Home » , » Κυβερνητικά επικοινωνιακά τεχνάσματα

Κυβερνητικά επικοινωνιακά τεχνάσματα

Από giorgis , Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 | 6:05 μ.μ.

Του Γ. Γ. 

Σε μια επικοινωνιακού τύπου κίνηση, η κυβέρνηση ζήτησε και πήρε την παραίτηση του προέδρου του ταμείου ξεπουλήματος της κρατικής περιουσίας. Ηταν κάτι το αναμενόμενο μετά τον θόρυβο που ξέσπασε (βλέπε αναλυτικά σ’ αυτή μας την ανάρτηση) για την «αστοχία» που έκανε ο Στ. Σταυρίδης –και αυτή ήρθε στην δημοσιότητα- να ξεπουλήσει ποσοστό της ποιο κερδοφόρας ελληνικής δημόσιας επιχείρησης (ΟΠΑΠ) σε έναν  καπιταλιστή, ο οποίος έχει «βεβαρημένο παρελθόν» και μετά να χρησιμοποιεί το jet του πλουτοκράτη για να συνεχίσει τις διακοπές του. (Μην θέλετε τώρα να πιστέψουμε ότι αυτή ήταν η μόνη «παροχή» του αγοραστή, στον Στ. Σταυρίδη και σε όσους συμμετείχαν σ’ αυτό το αλισβερίσι).

Το τεράστιο σκάνδαλο δεν είναι κάποιες «διευκολύνσεις» που κάνουν καπιταλιστές σε κρατικούς αξιωματούχους που συμβάλουν ώστε να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες τους. Το μεγάλο σκάνδαλο είναι η λεηλασία της κρατικής περιουσίας προς όφελος μια χούφτας καπιταλιστών παρασίτων στην οποία επιδίδεται με τόσο πάθος και αφοσίωση η άθλια συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ. Και με τέτοια επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν μπορεί να κρυφτεί.

Και ένα εύστοχο σκωπτικό σχόλιο από τον "Οικοδόμο"


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον (άνεργο) Στέλιο Σταυρίδη! – Κανένας μόνος του στην κρίση

Σύμφωνα με τις πιο έγκυρες πηγές,  ο υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας με μια κίνηση που προδίδει κυνισμό και απανθρωπιά, «απέπεμψε από τα καθήκοντά του» τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη. Αφορμή το ότι ο τελευταίος δέχθηκε να μεταβεί αεροπορικώς στην Κεφαλονιά  (όπου διατηρεί εξοχική κατοικία), με το ιδιωτικό αεροπλάνο ενός εκ των αγοραστών του ΟΠΑΠ (Δημ. Μελισσανίδης), λίγο μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την πώληση του 33% του οργανισμού.

Ο πρώην επιχειρηματίας («και καλός μάλιστα», σύμφωνα με τις προαναφερόμενες πηγές) που παράτησε τις επιχειρήσεις του για βοηθήσει την κυβέρνηση να βγάλει την πατρίδα από την κρίση, φερόμενος με «απίθανη και απύθμενη αφέλεια»  (σύμφωνα πάντα με τις προαναφερόμενες πηγές) εισπράττει την αχαριστία της πατρίδας μέσω του υπουργού Οικονομικών, που εκτός των άλλων, έρχεται κόντρα και στο μότο του πρωθυπουργού Σαμαρά «όλοι μαζί μπορούμε να βγούμε (και θα βγούμε) απ’ την κρίση».

Ο Στέλιος Σταυρίδης έχασε τη δουλειά του τη στιγμή που δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να δεχτεί την βοήθεια του φίλου  Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια στιγμή που την είχε ανάγκη. Ο Δημ. Μελισσανίδης δεν έκανε τίποτ’ άλλο από το να εκφράσει την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του στον συνάνθρωπο που βρέθηκε ξαφνικά σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλωστε το λέει κι ο λαός: στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι φίλοι.

Γιατί σας ενόχλησε κύριε Στουρνάρα το ιδωτικό αεροπλάνο; Τί θέλατε δηλαδή κύριοι της κυβέρνησης; Να πάει στην Κεφαλλονιά ο άνθρωπος με λεωφορείο;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Αυγούστου 2013 στις 10:03 μ.μ.

η Λαική Επιτροπή Περιστερίου έβαλε παράσταση διαμαρτυρίας για την Πέμπτη στα γραφεία του ΟΑΣΑ. η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τι κάνουμε ρε σύντροφοι;;;; ολαός δολοφονειται και εμείς που είμαστε;;

ανώνυμος 87

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger