Home » , » Τι έγινε τώρα κ. Φυντανίδη; Πολλά τα λεφτά;

Τι έγινε τώρα κ. Φυντανίδη; Πολλά τα λεφτά;

Από giorgis , Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:15 μ.μ.

 Του Γ .Γ.

Κι ενώ ο πραγματικός ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού ETV που διαδέχτηκε την τηλεόραση του 902 παραμένει άγνωστος –δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων αναφέρουν ότι είναι ο Φίλιππος Βρυώνης στον οποίο ήδη ανήκουν το Extra3  και το Zoom TV- μια δήλωση του Σεραφείμ Φυντανίδη, ο οποίος ανέλαβε να διευθύνει την νέα τηλεοπτική παρουσία με άφησε κυριολεκτικά άφωνο.
Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο ποιος είναι ο καινούργιος εργοδότης του δήλωσε αφοπλιστικά ότι δεν ξέρει προσθέτοντας: «γιατί ξέρει κανείς ποιοι είναι πίσω απ το CNN»;

Αν θυμάμαι καλά, και δεν νομίζω ότι κάνω λάθος, ο Σ. Φυντανίδης δεν υπήρξε διευθυντής της «Ελευθεροτυπίας» και ισχυριζόταν ότι πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια σε όλη την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας; Τι έγινε τώρα Σεραφείμ; Πολλά τα λεφτά;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:47 μ.μ.

...αυτοί οι κατσαπλιάδες νομίζουν οτι συμμετέχουν στο καπιταλιστικό παιχνίδι εξίσου με τ αφεντικά τους.Άρα και μεις να τους αποδώσουμε το ίδιο μερίδιο ευθύνης.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:16 π.μ.

Ο Βρυώνης μπορεί να φαίνεται ότι είναι πίσω απο την αγορά του 902 αλλά το παιχνίδι είναι πολύ χοντρό για να το παίξει μόνος του.
Πίσω και απο τον Βρυώνη κρύβονται μεγαλύτερα και ισχυρότερα ονόματα με πολιτική επιφάνεια που σοκάρει.
Γιαυτό και η άγνοια τάχα μου του Φυντανίδη.
Που είναι γνωστό πως έχει σχέσεις με μεγάλα πολιτικά συμφέροντα.
Εκείνοι που πούλησαν τον 902 θα φανερώσουν τον αγοραστή ή είναι πολλά τα λεφτά Άρη και μεγαλύτερα τα πολιτικά συμφέροντα?

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:43 π.μ.

Κοιτάξτε την ανακοίνωση του παμε εκπαιδευτικών για τη απεργία των καθηγητών και για την αντίστοιχη των δασκάλων και θα καταλαβετε. Κοιτάξτε τι πρότειναν στη ΓΣΕΕ και θα καταλάβετε. Τα λεφτά είναι πολλά, 3,7 εκ και οι εκλογές κοντά.
Αν ακόμα δεν καταλάβατε τότε είστε πολιτικά ηλίθιοι. Αντε ακόμα μια βοήθεια,
να μην ξεχάσουμε το επικοινωνιακό αποτέλεσμα του σχεδιασμένου παρακρατικού κτυπήματος της ΧΑ. Μετά το φιάσκο και το άτσαλο του σχεδιασμού, τα παιδιά ούτε μια καλή θεατρική παράσταση δεν μπορούν να παίξουν, πιστεύω ότι τώρα κάτι καταλάβατε.
Ποιον συμφέρουν όλα αυτά τώρα; έλεγε ο μεγάλος Βλαντιμίρ. Ποιον;
Σίγουρα όχι την ανατροπή της πολιτικής της Κυβέρνησης

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:04 π.μ.

Σε ολη την περιοδο "της αφθονιας της ευμαρειας και του εφησυχασμου" καποιοι ανεδειξαν προεβαλλαν κατι Φυντανιδηδες καθε λογης ως προτυπα προοδευτικων και επιτυχημενων ακομα και προς μιμηση.Τωρα καιρος ειναι αυτοι οι σπονσορες τους χωρις διαμαρτυριες να εισπραξουν την αμοιβη τους!!!

melito

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:55 π.μ.

Μιά και αναφέρθηκες στο φιάσκο του επικοινωνιακού σχεδιασμού,φαίνεται πως το καθεστώς το συμφέρει να παρουσιάζει το ΚΚΕ σαν θύμα της ναζιστοσυμμορίας.
Τα κέρδη απο αυτή την τακτική για την κυβέρνηση,αλλά και το ΚΚΕ είναι παραπάνω απο εμφανή,και δεν χρειάζεται να τα εξηγήσουμε.
Εξέλιξη τραγική? Σίγουρα αλλά αυτό που προέχει είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης Σαμαρά!!!

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:25 μ.μ.

Μάλον τα ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ ξέχασαν το άδειασμα και το ξεπούλημα των αρχισυνδικαλισταράδών τους στους καθηγητές τον Μάιο όταν πραξικοπηματικά μαζί με την ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ καταστρατήγησαν τις αποφάσεις των συνελεύσεων για απεργίακούς αγώνες.
30 χρόνια ακούμε τα πασοκόμουτρα να κατηγορούν το ΚΚΕ για ψάλτες τις δεξιάς γιατ η κριτική και τα αποκαλυπτήρια για τον τον ρόλο τους απο το ΚΚΕ ήταν καρφί στο μάτι τους.Με την ίδια ακριβώς ρητορεία και τακτική συνεχίζουν τα Συριζόπουλα που ενοχλούνται και αυτοί με την σειρά τους αφού με την στάση του το ΚΚΕ φανερώνει τον τυχοδιωκτισμό και τις αληθινές προθέσεις τους αφού θέλουν να μετατρέψουν ένα λαό και ένα κίνημα βαστάζο και χειροκροτητή της κυβερνητικής εναλλαγής που θα φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην θέση της Ν.Δ και στις κυβερνητικές καράκλες για να διαχειριστούν όπως και οι προηγούμενοι αυτό το σάπιο ως το μεδούλι σύστημα κρατώντας την χώρα μέσα στην στρούγκα της λυκοσυμμαχίας της Ε.Ε και αφήνοντας άθικτους και κυρίαρχους στην οικονομία τους μονοπωλιακούς ομίλους και της πολυεθνικές επιχειρήσεις στηρίζοντας την υγιή επιχειρηματικότητα την ανταγωνιστικότητα και την προσέλκυση των επενδύσεων που θα φέρουν και την ανάπτυξη.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:03 μ.μ.

Ετσι μπράβο .
Ολα τα γκροπούσκουλα που αποτελούν το ΣΥΡΙΖΑ καμμιά 11αριά αν δεν απατάμε και καμμια 12αριά απο ΑΝΤΑΡΣΥΑ βγήκαν παγανιά εναντίον του ΚΚΕ.
Πάρα πολυ ωραία. Συνεχίστε! νάστε σίγουροι ότι το ΚΚΕ κάθε μέρα ασχολείτε μαζί σας!!!!!
Α ρε ξεφτίλες και θέλετε και συνεργασίες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger