Home » » Αναμένοντας τις εξελίξεις

Αναμένοντας τις εξελίξεις

Από giorgis , Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 | 10:39 π.μ.

Οργιάζουν οι φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι σήμερα θα κάνει «εγκαίνια» στην ΝΕΡΙΤ με δραματικό διάγγελμα που θα απευθύνει ο πρωθυπουργός. Από το πρωί σήμερα στο κανάλι 48 και στο κανάλι 52, που εκπέμπουν από τον Υμηττό, εμφανίζονται οι γνωστές χρωματιστές μπάρες.  (Φυσικά, αν υπάρξει διάγγελμα του Σαμαρά, που δημοσιεύματα το προσδιορίζουν πριν την συνάντησή του με Βενιζέλο και Κουβέλη θα αναμεταδοθεί από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς).

Να ανακυκλώσουμε τώρα όσα σενάρια κυκλοφορούν δεν έχει κανένα νόημα. Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε τις εξελίξεις και θα τις σχολιάσουμε. Πάντως έχουμε αρχειοθετήσει όλες τις σχετικές δηλώσεις Βενιζέλου – Κουβέλη και πραγματικά αν ενδώσουν στους εκβιασμούς Σαμαρά και καταντήσουν  «πολιτικά πεκινουά»  και «γατάκια Σιάμ», θα έχουμε να γράφουμε πολλά.

Ότι και να προκύψει θα πρόκειται για κίνηση κορυφής και ο λαϊκός παράγοντας δεν θα έχει πρωταγωνιστήσει. Φυσικά έχει παίξει σημαντικό ρόλο –ευχόμαστε να είναι μαζικές οι σημερινές συγκεντρώσεις ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ-, στην όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αλλά αυτή την στιγμή κυριαρχεί ένα παρασκηνιακό παιχνίδι, με παζάρια και εκβιασμούς ανάμεσα στα κόμματα της συγκυβέρνησης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger