Home » , , » Γροθιά ναζιστή βουλευτή τραυματίζει μικρό παιδάκι (Βίντεο) - O Γερμενής παραδέχεται ότι οπλοφορεί (Βίντεο)

Γροθιά ναζιστή βουλευτή τραυματίζει μικρό παιδάκι (Βίντεο) - O Γερμενής παραδέχεται ότι οπλοφορεί (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Μαΐου 2013 | 2:42 μ.μ.

Οι νεοναζί της συμμορίας του Μιχαλιάκου έχουν αποδειχθεί καλοί μαθητές του Χίτλερ. Τον αντιγράφουν κατά κεραία. Όπως οι γερμανοί ναζιστές μοίραζαν λουκάνικα και μπύρες τα χρόνια 1932-33-34 έτσι κι αυτοί σήμερα μοιράζουν πατάτες και μακαρόνια (μόνο σε έλληνες για να μην ξεχνιόμαστε, τους οποίους μάλιστα φακελώνουν κανονικά. Αυτό όμως είναι το τελευταίο για έναν εξαθλιωμένο πολίτη που αναζητάει ένα πιάτο φαγητό).

 Ετσι και σήμερα στα πλαίσια αυτών των παραστάσεων και αφού ο δήμαρχος, Γ. Καμίνης –για τους δικούς του λόγους- τους χάλασε αυτό το σκηνικό, που θέλησαν να δώσουν στην πλατεία Συντάγματος, ο βουλευτής των ναζιστών Γερμενής, επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον δήμαρχο της Αθήνας με αποτέλεσμα την γροθιά να δεχθεί ένα μικρό κοριτσάκι και να τραυματιστεί στο μέτωπο.
Ο Γ. Καμίνης μιλώντας στον «Βήμα FM» κατάγγειλε ότι ο ναζιστής βουλευτής προσπάθησε να βγάλει όπλο. Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τον διάλογο που είχε ο Γερμενής με τους άντρες της ασφάλειας του Καμίνη και στον οποίον ο ναζιστής βουλευτής παραδέχεται ότι οπλοφορεί κάτι που είχε διαψεύσει ο Κασιδιάρης στην ίδια εκπομπή του Σκάι.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger