Home » , » «Βραχιόλια» και διακοπές διαρκείας για τον Γ. Κουρή Βίντεο)

«Βραχιόλια» και διακοπές διαρκείας για τον Γ. Κουρή Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 | 3:20 μ.μ.


Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους … Λεβέντες! Τρελές χαρές θα κάνει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Άλτερ και νυν κάτοικος Κορυδαλλού Κ. Γιαννίκος με την παρέα που του απέστειλαν οι δικαστικές αρχές χtες.

Δύο «εκλεκτά μέλη» της επιχειρηματικής κοινότητας, ο εκδότης Γιώργος Κουρής και ο γιος του Ανδρέας κρίθηκαν προφυλακιστέοι για οφειλές  από Φόρους Μισθωτών Υπηρεσιών οι οποίες δεν αποδόθηκαν στο κράτος για το διάστημα Φεβρουαρίου – Σεπτεμβρίου 2011 και αφορούν τον τηλεοπτικό σταθμό Άλτερ.

Οι πληροφορίες μας δυστυχώς δεν είναι επαρκείς για να γνωρίζουμε αν θα κάνουν παρέα στο ίδιο κελί πατήρ υιός και… πνεύμα του άλλοτε ακμαίου τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος κατέρρευσε υπό το βάρος  ενός απίστευτου χορού ρεμούλας και απάτης  και έχει απλήρωτους τους εργαζομένους του ακριβώς από το Σεπτέμβριο του 2011. Σε εκείνο το χορό εκατομμυρίων που είχε στήσει ο Κ. Γιαννίκος και οι κολλητοί του και είχε ως αποτέλεσμα χρέη περίπου 600 εκατομμυρίων ευρώ  εκ των οποίων περισσότερα από 15 αφορούν τους εργαζόμενους αν υπολογίσουμε πως πρέπει να  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger