Home » , » "Εκπαίδευση" ναζιστών (Βίντεο)

"Εκπαίδευση" ναζιστών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 | 3:57 μ.μ.

Παρακολουθώντας το ρεπορτάζ απ’ το σημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega που επικεντρώνεται στο δημοσίευμα του «Εθνους», το οποίο αναφέρεται στην εκπαίδευση των παραστρατιωτικών ναζιστικών ταγμάτων εφόδου αυθόρμητα σου γεννιέται το –ρητορικό- ερώτημα.

Παρόμοια βίντεο έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο εδώ και πολύ καιρό. 
Η «περίφημη» υπηρεσία «Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος» δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, τόσο καιρό; 
Πρέπει να είναι πολύ αφελής κάποιος για να το πιστέψει.
Οσο για τις εντολές που έδωσε ο Δένδιας στο τμήμα «Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ» για εμπλοκή μπάτσων στην δραστηριότητα της ναζιστικής συμμορίας, όπως και παρόμοια εντολή Αβραμόπουλου για αξιωματικούς του στρατού που έχουν αναλάβει να «εκπαιδεύσουν» χρυσαυγίτες, δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα.

Το ότι σήμερα είχαμε παραιτήσεις και διαθεσιμότητες μπάτσων πιθανόν να είναι αποτέλεσμα συγκρούσεων που υπάρχουν στο εσωτερικό της ΕΛΑΣ Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί σοβαρά ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σήμερα και οι οποίες έχουν ανέβει στο διαδίκτυο από το Δεκέμβρη του 2011 από τα ίδια μέλη της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας της ναζιστικής συμμορίας, πέρασαν απαρατήρητες από την Ελληνική αστυνομία;


Από την ιστοσελίδα του «Εθνους» αντιγράφουμε:

Στρατιωτικά γυμνάσια από τους νεοναζί 

Διασκεδάζουν ακόμη και τις τελευταίες αμφιβολίες για τα χαρακτηριστικά και τις στοχεύσεις των χρυσαυγίτικων «ταγμάτων εφόδου» τα αδιάψευστα φωτογραφικά ντοκουμέντα που παρουσιάζει σήμερα το Εθνος.

Δημοσιευμένες με εφιαλτική έπαρση αλλά και συνωμοτικές προφυλάξεις από μέλη της ίδιας οργάνωσης, οι φωτογραφίες αποτυπώνουν δράσεις και δραστηριότητές της, τελεσμένες λίγους μήνες πριν από τις εκλογές του Μαϊου 2012.

Τα στιγμιότυπα εμφανίζουν ένα από τα τάγματα εφόδου κατά τη διάρκεια νυχτερινού γυμνασίου, την γενική εποπτεία του οποίου φαίνεται να τηρεί άτομο που προφυλλάσσεται ως κόρη οφθαμλμού από όσους διακίνησαν τις φωτογραφίες.

Εγείρονται έτσι σοβαρά ερωτηματικά για την επαγγελματική του ιδιότητα, ιδίως δε για τη σχέση του με τον ελληνικό στρατό.

Τροχάδην, κάμψεις, έρπειν, ετοιμοπόλεμα μαχαίρια δεμένα στις ζώνες, ασκήσεις καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, ρόπαλα, κουκούλες και μάσκες συγκροτούν το εφιαλτικό σκηνικό που παραπέμπει ευθέως σε παραστρατιωτική οργάνωση.

Τις φωτογραφίες έχουν δημοσιεύσει σε ανύποπτο χρόνο τα ίδια τα μέλη της τοπικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής Νίκαιας από το Δεκέμβριο του 2011, πριν δηλαδή από τις εκλογές που τους έβαλαν στο Κοινοβούλιο και ως τόπος αναφέρεται ένα νησί του Αργοσαρωνικού.

Τροχάδην, κάμψεις, έρπειν, μαχαίρια, παραλλαγή και ναζιστικοί χαιρετισμοί με εκπαιδευτές άντρες των Ειδικών Δυνάμεων Ενόπλων Δυνάμεων.
Αυτά έχει το πρόγραμμα της "στρατιωτικής σχολής" της Χρυσής Αυγής. Νεαροί άνδρες με στολές παραλλαγής, κουκούλες full face και στρατιωτικά μαχαίρια περασμένα στις ζώνες τους χαιρετούν ναζιστικά, κρατώντας την ελληνική σημαία, τρέχουν ημίγυμνοι μέσα στο ψύχος και το σκοτάδι, επιδίδονται σε ασκήσεις "κάλυψης - προκάλυψης", μυούνται στο δόγμα του μίσους από τους επικεφαλής της οργάνωσης, επιδιδόμενοι σε "νύχτες εκπαίδευσης" καρικατούρα των νυχτερινών ασκήσεων στον Ελληνικό Στρατό
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger