Home » , » Εσοδα που προήλθαν από την συμμετοχή του στην συναυλία συμπαράστασης στην Χ.Α τα αδήλωτα 2.800.000 ευρώ του Πλούταρχου; (Βίντεο)

Εσοδα που προήλθαν από την συμμετοχή του στην συναυλία συμπαράστασης στην Χ.Α τα αδήλωτα 2.800.000 ευρώ του Πλούταρχου; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 | 1:32 μ.μ.

Είναι γνωστός ότι ένας απ’ τους κλασικούς εκπροσώπους της πολιτιστικής αθλιότητας που προβάλετε κατά κόρο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι και ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος.

Δεν είναι κρυφό επίσης ότι ο ίδιος είναι θαυμαστής της φασιστοσυμμορίας του Μιχαλολιάκου, αφού με δηλώσεις του έχει εκφράσει την πρόθεση του να ψηφίσει το ναζιστικό μόρφωμα «ας είναι ό,τι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Σήμερα επίσης μαθαίνουμε ότι έχει ανοίξει κάποιους λογαριασμούς με το ΣΔΟΕ γιατί είχε περίπου 2.800.000 αδήλωτα έσοδα.

Αυτό που ελέγχετε ως προς την βασιμότητα του είναι η πληροφορία ότι τα έσοδα αυτά προήλθαν από την συναυλία συμπαράστασης και δράσης στην Χ.Α που έδωσε μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, Πέτρο Γαϊτάνο και τον Καιάδα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 2:56 μ.μ.

Δεν εχει γινει καμια συναυλια συμπαραστασης φυσικα.

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 2:59 μ.μ.

Δεν ειναι καλα γραμμενο φιλοι μου το αρθρο.
Θα πιστευσουν οι αναγνωστες οτι εχει δοθει συναυλια υπερ τους απο τους προαναφερομενους.Αφου δεν εχει γινει πως γραφετε ''απο την συναυλια με τους ταδε και ταδε''.Θα μπαινουν πολλοι στο σαιτ για να δουνε αλλα επικαιρα ενδιαφεροντα θεματα και θα βλεπουν και αυτο.

15 Οκτωβρίου 2013 στις 3:39 μ.μ.

Δεν είναι φανερό ότι είναι εντελώς πλάκα η αναφορά στην δήθεν συναυλία που έγινε;

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 10:09 μ.μ.

Απαράδεκτο βίντεο. Ο "αλλοδαπός" τρέχει να σώσει τη ζωή του και σεις κάνετε πλάκα.
Δε μου φαίνεται καθόλου αστείο, απορώ που βρίσκετε εσεις το αστείο. ΝΤΡΟΠΗ

alsino
16 Οκτωβρίου 2013 στις 2:06 π.μ.

Ζορίζεται ο αναγνώστης. Αν είναι λίγο απρόσεχτος και μάλιστα μη συνηθισμένος σε αυτό τον τρόπο γραφής στο μπλογκ τότε μπορεί και να μπερδευτεί.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 5:29 μ.μ.

Προς ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Δεν είναι καθόλου καλή η δημοσίευση. Φαίνεται όντως να είναι σαν πραγματική είδηση. Υπονομεύεις άθελά σου την εγκυρότητα του μπλόγκ. Θα νομίζει ο κόσμος ότι το Β.Κόκκινο είναι τρολλοσάιτ σαν το τρομπαχτικό περίπου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger