Home » , » Δ. Σαββόπουλος: Οι "καλές υπηρεσίες" στο σύστημα ανταμείβονται.

Δ. Σαββόπουλος: Οι "καλές υπηρεσίες" στο σύστημα ανταμείβονται.

Από giorgis , Τρίτη 20 Αυγούστου 2013 | 5:26 μ.μ.

Του Γ. Γ.

«Και ενώ στη θαλαμηγό του Αμπράμοβιτς οι καλεσμένοι του διασκέδαζαν με δυνατές μουσικές, σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού –σ.σ στις Σπέτσες- (δίπλα στην Ξυλοκέριζα), ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απολάμβανε το ποτό του μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, ισχυρούς εφοπλιστές και γνωστούς επιχειρηματίες», μας πληροφορεί η ιστοσελίδα του Βήματος.

Πιθανόν να θυμάστε πριν από κανα δυο χρόνια τον σάλο που είχε ξεσηκώσει η πρόταση του Διονύση Σαββόπουλου το ελληνικό κράτος να δημιουργήσει σύγχρονες Σπιναλόγκες στέλνοντας τους  μετανάστες μαζικά και με την βία σε εγκαταλειμμένα νησιά και χωριά της πατρίδας μας.
Γράφαμε τότε σε ανάρτησή μας: «Να αφήσουνε αυτούς τους ρατσισμούς και να καταλάβουνε ότι θα ζωντανέψουνε οι τόποι  θα καλλιεργηθούν χωράφια που τώρα μαραζώνουν και εν πάση περιπτώσει πρέπει να βοηθήσουμε την Αθήνα αυτή την στιγμή γιατί αν βουλιάξει η Αθήνα θα βουλιάξει η Ελλάδα», τόνισε, ο Σαββόπουλος, προσπαθώντας να αιτιολογήσει την ρατσιστική πρόταση του, απευθυνόμενος σ' αυτούς που του έκαναν κριτική.

Και όταν ο Οικονομέας του επισήμανε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, αφού είναι δεδομένο ότι οι μετανάστες δεν πρόκειται να συναινέσουν σε μια τέτοια εξέλιξη, ο Σαββόπουλος ήταν ξεκάθαρος. «Να βρουν τον τρόπο οι πολιτικοί να το κάνουν, γ’ αυτό τους πληρώνουμε», μας είπε. Και συμπλήρωσε, δήθεν αναρωτώμενος: «άκουσα ότι πρόκειται να τους πάνε σε στρατόπεδα περιφραγμένα, είναι καλύτερο αυτό;».

Μας είχε προϊδεάσει ο Δ. Σαββόπουλος για την πορεία του, από παλιά. Από τότε που έκανε «τουρνέ» σε στρατόπεδα που οργάνωνε το 1992 ο τότε υπουργός Αμυνας Γ. Βαρβιτσιώτης. Και φυσικά, οι «καλές υπηρεσίες» που προσφέρουν στο πολιτικό σύστημα, καλλιτέχνες και «διανοούμενοι» ανταμείβονται με κάθε τρόπο, ακόμα και με "κοινωνική καταξίωση".
Δεν είναι λίγο για τύπους σαν τον Σαββόπουλο να "απολαμβάνει το ποτό του μαζί  με τον τέως βασιλιά ισχυρούς εφοπλιστές και γνωστούς επιχειρηματίες"...

«Που είσαι νιότη που ‘λεγες πως θα γινόμουν άλλος» ….
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
20 Αυγούστου 2013 στις 7:51 μ.μ.

Κάποιοι αφελείς θεωρούσαν το Σαββόπουλο κάτι σοβαρό. Εγώ τον θεωρούσα κλόουν του συστήματος και ασήμαντο τσαρλατάνο από την εποχή που έγραψε τους "Κωλοέλληνες". Και ήμουν φαντάρος το 1992, όταν επί υπουργίας Βαρβιτσιώτη περιόδευε στα στρατόπεδα και μας έκανε κηρύγματα εθνικοφροσύνης υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, με αδρά ανταλλάγματα φυσικά. Μόνο κορόιδα λοιπόν πίστευαν στο Σαββόπουλο ακόμη και όταν ήταν νέος. Έχτισαν πολλά λαμόγια στην Ελλάδα καριέρες στην πλάτη της Αριστεράς.

Ανώνυμος
21 Αυγούστου 2013 στις 6:30 μ.μ.

Μας είχε προϊδεάσει ο Δ. Σαββόπουλος για την πορεία του, από ακόμα πιο παλιά.
http://info-war.gr/2009/06/δ-σαββόπουλος-ονειρεύομαι-σαν-τον-καρ/

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2013 στις 1:32 μ.μ.

Παιδιά, εντάξει, μη του βγάζουμε τα μάτια.
-Ο Σαββόπουλος παραμένει δεύτερος μετά το Χατζιδάκι και πριν το Μίκη τραγουδοποιός σε ποιότητα μελωδία. Χωρίς να συνυπολογίσουμε και την ποίησή του ....
-Οι καλλιτέχνες δεν είναι τοτέμ, να μένουν απαράλαχτοι μέσα στο χρόνο. Το θεία Μάρω, γράφτηκε πριν μισό αιώνα. Ο τότε Σαβόπουλος ήταν άλλος από το σημερινό.Ο σημερινός είναι γέρος. Εμείς κρατάμε εκείνον, τον νέο, τον παλιό.
-Το πάρτυ το έκανε η αδερφή της γυναίκας του. Εννοείται οτι θα πήγαινε.
-Για ένα μόνο μπορεί να κατηγορηθεί κι αυτός και πολλοί άλλοι: Δεν εξεγείρεται για τη σημερινή κατάσταση.Δικαίωμά του.Έτσι κι αλλιώς,δεν καταλαβαίνει, ανήκει στον περασμένο αιώνα. Εμείς,που καταλαβαίνουμε, τι κάνουμε;Αυτό είναι το ζήτημα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger