Home » , » Ο "διαφανής" κ. Σταυρίδης (Βίντεο)

Ο "διαφανής" κ. Σταυρίδης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 | 7:25 μ.μ.

Γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας ότι η αποπομπή του Στ. Σταυρίδη από την καρέκλα του προέδρου του Ταμείου ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένα επικοινωνιακό κυβερνητικό τέχνασμα για την δημιουργία εντυπώσεων.
Το ότι όμως ο Σταυρίδης ενώ «πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη», που λέει ο λαός και εξακολουθεί –όπως βλέπουμε στο βίντεο που παραθέτουμε- να μας κάνει μαθήματα «περί διαφάνειας» δεν δείχνει παρά το θράσος του ανθρώπου, ο οποίος ενώ έκανε την βρόμικη δουλειά ξέρει ότι «προσωρινά» είναι αναλώσιμος.
(Εδώ ο Τάκης Αθανασόπουλος, την καρέκλα του οποίου κατέλαβε ο Σταυρίδης φέτος τον Μάρτη, έχασε το πόστο του αφού του έχει ασκηθεί δίωξη για κακούργημα –και θα την βγάλει «καθαρή», να το θυμάστε- αυτός θα έχει πρόβλημα, για μια «διευκόλυνση» ;).

 Η ουσία είναι πάντως ότι το μεγάλο «νόμιμο» σκάνδαλο είναι το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και δεν έχει καμιά σημασία ποια είναι τα «εκτελεστικά όργανα».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Αυγούστου 2013 στις 10:00 μ.μ.

Στημένο απ τους ίδιους είναι.Για λογαριάστε 652 εκατομμύρια επί 5 τοις εκατό η νόμιμη προμήθεια μας κάνει 32,6 εκατομμύρια ευρώ. Θα δώσει και την ανάλογη προμήθεια στον πολιτικό που τον έβαλε σ αυτή τη θέση. Ε?! να μπούνε κι άλλα δικά μας παιδιά, που ναι κι επιτυχημένοι επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα και παρόλα αυτά προτιμάνε μια θέση στο δημόσιο (αυτό για το οποίο κατηγορούν οι ίδιοι τον λαουτζίκο). Θα ξεπουλήσει ο επόμενος την ΕΥΔΑΠ ας πούμε θα πάρει τη νόμιμη προμήθεια του 5 τοις εκατό θα δώσει ότι είναι να δώσει κι αυτός στον πολιτικό που τον πρότεινε. Μετά θα φύγει με κάποιο τρόπο (ακόμα και με δικαστική περιπέτεια ας δώσει ακόμα κι 1,5 εκατομμύριο σε δίκες - σάματις αυτοί τα πληρώνουν η δημόσια περιουσία να ναι καλά).Μετά θα ρθει άλλος πετυχημένος καταξιωμένος κτλ επιχειρηματίας του ιδιωτικού τομέα που θα κάνει την ανάγκη φιλότιμο και θ αγγαρευθεί στον δημόσιο θώκο.Έτσι θα τακτοποιηθούν όλοι (γιατί υπάρχουν και αντικρουόμενα συμφέροντα, μη γίνει καμμιά στραβή και ξεκατινιαστούν στον ντόπιο τύπο). Όπως σας το λέω θα γίνει, για τόσο μπανανία μας έχουν. Κάθε εξάμηνο θα γίνεται και μιά αποκρατικοποίηση και θ αλλάζει μετά ο πρόεδρος. Και να οι συνεντεύξεις απ τα παπαγαλάκια για την ηλεκτρική καρέκλα του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ. -Και πως δεχτήκατε κύριε τάδε?. -Το κανα με υψηλή αίσθηση καθήκοντος αλλά δεν περίμενα ότι θα με αντιπαλέψουν τόσο πολύ απο μέσα. Κι άλλα τέτοια ωραία. Πέντε τοις εκατό είναι η νόμιμη προμήθεια και πρέπει να φάνε όλα τα δικά τους παιδιά.Επιχειρηματίες θα περάσουν απ εκεί, πανεπιστημιακοί,τεχνοκράτες, γόνοι πρώην βουλευτών, ακόμα ακόμα στα τελειώματα ίσως και μεγαλοδημοσιογράφοι. Το κορόιδο ο λαός να ναι καλά και μην ξυπνήσει κι απέ από αστακούς...έχει πολλούς η Μύκονος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger