Home » » Προκαλεί πάλι η Σώτη Τριανταφύλλου

Προκαλεί πάλι η Σώτη Τριανταφύλλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 | 12:17 μ.μ.

Προσπαθούμε να σβήνουμε όσα λιγότερα σχόλια γίνεται. Αυτή την φορά όμως στην ανάρτηση με το βίντεο του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κατρούγκαλο δεν παραθέσαμε ούτε τα μισά σχόλια που υπήρχαν.

Ενώ για τον πανεπιστημιακό υπάρχουν τα καλύτερα λόγια, η Σώτη Τριανταφύλλου «λούζεται» τόσα «γαλλικά» που δεν μιλάμε ότι απλώς ξεφεύγουν απ’ την ευπρέπεια, αλλά αγγίζουν τα όρια της δικής της χυδαιότητας, όπως την εκδήλωσε στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Λογικό είναι λοιπόν να τα «κόψουμε».

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως που δημοσίως αυτή η «διανοούμενη» δείχνει τέτοια απρεπή συμπεριφορά και προκαλεί με τις δηλώσεις της.

Δεν θα σχολιάσουμε την παρουσία της στην συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή. Οποιος/α δει το βίντεο βγάζει αμέσως τα συμπεράσματά του.

 Παραθέτουμε όμως δυο προηγούμενες αναρτήσεις μας και ένα βίντεο.

Ζούμε σε διαφορετικούς κόσμους κ. Σώτη Τριανταφύλλου

Αναμνήσεις ιμπεριαλισμού δια χειρός Σώτης Τριανταφύλλου

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 27 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 1:35 μ.μ.

Στην εκπομπή αυτή καλεσμένος ήταν και ο Σοφιανός του ΚΚΕ.
Ο Σοφιανός συντάχθηκε με τους υπόλοιπους οκτώ που προσπαθούσαν να λυντζάρουν τον κ.Κατρούγκαλο,και δεν επενέβη όχι για να υπερασπιστεί τον καθηγητή,αλλά ούτε να υπερασπιστεί βασικά ζητήματα Δημοκρατίας.
Φαίνεται πως το ΚΚΕ ενοχλείται μόνο όταν ακούγεται κάτι που αφορά το κόμμα,και αδιαφορεί πλήρως για ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την λειτουργία της Δημοκρατίας.
Την εμφάνιση του Σοφιανού και του ΚΚΕ θα μπορούσες να την πείς και κατάντια.

15 Οκτωβρίου 2013 στις 4:30 μ.μ.

Μια στοιχειώδη ευπρέπεια, αποφεύγοντας ακραίους χαρακτηρισμούς δεν μπορεί να κρατήσουμε στα σχόλια;

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 5:57 μ.μ.

giorgis, προφανώς θεωρείς το σχόλιο του ανώνυμου 1:35 "ευπρεπές", έτσι; Αν είναι έτσι και δεν είναι χονδροειδής αλητεία, μπορείτε να μας υποδείξετε που συντάχτηκε ο Σοφιανός με τους υπόλοιπους "οχτώ" (σε αυτούς βάζετε και τον Ζουγανέλη, φαντάζομαι);

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 6:34 μ.μ.

@ 1:35 Ξέχασα να σε ειδοποιήσω: Από βδομάδα το ΚΚΕ θα βάλει body guard στις εκπομπές του Πρετεντέρη ώστε να "...υπερασπίζεται σε βασικά θέματα δημοκρατίας.." τους καλεσμένους που δέχονται επιθέσεις από Πάγκαλους, Καψήδες, Σώτηδες, Καρατζαφέρηδες κλπ. Τα "ΚΝΑΤ" άλλωστε (όπως εσείς τα αποκαλείτε) γι' αυτό υπάρχουν.

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 7:14 μ.μ.

Ωραια φατσουλα εχει παντως η Σωτη.
Επισης δεν την βλεπω καλα και ελεγα να μην κραξω διοτι δεν λεει και τιποτα κακο στο βιντεο παραπανω.Αλλα στο βιντεο του λινκ (με τον μαγκα καθηγητη) ειναι για μια καυτη περιπετεια


Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 7:37 μ.μ.

Αστο μην το βαλεις αυτο με την φατσουλα της

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 7:50 μ.μ.

Συμφωνώ απολύτως με τον ανώνυμο 1:35. Το ίδιο σχόλιο θα έγραφα κι εγώ, αλλά με πρόλαβε...

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 9:39 μ.μ.

Αφού σας πείραξε η κριτική στη στάση του Σοφιανού,να το αλλάξω.
Η παρουσία του Σοφιανού λοιπόν,ήτανε η στάση της γλάστρας που βλέπουμε σε εκπομπές life style της Μενεγάκη και λοιπών ξέκωλων μεσημεριανών.

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 10:32 μ.μ.

- Πότε συντάχθηκε ο Σοφιανός με τους υπόλοιπους; Όταν είπε τον Πάγκαλο προβοκάτορα; Ή όταν είπε ότι το γιαούρτι στον Πάγκαλο δεν είναι αποτελεσματικό, γιατί τα αφεντικά του Πάγκαλου μένουν στο απυρόβλητο;

- Γιατί έπρεπε να υπερασπιστεί ο Σοφιανός τον Κατρούγκαλο; Ο Κατρούγκαλος μια χαρά υπερασπίστηκε τον εαυτό του με επιχειρήματα.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 12:34 π.μ.

Σώτη Τριανταφύλλου: μια μετριότατη συγγραφέας που αναδείχτηκε από τον εσμό των παρακμιακών lifestyle εντύπων που κάνανε τον Ραντιανό (από την Ayn Rand, πρωθιέρεια της αίρεσης του Αντικειμενισμού - Objectivism - και σούπερ-ψυχοπαθή που έκανε τον William Edward Hickman ίνδαλμα για τα πλουσιόπαιδα που με την κολακεία και το σεξ προσήλκυε στην αίρεσή της) εγωκεντρισμό και κωλοπαιδισμό πρότυπο συμπεριφοράς. Αναδείχτηκε από τον εσμό των ΜΜΕ που διαφήμισαν τη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό. Είναι μέρος αυτού του συστήματος. Να μας λείπει. Κι αυτή και η Κική Δημουλά και ο Νίκος Δήμου και ο Χρήστος Χωμενίδης και όλοι αυτοί οι σνομπ κήνσορες της εκλεπτυσμένης χυδαιότητας.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 12:41 π.μ.

Βλέποντας το βίντεο άλλαξα γνώμη και μετρίασα την οργή μου. Είναι ασυνάρτητη. Είναι μια καυμένη!

16 Οκτωβρίου 2013 στις 1:37 π.μ.

ο Κατρούγκαλος μετά από αυτό δεν δικαιούται επίδομα ανθυγιεινής εργασίας για πάντα;;..

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 2:19 π.μ.

φίλε μου χαίρομαι που συμφωνείς ότι ο Σοφιανός είπε απλώς λίγα ή τίποτα μπροστά στον Κατρούγκαλο.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 3:19 π.μ.

....μάλλον σε καμιά λίστα με διαθέσιμους τον βλέπω,αλλά στα μουλωχτά γιατί είναι και κότες.Αν ξεκινήσουν "ξεκαθάρισμα" στους "πανεπιστημιακούς που τσακώνονται" μέσα θα είναι.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 8:50 π.μ.

Για σταθείτε ένα λεπτό.
Τί δουλειά είχε ο Κος Σοφιανός, να υπερασπισθεί τον Καθηγητή Κατρούγκαλο.
Ο Κος Καθηγητής αν και Συνταγματολόγος και όχι Ψυχαναλυτής, μου κατέδειξε εμένα προσωπικά, τον τρόμο των Πάγκαλων, Γρυσπολάκηδων, Πρετεντέρηδων ,"πλατινέ απολειφαδιών" και λοιπού Πολιτικαντισμού.
Έπαιξε με τα ήδη κλονισμένα νεύρα τους και τους οδήγησε σε ένα είδος βίαιης αντίδρασης, που εκδηλώθηκε με την μορφή της επιθετικής αποστροφής και δυσανεξίας σε αντίθετη άποψη.
-Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκαθίδρυση της Απολυταρχίας.
Τώρα μιλάνε για βία ποιοί;
Οι Αστοί.
Να τους θυμίσω ότι το Καθεστώς τους εγκαθιδρύθηκε στην Ευρώπη, με επανάσταση και αιματοχυσία.Θα μου πεί κανείς ενάντια στην ξωφλημένη Φεουδαρχία.
Ωραία να το δεχθώ.
Ποιος όμως τους διαβεβαίωσε, τους Αστούς, ότι είναι ο τελευταίος κρίκος της Ιστορικής Εξέλιξης.
Από που αντλούν την έπαρση αυτή, να διατείνονται, δηλαδή, ότι το καθεστώς τους, κατέχει το μονοπωλιακό προνόμιο άσκησης βίας;
Πολύ καλή επίσης η παρατήρηση του Κου Σοφιανού για την Δημόσια Δήλωση του Θόδωρου Πάγκαλου περί Γερμανού-cosmote και ανάμιξης του ΚΚΕ.
Και είναι αισχρός, ο "ντελιβεράς του Οτσαλάν", γιατί είχε την βεβαιότητα ότι το ΚΚΕ δεν θα προσφύγει στον εισαγγελέα.
Αλλά το διαχρονικό Πασοκικό σκουπίδι φρόντισε- για παν ενδεχόμενο- να καλύψει τα νώτα του λέγοντας πως αυτά τα διαδίδουν οι δημοσιογράφοι και τα blogs. Και φυσικά τους προέτρεψε άλλη φορά να προσέχουν τι γράφουν.


Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 8:56 π.μ.

Για κακή τύχη της Σώτης,του Πάγκαλου και γενικότερα της κυβέρνησης ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και οι θεωρίες περί κοινωνικού συμβολαίου ήταν εξεταστέα ύλη των πανελληνιών εξετάσεων για πολλά χρόνια(ίσως να είναι ακόμα, κάποιος νεώτερος μπορεί να μας το πει).Όσοι πήγαν Γ ή Δ δέσμη θα το θυμούνται.Στην ηλικία λοιπόν των 17 ετών διδαχθήκαμε ότι όταν το Κράτος αθετεί τους όρους του Κοινωνικού Συμβολαίου που έχει συναφθεί μετάξύ αυτού και της κοινωνίας - όροι που συνδέονται με την προστασία των φυσικών δικαιωμάτων του ανθρώπου για ζωή, ελευθερία και ιδιοκτησία - οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να εξεγερθούν.Έλεγε ο Λοκ "Αν ένας ηγεμόνας χρησιμοποιεί την εξουσία του εναντίον του λαού του, τότε ο λαός έχει το δικαίωμα να τον αντιμετωπίσει με Βία. Ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπιστεί η παράνομη βία της εξουσίας είναι η ίδια η Βία."Ο κος Κατρούγκαλος (να αγιάσει το στόμα του) δεν λέει κάτι το διαφορετικό.Χρησιμοποιεί αυτές τις θεωρίες του πολιτικού φιλελευθερισμού για να δείξει ότι υπάρχει μία διαλεκτική σχέση μεταξύ Συντάγματος και Κοινωνίας και ότι η αλλάγη του εκάστοτε status quo ιστορικά έγινε με τη χρήση βίας από την μεριά της κοινωνίας για τον απλούστατο λόγο ότι καμία άρχουσα τάξη δεν απεμπολεί τα προνόμια της οικειωθελώς.Κα Σώτη να υποθέσω ότι καταδικάζεται και τον πολιτικό φιλελευθερισμό;

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 12:00 μ.μ.

Όντως, πολύ καλή τοποθέτηση (ή και απροσδόκητη) για μέλος Συμβουλίου Διοίκησης ΑΕΙ...

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 12:01 μ.μ.

Oντως ο Σοφιανός είπε λίγα είπα λίγα καθότι μίλησε 6 λεπτά σε σχέση με τα 15 του Κατρούγκαλου

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 2:18 μ.μ.

μήπως κάποια σχόλια δεν τα εγκρίνατε για να είναι 4/14 σχόλια κατά του Σοφιανού;
πάλι το κκε φταίει ε;

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 4:57 μ.μ.

Σώτη Τριανταφύλλου ...ποια ειναι αυτη η "σπουδαια"παλι που πρεπει να μας νοιαζει τι λεει και η αποψη της?ο,τι παγκαλοειδες που διψα για λιγα λεπτα δημοσιοτητας βγαζει στο γυαλι ο πρετεντερης η ο καθε πρετεντερης του συστηματος πρεπει να το ακουμε,προσωπικά πιστευω οτι ειναι χασιμο χρονου να βλεπεις πρετεντερη και τους ομοιως του,σιγα μην ενημερωθω και απο την κυρια με τα βαν κλιφ στο λαιμο
Ανορθογραφος

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2013 στις 10:57 μ.μ.

Σύντροφε Γιώργη, η χυδαιότητα βρίσκεται στην πράξη και τα λόγια της φασιστικής - ναζιστικής συμπεριφοράς των μνημονιακών, όχι στη δίκαιη αγανάκτηση και την κριτική όσων ακούνε ή βιώνουν αυτή τη δολοφονική επίθεση. Το γιαούρτι δεν είναι ισοδύναμο με τη βόμβα. (Για τους πολιτικούς φυσικά το γιαούρτι είναι χειρότερο). Η άμυνα της ηρωικής ΕΣΣΔ δεν ήταν το ίδιο με την ύπουλη επίθεση των ναζί καθαρμάτων. Το γνωρίζεις άλλωστε πολύ καλά, γι αυτό μάχεσαι με έντιμο τρόπο από αυτό το σοβαρό και έγκυρο site.
Όμως αγαπητέ σύντροφε, ποιά στάση να κρατήσεις και πόσο ψύχραιμος να μείνεις μπροστά σε φασιστοειδή που λένε κατ εξακολούθηση ψέματα, που χαίρονται με τον πόνο του φτωχού και που υβρίζουν ασύστολα; Κι όχι μόνο υβρίζουν. Μας δολοφονούν, μας βασανίζουν συστηματικά. Και λίγα - ελάχιστα λέμε μπροστά στα αποτρόπαια εγκλήματα που διαπράττουν καθημερινά. Δεν είναι το ίδιο η κραυγή πόνου των θυμάτων και τα λυσσασμένα ουρλιαχτά των διψασμένων για αίμα νεοδημοκρατικών - λυκανθρώπων, όσο κι αν πονάνε και τα δυο τα αυτιά μας.
Πχ τι να απαντήσεις στα λεγόμενα του Πάγκαλου; Να κάνει μήνυση ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ για συκοφαντική δυσφήμηση για όσα είπε; Θα ήταν λίγο μπροστά στην προδοσία του Οτσαλάν, τα Ίμια (που έχασαν τη ζωή τους 3 νέα παιδιά και μπήκαν οι «γκρίζες ζώνες»), το Μνημόνιο με τους χιλιάδες πεινασμένους και τις αυτοκτονίες.
Τους πρέπει κάθε αποδοκιμασία σύντροφε. Θα πεις: υπάρχει η Επανάσταση. Συμφωνώ απόλυτα. Όμως πως την εννοούμε αυτή την Επανάσταση, «με το σεις και με το σας»; Επανάσταση σημαίνει κάτι νέο - ρήξη με το παλιό, όχι μικροαστικές πρακτικές που περνάνε ύπουλα για να μας ευνουχίσουν πνευματικά. Η λέξη πχ μαλακία σημαίνει μαλθακότητα στον επιτάφιο του Περικλή, δεν πρέπει να λογοκρίνεται επειδή κάποιοι αυθαίρετα έκριναν έτσι.
Ελευθερία παντού, αυτό είναι η ουσία της Επανάστασης κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση μομφή σε σένα, σύντροφε, αυτά που λέω, αλλά θα ήθελα σε παρακαλώ να με διαφωτίσεις περισσότερο με ένα άρθρο, όταν φυσικά μπορέσεις καθόσον κατανοώ τις δυσκολίες και τον ελάχιστο χρόνο που έχεις.

17 Οκτωβρίου 2013 στις 5:03 μ.μ.

Αγαπητό Βαθύ Κόκκινο, παραδέχεσαι λοιπόν ότι οι αναγνώστες σου τίποτε άλλο δεν ξέρουν από το να βρίζουν.

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2013 στις 8:51 π.μ.

από την μία ανησυχείτε για την άνοδο της ακροδεξιάς και συγκεκριμένα της ΧΑ, από την άλλη παροτρύνεται ακόμα και το ΚΚΕ να πέσει στο επίπεδο τους σούσουρου όπου κάνει η ΧΑ ακόμα και μέσα στην βουλή …. Από την μία τρέμετε στην ιδέα εκφασισμού της κοινωνίας μας, από την άλλη τρελαίνεστε για απολιτίκ τηλεοπτικά καβγαδάκια στην τηλεόραση, παρέα με την Σώτη Τριανταφύλλου και τον Πάγκαλο … ίσως αυτό να είναι και το πολιτικό – ιδεολογικό επίπεδο, των περισσοτέρων του μπλοκ … δεν σας αρέσουν οι σοβαρές τοποθετήσεις με ήρεμο τρόπο … προτιμάτε τον όχλο και την βαβούρα όπου τόσο έχει διαφημίσει η ΧΑ, προς όφελος της αστικής τάξης … έχετε ευθύνες πλέον κύριοι και κυρίες, για την κατάντια μας ακόμα και ως κοινωνία, πλέον…

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2013 στις 8:17 μ.μ.

@8:51 Όχλος και βαβούρα ήταν η παρέμβαση του Κατρούγκαλου δηλαδή ρε φίλε, θα μας τρελάνεις και εσύ; Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες σύσσωμη η αριστερά (και όχι μονο αυτό εδώ το "μπλοκ") δεν ενθουσιάστηκε με τον Πρετεντερη, το Μιχελάκη, την Τριανταφυλλου και τον Πάγκαλο άλλα με τον Κατρούγκαλο που μπόρεσε να πει δύο αυτονόητα πράγματα παρά το λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκε και κόντρα στην καθιερωμένη καραμέλα της καταδίκης της βίας από όπου κι αν προέρχεται.

Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2013 στις 3:36 π.μ.

Θετικός ο Κατρούγκαλος.Τα ίδια πράγματα αλλά με πιο Μαρξιστική σαφήνεια είπε η Αλέκα στη Βουλή την επόμενη μέρα.Θα μπορούσε βέβαια να τα πεί κι ο Σοφιανός στον Πρετεντέρη αλλά δεν τα είπε.Δεν πειράζει είπε άλλα.
Τσέχος

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2013 στις 7:55 μ.μ.

ΕΛΕΟΣ...αντι να τα χωνετε στη "συντροφισα" Σώτη τα χώνετε στον Σοφιανό? Ο Κατρούγκαλος μιλαγε μισή ώρα και ο Σοφιανός 6 λεπτάκια...αν σε τόσο χρόνο δεν πρόλαβε να πει και μερικά αμέσως να τον κράξουμε? αλλά πέρα από αυτό είπε και κάτι λάθος? η από κάπου προκύπτει οτι υπερασπίστηκε τα Παγκαλοειδή?...σοβαρευτείτεεε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger