Home » , » Μετανάστες σώσουν Χρυσαυγίτη από λιντσάρισμα (Βίντεο)

Μετανάστες σώσουν Χρυσαυγίτη από λιντσάρισμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 | 7:18 μ.μ.


Το βίντεο που προβλήθηκε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αλφα, μας δείχνει πώς απέφυγε το λιντσάρισμα ένας Χρυσαυγίτης προχτές στο Μοναστηράκι χάρη στην επέμβαση μεταναστών.

Πληροφορίες για το ποιον αυτού του τύπου, όπως και φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν
στο indymedia, απ’ όπου αντιγράφουμε:

 Ο φασίστας που τσακίστηκε χθες στον μπαϊραχτάρη στο Μοναστηράκι ονομάζεται Παπακαλοδούκας Κωνσταντίνος του Λουκά. Ο εν λόγω "αντισυστημικός" χρυσαυγίτης τυχαίνει να είναι και Υπαξιωματικός του στρατού.

 Υ.Γ.1 Στην τσάντα του είχε 200 ευρώ τα οποία θα καλύψουν ανάγκες φυλακισμένων συντρόφων. Τον ευχαριστούμε για την αυθόρμητη προσφορά του...

 Υ.Γ.2 Στην κατοχή μας ήρθαν και τα στοιχεία των δύο κρετίνων που τις άρπαξαν στην Αθηνάς. Να ξέρουν οτι στις εργατικές συνοικίες δε χωράνε φασίστες. Ο λόγος που δε δημοσιεύονται τα στοιχεία τους είναι οτι ίσως χρειαστεί να επαναλάβουμε την κουβεντούλα που είχαμε μαζί τους στην Αθηνάς...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2013 στις 4:56 μ.μ.

Oι Χρυσαυγίτες έχουν άγιο τον Χίτλερ, και μάλιστα όταν αναφέρονται γραπτώς σε αυτόν, χρησιμοποιούν αντωνυμίες με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα, σαν να αναφέρονται στον Χριστό.
Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ένας άνθρωπος από άλλη εθνότητα, άλλη χώρα και άλλη φυλή, αγαπάει και τιμάει τις ελληνικές αξίες, την φιλοσοφία και τα ελληνικά ιδεώδη. Είναι τιμή για εμένα.
Είναι μεγάλη τιμή για εμένα όταν ένας Αφρικανός έρχεται στην χώρα μου, μαθαίνει να μιλάει την γλώσσα μου, και γουστάρει να θεωρείται Έλληνας.
Αντιθέτως, θεωρώ μέγιστη προσβολή, το να ακούω τα Χρυσά Αυγά και τα διάφορα Χιτλερικά, φασιστοειδή, εθνικιστικά αποβράσματα να αραδιάζουν το μίσος τους και την κακία τους και ταυτοχρόνως να θεωρούν εαυτούς Έλληνες.
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι λάτρεις του Χίτλερ να πιάνουν στο στόμα τους τον ελληνικό πολιτισμό, τους αρχαίους φιλοσόφους, τους επαναστάτες του 1821, τους εκτοπισμένους πρόσφυγες του 1922, και τους αντάρτες του 1940. Απολύτως κανένα δικαίωμα.
Ένας ρατσιστής (και μάλιστα κρυφο-Χιτλερικός) και υπερεθνικιστής δεν μπορεί να λέγεται Έλληνας. Έλληνας ΔΕΝ γεννιέσαι. Γίνεσαι. Διότι ο ρατσισμός, ο φασισμός και η διά της βίας επιβολή του ισχυρού επάνω στον αδύναμο (συνήθης τακτική των φασιστοειδών), έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ελληνική φιλοσοφία και με τις ανθρώπινες αξίες που ακολουθούσε αυτός ο λαός εδώ και πολλούς αιώνες.
Οι εθνικιστές, αντί να πολεμήσoυν το ισχυρό κεφάλαιο, τους εφοπλιστές, τις τράπεζες, τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και τους εγχώριους εντολοδόχους αυτών, τους σάπιους πολιτικούς, και τα τσιράκια αυτών, που μας κλέβουν την ζωή και μας πίνουν το αίμα, πολεμάνε τους απλούς ανθρώπους, που έχουν τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες επιδιώξεις με εμάς, απλά και μόνο επειδή τυχαίνει να έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει σε άλλη χώρα.
Οι ξένοι έφεραν τα μνημόνια και το Δ.Ν.Τ.;
Οι ξένοι φταίνε που ο κάθε βιομήχανος βαράει πτώχευση όποτε τού' ρθει, και απολύει όλους τους εργαζομένους χωρίς αποζημιώσεις;
Οι ξένοι φταίνε για την διαφθορά των πολιτικών, που απέκτησαν περιουσίες δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο κόσμος πεινάει;
Οι ξένοι φταίνε, που ο κάθε βιομήχανος και εφοπλιστής παίρνει τις επιχειρήσεις του και τις μεταφέρει στο εξωτερικό, όπου θα βρει φθηνότερο μεροκάματο, άρα και μεγαλύτερο κέρδος;
Οι ξένοι φταίνε που ο κάθε βιομήχανος δεν έχει πληρώσει ποτέ του τον φόρο που του αναλογεί;
Οι ξένοι φταίνε για τους φόρους, τα χαράτσια, και την εκτόξευση του κόστους ζωής;
Το μόνο που ξέρουν οι Χρυσαυγίτες είναι να δέρνουν κάτι κακομοίρηδες μικροπωλητές που δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους.
Όμως, οι Χρυσαυγίτες ποτέ τους δεν επιχείρησαν να κυνηγήσουν τους μαφιόζους του οργανωμένου εγκλήματος, που πουλάνε ναρκωτικά, και είναι μπλεγμένοι σε κυκλώματα σωματεμπορίας, που κάνουν απαγωγές και εκβιασμούς και πουλάνε προστασία σε μαγαζιά. (Αλβανοί, Έλληνες, Ρώσσοι, Γεωργιανοί, κ.τ.λ.)
Ποτέ τους οι Χρυσαυγίτες δεν κυνήγησαν τους βιαστές, τους δολοφόνους και τους παιδόφιλους.
Ποτέ τους οι Χρυσαυγίτες δεν κυνήγησαν κάποιους μπάτσους που είναι μπλεγμένοι στο εμπόριο της πρέζας.
Γιατί, άραγε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger