Home » , » Αντιλαμβάνεται τι γράφει στο twitter του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ και σύμβουλος του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης;

Αντιλαμβάνεται τι γράφει στο twitter του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ και σύμβουλος του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Μαΐου 2013 | 6:54 μ.μ.

Σε περασμένο «κατόρθωμα» του συμβούλου του Σαμαρά και υποψήφιου βουλευτή της Ν. Δ. Φαήλου Κρανιδιώτη, σε ανάρτησή μας είχαμε δηλώσει αδυναμία να σχολιάσουμε την απάνθρωπη, κτηνώδικη συμπεριφορά του.

Σήμερα ξαναχτύπησε πάλι στο twitter παίρνοντας ερέθισμα την απόφαση του Καμίνη να μην αφήσει τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής να δώσουν μια απ’ τις συνηθισμένες παραστάσεις τους στο Σύνταγμα.  (Για να μην υπάρχει καμιά παρανόηση την άποψη μας για τον δήμαρχο Αθήνας, την έχουμε εκδηλώσει πολλές φορές, εδώ μια χαρακτηριστική ανάρτησή μας και η σημερινή του αντίδραση έχει να κάνει με μικροκομματικές σκοπιμότητες).

Εχει συνείδηση τι γράφει ο τύπος; Πέρα απ’ αυτό όμως ας γνωρίζει ότι στο διαδίκτυο μπαίνουν και κάποιοι μετανάστες που ζουν στην χώρα μας οι οποίοι σίγουρα δεν θα ενθουσιάστηκαν με τα «κομπλιμέντα» που τους έκανε.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2013 στις 10:14 μ.μ.

«Ο Aόρατος Oρατος πόλεμος»: Και πάνω απ’ όλα ο Ελληνικός Λαός και η Ελλάδα των Αγώνων και του Πολιτισμού !!!

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2013 στις 9:10 π.μ.

Ποιος ειπε οτι τα φασιστομουτρα ειναι μονο στην Χ.Α.?Τα καθαρα δεξια εθνοστοιχια βρησκονται στη Ν.Δ.και ξερουν καλα τι κανουν.Ο εν λογω κυριος ,οι διαφορες με τον κασιδιαρη ,γερμενη ειναι οτι ειναι εξυπνος και μορφωμενος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger