Home » » Πολιτική μεταγραφή .. με ουρά;

Πολιτική μεταγραφή .. με ουρά;

Από giorgis , Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 | 5:26 μ.μ.

Να μαθαίναμε ότι ο Σύριζα έκανε αποδεκτή στην προσχώρησή στην κοινοβουλευτική του ομάδα του Ψαριανού, θα άξιζε να το σχολιάσουμε. Το ότι σήμερα ο Τσίπρας έκανε γνωστό, με επιστολή του στο προεδρείο της βουλής, ότι στο κόμμα του προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης –είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ- απλώς το αναφέρουμε.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν επανειλημμένα δημοσιεύματα που φέρουν να υπάρχουν παρασκηνιακές διεργασίες μεταξύ ομάδας στελεχών της ΔΗΜΑΡ και της ηγεσίας του Σύριζα. Λογικό είναι. Το κόμμα του Κουβέλη αφού έκανε την βρόμικη δουλειά, τώρα πάει για φούντο. Επόμενο είναι κάποιοι πολιτικάντηδες, απ’ αυτό το πολιτικό μόρφωμα να θέλουν να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους.

Ο Σύριζα μπορεί να μετατραπεί σε κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Εξάλλου όπως μας λέει βουλευτής του κόμματος της Κουμουνδούρου δεν ξέρουν αν ή ΔΗΜΑΡ είναι μνημονικό κόμμα ή όχι.

Γ. Γ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2013 στις 6:29 μ.μ.

Το πόσο καιροσκόποι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ δε θα το σχολιάσεις Γιώργη; Το ότι έχουν χάσει κάθε επαφή με την έννοια της Αριστεράς;

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2013 στις 1:58 π.μ.

Κοίταξε να δεις. Ο Τατσόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σήμερα όσον αφορά στην πολιτική συμμαχιών του ΣΦΥΡΙΖΑ. Το ξεβράκωμα στο λαό και τα διαπιστευτήρια στην άρχουσα τάξη θα δίνονται σωρηδόν από δω και πέρα. Όσο το ΚΚΕ παραμένει σταθερό στη θέση του ο ΣΦΥΡΙΖΑ μαζί με τους οπορτουνίστες και απατεώνες που τον συναποτελούν θα πάνε σύντομα στα αζήτητα, όπως θα πάει και η "υπεύθυνη αριστερά" της ΔΗΜΑΡ.

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2013 στις 4:09 μ.μ.

1:58

1. προσεξε μη βρεθει σύντομα στα αζήτητα και εκτος βουλης το κκε
2. για κατονομασε απατεώνες του συριζα

εισαι πνευματικο παιδι του μαιλη!! εχεις μπολιαστει απο την καταδικη που εκανε για το κινημα της πατατας!! με αποτελεσμα να λες πατατοες!!

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2013 στις 10:10 μ.μ.

Σοβαρευτείτε ορισμένοι και ενημερωθείτε πρώτα .Ποιο κινημα της πατάτας ,χαμπάρι δεν πήρες καημενε ,εδω ο κοσμος ειναι σχετικά ενημερωμένος δεν εισαι με τους σημαθητες σου ,τα απομεινάρια του νευροκοποιου και των ανταγωνισμών μεταξυ τους ηταν...Που είναι εφέτος βρε πατατο/κουφιοκέφαλε..Μπρρρ... Ξεκολα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger