Home » , » Μίζες σε Πασόκους και Νεοδημοκράτες υπουργούς (Βίντεο)

Μίζες σε Πασόκους και Νεοδημοκράτες υπουργούς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Μαΐου 2013 | 1:39 π.μ.

Λογικά τα όσα ακούγονται στο βίντεο που παραθέτουμε δεν πρέπει να εντυπωσιάσουν κανέναν και σίγουρα τους αναγνώστες του μπλοκ μας. Κι αυτό γατί όσα παρουσιάζονται στο βίντεο δεν είναι τίποτα άλλο παρά η λειτουργία του καπιταλισμού, ενός συστήματος στο οποίο οι διαφθορά και οι μίζες είναι βασικό χαρακτηριστικό του.

 Στην προκειμένη περίπτωση ένας οδηγός που εκτελούσε και καθήκοντα σωματοφύλακα ενός καπιταλιστή ο οποίος νταλαβεριζόταν με δημόσια έργα –για δικούς του λόγους τους οποίους μας τους αναφέρει στο βίντεο- καταγγέλλει δημόσια τις μίζες που έδινε σε Πασόκους και Νεοδημοκράτες, «αρμόδιους» υπουργούς ώστε τα αφεντικά του να θησαυρίζουν κλέβοντας δημόσιο χρήμα.

 Αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αντίληψη για να καταλάβει κανείς σε ποιον «εθνικό εργολάβο» αναφέρεται, και το ποιοι είναι οι μιζαδόροι υπουργοί, για ευνόητους λόγους αποφεύγουμε να αναφέρουμε ονόματα.

Σύμφωνα με το καταγγέλλοντα οι μίζες που τσέπωσαν Πασοκικά και Νεοδημοκρατικά λαμόγια ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ. Οσο για το ότι αυτή η υπόθεση θα πάει στην δικαιοσύνη, όπως ακούμε, το μόνο που μπορεί να σχολιάσουμε είναι: «τώρα πιάσαμε τα λεφτά μας».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2013 στις 2:09 π.μ.

Καλα μη μασάτε ρε παιδια.Τα κόλπα των αρχικαπιταλιστών γνωστά.Μαλλον πλησιαζει η ώρα να καθαρίσουν με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατι πολυ πήγε η "διατήρηση" τους.Και μιας και δεν υπάρχει και όχλος να γίνει βίαια(βλ και επιστρατευσεις)θα γίνει νομικά αντε και εκλογικά.Αν είναι αλήθεια τα μισά απ αυτα που λέει ο καταγγέλων δεν τον σώνει οχι το FBI ούτε οι αστυνομίες του κόσμου.
Ονειρα γλυκά προβατάκια.

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2013 στις 2:23 π.μ.

Θαύμα-θαύμα μεγάλε αλλά με τόσα δις εσύ τώρα θα πρεπε να παίζεις ταβλι με τον Αγιο Πετρο.

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2013 στις 2:33 π.μ.

Α ρε Ελληνάρα μέσα σ όλα είσαι στα κονέ,στις Τζάγκουαρ,στις μίζες,στα έργα,στα κότερα,στα ελικοπτερα,στο ξύλο αλα Τσακ Νορις.Εκεί καβλώνεις,αλλά στον δρόμο κολώνεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger