Home » , » Α. Τσίπρας: Συνειδητά εγκληματική η κυβερνητική πολιτική (Βίντεο)

Α. Τσίπρας: Συνειδητά εγκληματική η κυβερνητική πολιτική (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 | 3:39 μ.μ.

Ο πρόεδρος του Σύριζα μιλώντας στην Αλεξανδρούπολη επανέλαβε την απόλυτη διαφωνία του κόμματος του για τις επενδύσεις στις Σκουριές Χαλκιδικής αλλά και στο Πέραμα που βρίσκεται κοντά στην Αλεξανδρούπολη.

 Ο Α. Τσίπρας σημείωσε ότι δεν είναι ενάντια στις επενδύσεις αλλά ενάντια σε πειρατικές επενδύσεις που λεηλατούν το περιβάλλον και τους φυσικούς και υλικούς πόρους.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα είπε για την υπόθεση του χρυσού στην Χαλκιδική ότι είναι μια περίπτωση διαπλοκής πολιτικής και οικονομικής εξουσίας και τώρα συνεργασίας της ντόπια διαπλοκής με την ξένη διαπλοκή. Η τρόικα εξωτερικού που είναι η πραγματική κυβέρνηση και η τρόικα του εσωτερικού ακολουθούν συνειδητά μια εγκληματική πολιτική και κάθε μέρα επιδεινώνονται τα πράγματα, είπε ανάμεσα στα άλλα ο Α. Τσίπρας,

Το βίντεο είναι απ’ τα μεσημεριανά δελτία Mega και Σκάι

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
12 Μαρτίου 2013 στις 7:26 μ.μ.

Ο κωλοτουμπας του Συγυριζα οτι θα καταγγειλει θα καταργησει θα διαπραγματευτει το μνημονιο αλλα δεν θα σχισει τη δανειακη συμβασι η οποια προκαλει το μνημονιο. και θελει και συνεργασια με το κκε
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΑΛΕΞΗ ΠΑΙΔΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
12 Μαρτίου 2013 στις 7:50 μ.μ.

"Πριν από κάμποσο καιρό, ένας πολύ καλός ΦIΛOΣ, μέσα σε μία ουσιαστική συζήτηση για το τι είναι Eλληνας και τι (EΣTI) Eλληνισμός, μου είπε ότι η Ελλάδα, δεν είναι Aρεστή στους Δυτικούς, καθ΄οτι η Ελλάδα δεν είναι ούτε Aνατολή ούτε Δύση. Είναι Ελλάδα. (H EΛΛAΔA ANHKEI ΣTON EAYTO THΣ !!!)
Και αν δεν υπήρχαν OI Aρχαίοι Eλληνες μέχρι το 1000 π.χ., να μετατρέψουν την φιλοσοφία σε σοφία και να απαντήσουν όλα τα βασικά ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης, μέχρι και να βάλουν τις βάσεις για την λογική και όλες τις σημερινές βασικές επιστήμες, ο πολιτισμός της Ευρώπης θα ξεκινούσε μετά από 25 αιώνες, δηλαδή γύρω στο 1600 μ.χ. Στον σκοτεινό μεσαίωνα.

Και η απόδειξη για την τεράστια κληρονομιά που μας άφησαν οι Aρχαίοι μας πρόγονοι, Yπάρχει σε αυτούς τους σημερινούς ανθρώπους και δημιουργούς που δεν απαρνήθηκαν την καταγωγή τους, αλλά την γνώρισαν, την μελέτησαν και την διέδωσαν. Και συνέχισαν να αυξάνουν την Σοφία και να αρνούνται την Φιλοσοφία.

Να λοιπόν, πως ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκις, περιέγραψε, με τέλεια AφAIPETIKOTHTA και εύστοχο στοχασμό, το τι είναι τα πολιτικά κόμματα και πως συνδέονται στην πραγματικότητα με τον καθημερινό Aνθρωπο.

Θα διαπιστώσετε, ότι όχι μόνο είναι ένα διαχρονικό σχόλιο, αλλά ...." ---- TI ΣXEΣH EXOYN OΛA AYTA TA AΛHΘEINA ME THN ΣHMEPINH "AφEIPHMENH AΔIAφOPIA" (MOPφH APPΩΣTEIAΣ) MAΣ, KAI THN EΠAΓΩΓIKH KATAΣTAΣH MAΣ (XΩPAΣ=ΛAOY) ;;; ΦΦΦΦΦΦΦΦTTTTTTTOOOOOOYYYYYYYY !!! ΦΦΦ

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2013 στις 10:05 μ.μ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.....ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡ(Α)Η ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΟΛΙΩΝ..΄''ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΊΣΜΟΣ ...ΗΛΙΘΙΕ!!!''(ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ)
ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ Ο ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ! ΓΚΕ-ΓΚΕ?
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger