοι «κονκισταδόρες» που αναζητούν αμύθητους θησαυρούς στο ελληνικό υπέδαφος, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους πραγματικούς, οι οποίοι για αιώνες λεηλάτησαν, δυνάστευσαν και προχώρησαν ακόμη και σε γενοκτονίες στην Κεντρική και Νότια Αμερική για περισσότερα από 350 χρόνια. Μόνο που το σύγχρονο Ελντοράντο του Α. Σαμαρά έχει το πρόσημο «ανάπτυξη» και η λεηλασία περιβάλλοντος και ανθρώπινων πόρων καλύπτεται πίσω από τον όρο «επενδύσεις».
Μετά τη Χαλκιδική, έρχεται ο επόμενος στόχος: το Πέραμα του Έβρου το οποίο εποφθαλμιούν οι Καναδοί. Για τον εξευμενισμό των Καναδών «επενδυτών», μετά τις αντιστάσεις που συναντούν στη  Συνέχεια στην ιστοσελίδα μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger