Home » , » Αποτελέσματα συνεδρίου Χρυσής Αυγής: Τραυματίσθηκαν δέκα, κατέληξαν επτά

Αποτελέσματα συνεδρίου Χρυσής Αυγής: Τραυματίσθηκαν δέκα, κατέληξαν επτά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 | 3:48 μ.μ.

Ανανδρανιστάκης Γιώργος - "Αυγή"

Αυτές είναι εσωκομματικές διαδικασίες, όχι οι φλωριές του ΣΥΡΙΖΑ, ομιλίες, πολιτικά κείμενα, ψηφοφορίες, μειοψηφίες, πλειοψηφίες και άλλα παρωχημένα. Διαφώνησαν μεταξύ τους δύο από τα πέντε μέλη της νομαρχιακής επιτροπής της Χρυσής Αυγής Αχαΐας, ήρθαν στα χέρια και ο ένας από τους δύο τράβηξε πιστόλι. Αντρίκια πράγματα, παστρικά. Και θα είχαν γίνει παστρικότερα, αν δεν παρενέβαιναν, όπως λέει το ρεπορτάζ, οι ψυχραιμότεροι να τους χωρίσουν.

Τι σημαίνει, κύριε ρεπόρτερ, «παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι»; Πώς είναι ένας ψύχραιμος χρυσαυγίτης; Είναι απλό: Ψύχραιμος είναι ο χρυσαυγίτης που δεν τραβάει καραμπίνα, ρεβόλβερ και μυδράλιο, αλλά περιορίζεται σε πιο αβρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια κουζίνας, μαχαίρια τσίρκου, μαχαίρια μαυρομάνικα, το μαχαίρι του Καββαδία, σουγιάδες Κολοκοτρωνέικους, σουγιάδες ελβετικούς, φαλτσέτες, ματσέτες, γιαταγάνια, σπαθιά του Χατόρι Χάνσο, το Εξκάλιμπερ και σπασμένα μπουκάλια από τζιτζιμπίρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι χρυσαυγίτες της Αχαΐας ήρθαν στα χέρια για θέματα ιδεολογικοπολιτικά, ο ένας ήταν υπέρ της πλήρους διαγραφής των Εβραίων και της άμεσης επιστροφής στον κανιβαλισμό και ο άλλος υπέρ της μερικής διαγραφής των Εβραίων και της παραμονής στο μεικτό σύστημα βρώσεως ανθρώπων και ζώων. Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, εγώ είμαι βέβαιος ότι οι χρυσαυγίτες, ως γνήσιοι απόγονοι του Γκέμπελς και του Γκέριγκ, τράβηξαν πιστόλι επειδή άκουσαν για κουλτούρα.

Το πιθανότερο είναι ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο ένας εκ των δύο ήρθε στο τσακίρ κέφι και άρχισε να τραγουδάει το «Λυκόφως των θέων» του Βάγκνερ. «Τι ίνε αφτό, σηναγονηστή;», τον ρώτησε ο άλλος. «Ίνε από το δαχτιλύδη των Νειμπελούγκεν», του απάντησε ο πρώτος, «εμαίνα ίπες λούγκρα, μορή λουλού;», εξανέστη ο δεύτερος και τράβηξε ευλόγως το πιστόλι. Εδώ που τα λέμε, ο Βάγκνερ, παρά το βεβαρυμμένο παρελθόν του, δεν ενδείκνυται για χρυσαυγίτες. Είτε τους «Νιμπελούγκεν» τραγουδούσε ο μερακλής είτε τον «Λόεγκριν» είτε τις «Βαλκυρίες», το πιστόλισμα δεν το γλίτωνε: «Εμαίνα ίπες κηρύα, μορή Λατόγια;».

Το περιστατικό θορύβησε την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και αποφάσισε να στείλει από τα κεντρικά τους βουλευτές Παναγιώταρο και Λαγό, για να συνετίσουν τους Αχαιούς, όχι τους δύο που τράβηξαν πιστόλια, τους άλλους τρεις που δεν τους άφησαν να τα χρησιμοποιήσουν, αμαυρώνοντας το όνομα του Συνδέσμου. Επ' αυτού δύο παρατηρήσεις. Πρώτον: Ποτέ δεν στέλνεις έναν λαγό σε μέρος όπου έχουν τραβηχτεί πιστόλια. Δεύτερον: Το να στέλνεις τον Παναγιώταρο σε ειρηνευτική αποστολή, είναι σαν να διορίζεις τον Νέρωνα αρχηγό της Πυροσβεστικής και τον Καλιγούλα πρόεδρο της Επιτροπής για την Προστασία της Σαρκικής Αγνότητος.

«Οι απεσταλμένοι του κόμματος έρχονται στην Αχαΐα με εντολή να πάρουν κεφάλια», καταλήγει το ρεπορτάζ κι αν οι πληροφορίες του δημοσιογράφου είναι ακριβείς και κυριολεκτικές, η υπόθεση των Πατρών θα έχει happy end.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2013 στις 6:54 μ.μ.

Λαθος και πολυ σοβαρο μαλιστα κρινω την αναφορα σας στον "... Νερωνα αρχηγο της Πυροσβεστικης"
Με αυτη την αναφορα σας ενισχυεται το μεγαλο ψεμα των χριστιανοαεβραιων περι ενοχης του Νερωνα στην πυρποληση της Ρωμης προκειμενου να ενοχοποιησουν τοσο αυτον τον μεγαλο φιλελληνα και λατρη του ελληνικου πολιτισμου οσο και τους ειδωλολατρες κατοικους της Ρωμης και εν συνεχεια να κυρηξουν εναν ανελεητο διωγμο εναντιον τους,στα πλαισια της δια πυρος και σιδηρου επιβολης του χριστιανισμου
Αυτα για την ιστορικη αληθεια Κατα τα αλλα το αρθρο πολυ καλο Με συναγωνιστικους χαιρετισμους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger