Home » , » Είναι ο Περισσός, ηλίθιε

Είναι ο Περισσός, ηλίθιε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 | 3:15 μ.μ.

Πηγή: Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου - "Unfollow"

Η απόλυση του Νίκου Μπογιόπουλου από τον Ριζοσπάστη προκάλεσε συζητήσεις επί συζητήσεων και παρότι πρόκειται για μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου οι πληροφορίες των ρεπορτάζ σχεδόν όλων των ΜΜΕ συμφωνούν, κάποιοι -στο όνομά του ΚΚΕ!- άλλα προπαγανδίζουν...

Όπως ο πνιγμένος που πιάνεται απ΄τα μαλλιά για να σωθεί, έτσι και κάποιοι -στο όνομα του ΚΚΕ!- έχουν προχωρήσει τα τελευταία 24ωρα σε μια απίστευτου χαμηλού επιπέδου σπέκουλα, ένα ξεκατίνιασμα, που ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει τον Νίκο Μπογιόπουλο να αρνείται τον κομματικό μισθό των 800 ευρώ, γιατί του «έπεφταν λίγα». Εμείς θα τους πιστεύαμε και θα γράφαμε λίβελους για τον «φραγκοφονιά» Μπογιόπουλο, που τολμά να έχει οικονομικές αξιώσεις από το Κόμμα, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: εδώ και καιρό ο Μπογιόπουλος είχε παραιτηθεί του μισθού του, δούλευε στον Ριζοσπάστη εθελοντικά, και απλώς είχε διαμηνύσει στην διεύθυνση της εφημερίδας και στην ηγεσία του ΚΚΕ ότι δεν πρόκειται, για ιδεολογικούς λόγους, να υπογράψει καμία ατομική σύμβαση εργασίας. Ναι, καλά διαβάσατε: αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση, από αυτές δηλαδή που αντιμάχεται το ΚΚΕ για όλους τους εργαζόμενους όλων των εταιριών. Ή τουλάχιστον για όλους τους εργαζόμενους, εκτός από αυτούς που εργάζονται για το ίδιο το ΚΚΕ.

Είναι δεδομένο ότι αυτούς τους κάποιους -που μιλούν στο όνομα του ΚΚΕ!- δεν τους πιστεύει κανείς. Άλλωστε το κείμενο που διαβάζετε δεν προέκυψε ως μια ανάγκη ετερόκλητης υπεράσπισης του Ν. Μπογιόπουλου, καθώς κανείς (ούτε το ΚΚΕ αν το επιχειρούσε, ούτε κανείς αυτόκλητος στο όνομα του ΚΚΕ) δεν έχει πια τη δυνατότητα της αναπάντητης σπέκουλας. Όμως το ζήτημα δεν είναι η αποτελεσματικότητα της σπέκουλας. Δεν είναι αν και σε ποιο βαθμό μπορεί να σπιλώσει κανείς -εξ' ονόματος του ΚΚΕ!- ένα από τα ελάχιστα στελέχη του Κόμματος που απολαμβάνει κοινή αποδοχή. Το ζήτημα είναι σε τι σημείο μπορεί να φτάσει η «φιλο»-κομματική προπαγάνδα για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

Διάβασα ότι ο Ν. Μπογιόπουλος απολύθηκε γιατί του την είχαν φυλαγμένη από πέρυσι όταν, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος, αρθρογράφησε στον Ριζοσπάστη για τη λάθος πορεία που έχει πάρει το κόμμα, όπως φάνηκε και στις εκλογές. Είναι αλήθεια. Διάβασα επίσης ότι απολύθηκε γιατί εξέδωσε βιβλίο, χωρίς την έγκριση του ΚΚΕ. Το βιβλίο Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε έγινε επιτυχία, αλλά όχι ανάμεσα στα ηγετικά κλιμάκια του ΚΚΕ, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν «ψιθύρους» γύρω από την έκδοσή του. Επίσης είναι αλήθεια, όπως αλήθεια είναι ότι τα δύο περιστατικά είναι περισσότερο αφορμές, παρά πραγματικοί λόγοι...

Ο Νίκος Μπογιόπουλος έχει ένα φοβερό χάρισμα που, για κάποιο ακατανόητο λόγο, είναι ασυγχώρητο σε εκείνους από το ΚΚΕ που παριστάνουν τους «φίλους» του ΚΚΕ (και είναι περίεργο που δεν αντιδρά ενάντιά τους το ΚΚΕ): Να είναι ένας σύγχρονος κομμουνιστής, ένας αριστερός που μπορεί να μιλήσει με σημερινούς όρους, δίχως να κουράζει με συνεχείς παλαιοκομματικές αναφορές στους θεωρητικούς του κομμουνισμού, στη Σοβιετική Ένωση και σε πάσης φύσεως κομμουνιστικά φετίχ. Ένα από τα ελάχιστα -αν όχι το μόνο- στελέχη του ΚΚΕ που μπορεί να μιλήσει και σε νεώτερους και να προκαλέσει συζητήσεις.

Να τα αφήσει, όμως, αυτά τα...σύγχρονα. «Εδώ είναι ΚΚΕ, τί το κάναμε, αμέρικαν μπαρ;» λένε κάποιοι «φίλοι» του ΚΚΕ. Αντί λοιπόν το ΚΚΕ να απολύει τους Μπογιόπουλους, μήπως θα έπρεπε να κάνει κάτι με αυτούς τους «φίλους» του;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 26 σχόλια

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 3:37 μ.μ.

Προφανώς ο καθένας έχει πάρει το δρόμο του. Εκτός αν ο Μπογιό μιλήσει ανοιχτά και όχι δι' αντιπροσώπων όπως κάνει μέχρι στιγμής.
Εγώ (θα μου πεις: και ποιος είσαι εσύ; τέλος πάντων...) δεν θα δεχόμουν να μιλάει ο Χατζηνικολάου ως εκπρόσωπός μου, όπως έγινε σήμερα από τον αέρα του Real fm. Ας βγει λοιπόν να μιλήσει.
Γιατί τα αμισθί και τέτοια τα ακούω βερεσέ. Αν ο Μπογιόπουλος δεν ήθελε να δημιουργηθεί θέμα για το ΚΚΕ, δεν θα δημιουργούνταν. Ο Μπογιόπουλος λοιπόν είναι μέσα σε αυτό. Στη "Μπογιοπουλιάδα" εννοώ..
Ελπίζω να διαψευστώ.
ΥΓ Σήμερα καταδικάστηκαν δυο μέλη του ΚΚΕ σε 5μηνη φυλάκιση για κινητοποιήσεις στη ΒΙΠΑ το 2008 μετά από μήνυση εργολάβων της ζώνης. Να περιμένουμε παρόμοια εκδήλωση αλληλεγγύης και γι' αυτούς;

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 3:51 μ.μ.

Και με τον Μητσο το Κωστοπουλο το ιδιο εγινε με το βιβλιο του που δεν το εκδοσε το κομμα!

31 Οκτωβρίου 2013 στις 4:22 μ.μ.

Είναι ο αντικομμουνισμός ηλίθιοι!
Συνεχίστε να γλύφεται τον κάθε αστό αντικομμουνιστή, και μετά να το παίζετε και "υπερεπαναστάτες" (τρομάρα σας...).
Και δεν μιλάω ούτε ηθικά, ούτε πολιτικά. Πνευματικά μιλάω.
Γιατί εάν δεν το έχετε καταλάβει, εκείνο που λέτε είναι πως ο "Ρ" "απόλυσε" κάποιον ο οποίος ήταν διατεθιμένος να εργάζεται σε αυτόν δωρεάν, γιατί δεν τα βρήκαν στην εργασιακή σύμβαση!
Τα συγχαρίκια μου για το (αυτο)ξεγύμνωμα. Θα κρατήσω το ποστ αρχείο για τον ξεπεσμό σας.
Υ.Γ.
Ας μπει ένα τέλος στο καρναβάλι!

Καταστατικό του ΚΚΕ:
ΑΡΘΡΟ 46
"Τα επαγγελματικά στελέχη του Κόμματος στηρίζονται οικονομικά με ποσό που δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέσο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.
Το ίδιο ισχύει για τα μέλη του Κόμματος που εργάζονται στον τεχνικό ή βοηθητικό μηχανισμό του Κόμματος, στο «Ριζοσπάστη», στην ΚΟΜΕΠ, σε άλλα κομματικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο εκδοτικό του Κόμματος."
Αυτό ψηφίστηκε από το 96% των μελών του ΚΚΕ.

Κατά συνέπεια:

1. Όποιος δε συμφωνεί και είναι μέλος του κόμματος, τηρεί τους κανόνες του Δημοκρατικού Συγκεντρωτισμού.
2. Όποιος δεν συμφωνεί, είναι μέλος του κόμματος, και δεν τηρεί τους κανόνες του Δημοκρατικού Συγκεντρωτισμού, -διαγράφεται!
3. Όποιος δεν συμφωνεί και δεν είναι μέλος του κόμματος, να το πει στη μαμά του.
Υ.Γ.2
Ποιοί εργαζόμενοι και ποιές "ατομικές συμβάσεις";
Υ.Γ.3
Δεν πιστεύω να κοπεί το σχόλιο μου λόγω του ύφους του.
Είναι ευθέως ανάλογο του τίτλου σας...

Jose
31 Οκτωβρίου 2013 στις 4:36 μ.μ.

Τέτοιο σήριαλ με το Νίκο, ούτε ο Γκάλης να ήταν! Ακόμη και ο Φώσκολος άλλαζε καμιά γραμμή στους διαλόγους από σαπουνόπερα σε σαπουνόπερα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για δημοσιεύματα καρμπόν.

Αν το ΚΚΕ είναι ο κακός Κρόνος, δεν μας λέτε ποιος προτείνεται ως ο Ζευς του μύθου. Διότι όλοι στο ρόλο των Ερινυών νομίζουν ότι είναι "μανούλες". Και προκύπτουν Ερινύες με ταμπεραμέντο τεμπέλας, ανιαρής και κουτοπόνηρης "κατίνας".

31 Οκτωβρίου 2013 στις 5:50 μ.μ.

Να το γράψουμε για άλλη μια φορά. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα, όπως κι αυτά με χυδαίους χαρακτηρισμούς δεν γίνονται δεκτά.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 6:38 μ.μ.

Προς βαθυ ροζ.Ασε τα σαπια.Σχολιο δικο μου γραμμενο κοσμιοτατα και με μικρα,δεν το δημοσιευσες.Ειναι σε ποιον θα πεσει φαινεται.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 7:06 μ.μ.

ειναι η ανικανοτητα των μετριων ηλιθιοι!
trash
την παπαρηγα, το μαιλη, το γοντικα, τον μεντρεκα κ.α ποιος θα τους διαγραψει για την καταντια του 4,5%;
με τον μπογιοπουλο καθαρισατε κκεδες. με αυτους τους αστερες της ανικανοτητας πως θα ξεμπερδεψετε; μη ψαχνετε το καταστατικο σας!!δεν το λεει!!

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 7:44 μ.μ.

Μην γραφετε ''ειναι ο Περισσος''
Μια πολη δεν κολλαει στο θεμα.
Ειναι σαν να λεμε ''ειναι το Αιγαλεω'', ηλιθιε

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 7:56 μ.μ.

To KKE κατά καιρούς μετά το 1974 είχε "υψηλού επιπέδου" στελέχη. Απο που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Φίρμες τρανταχτές που έφταναν στο επίπεδο μύθου.
Δαμανάκη (εκφωνήτρια στο πολυτεχνείο), που είναι σήμερα;
Κοτζιάς Νίκος (θεωρητικός του κόμματος) συγγραφέας κλπ , που είναι σήμερα;
Ανδρουλάκης Μίμης , μέλος Π.Γ , θεωρητικός και αυτός κλπ , που είναι σήμερα;
Θεοδωρικάκος Τάκης, γραμματέας της ΚΝΕ, που είναι σήμερα;
Λογοθέτης Στέλιος, δήμαρχος Νίκαιας (1978-1990),Πειραιά(1990-1998), που είναι σήμερα;
Τσίμας Παύλος, διευθυντής ριζοσπάστη, που είναι σήμερα;
Όλοι οι παραπάνω και πολλοί άλλοι ήταν ταλαντούχοι άνθρωποι με ιδιαιτερες ο καθένας ικανότητες, απλά ανακάλυψαν ότι θα κέρδιζαν πολύ περισσότερα χρήματα στην ελεύθερη λεγόμενη αγορά αντί να σπαταλούν τις αναμφισβήτητες ικανότητες τους σε συλλογικές , δημοκρατικοσυγκεντρωτικές διαδικασίες.

Ο Μπογιόπουλος που επίσης είναι φίρμα πρώτης γραμμής με ταλέντο πολύ μεγαλύτερο κατά την γνώμη μου απο τους προαναφερθέντες ας προσέξει γιατί όπως λέει και ο λαός μας "τα στερνά τιμούν τα πρώτα".

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 9:46 μ.μ.

ti τους λες τωρα εδω ο κοσμος χάνεται (ερχετε και απεργία ) και η έγνοια τους ειναι το "λαιφ σταιλ" ..Φραγκόκοτες του πληκτρολογίου ......

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 10:04 μ.μ.

Πατρίς θρησκεια οικογενεια τέλος! Ψωμί πεδία ελευθερια τέλος!
Δεξιά και αριστερά ίδια ειναι τ αρπακτικά τέλος! Η μονή σταθερή άξια το ΚΚΕ τέλος!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 10:29 μ.μ.

Θα πρότεινα με τη σειρά μου, και αυτό επειδή "ειμαι αριστερός" και "με καίει η πορεία του ΚΚΕ", να αναλάβει το ΒΑΘΥ (ή το unfollow ή ο Real, ή ........), τη διενέργεια ΓΚΑΛΟΠ για το Ποιος και Τι θα γράφει στο Οργανο της Κεντρική Επιτροπής του ΚΚΕ.

Υ.Γ. Σας έχει φάει ο φιλελευθερισμός ενός συστήματος που δεν διανοείστε ότι μπορεί να ανατραπεί
Υ.Γ.2 Καλοθελητές τέτοιου τύπου θα υπάρχουν πάντα, και δυστυχώς θα παρασείρουν (σχεδόν πάντα) τους φίλους του ΚΚΕ σε μια ατελείωτη μπουρδολογία

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 10:30 μ.μ.

Ωχ άρχισαν τα όργανα και για τον Μπογιόπουλο απο τους μέχρι χθές υμνητές του.
Αυτοί που θεωρούσαν τον Μπογιόπουλο το βαρύ πυροβολικό του ΚΚΕ,που τον τιμούσαν σαν τον ιδανικό κομμουνιστή,που τον ήθελαν για Γραμματέα του κόμματος,που τον είχαν τιμή τους και καμάρι τους στον Ριζοσπάστη,άρχισαν την αποδόμηση και τον ευτελισμό του.
Αρχισαν να τον συγκρίνουν με τον Τσίμα και την Δαμανάκη!!!!
Η γραμμή που δόθηκε ήδη άρχισε το έργο του εξεφτελισμού του Μπογιόπουλου.
''Ο φραγκοφονιάς''που έφυγε για να παίρνει περισσότερα! Τι και αν δέχτηκε να δουλεύει αμισθί,αλλά δεν ήθελε ατομικές συμβάσεις!!!.
Ακολουθεί και αυτός την μοίρα όσων διαφώνησαν με το ΚΚΕ και τα βρόντηξαν.Λάσπη,συκοφαντίες,ψέμματα,όλα τα μέσα στην υπηρεσία της θλιβερής ηγεσίας που βλέπει να χάνει το έδαφος κάτω απο τα πόδια της,και αμόλησε τα μέλη της να αποδομήσουν τον Μπογιόπουλο.Παλιά τους τέχνη κόσκινο.
Απομένει στον Μπογιόπουλο να υπερασπιστεί την τιμή του απο τα κοράκια του ΚΚΕ.
Αν δεν το κάνει θα μπορεί το βιβλίο του να πάρει τον τίτλο που έχει το κείμενο αυτό.
''Είναι ο περισσός ηλίθιε''.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 10:41 μ.μ.

Ο Μπογιοπουλος την Τεταρτη θα ειναι στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ συγκεντρωση του ΠΑΜΕ....αυτο τα λεει ΟΛΑ !

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2013 στις 11:02 μ.μ.

Την ένταση του αυταρχισμού αστικού κράτους και εργοδοσίας σε βάρος συνολικά του εργατικού κινήματος, σηματοδοτεί η απόφαση του Πλημμελειοδικείου Πειραιά, να καταδικάσει με 5 μήνες φυλακή τον Πέτρο Πουντίδη και Παύλο Πουντίδη, συνδικαλιστές των ταξικών σωματείων Μετάλλου Πειραιά και Ηλεκτρολόγων Πλοίων.

http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7679097

Και εσεις μιλατε για τον Μπογιοπουλο...

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2013 στις 12:01 π.μ.

Καλά ρε ακόμα να κάνεις ανάρτηση για το θέμα της καταδίκης των εργατών στο Πέραμα;
Σας έχει φάει η βαθιά κοκκινίλα
Παπ

Opportunitist!!!!
1 Νοεμβρίου 2013 στις 12:30 π.μ.

Κάτω τα χέρια από τον TRASH...!!!!

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2013 στις 9:32 π.μ.

Από την ανακοίνωση του Ριζοσπάστη :
"Υπενθυμίζουμε ότι το 19ο Συνέδριο του Κόμματος κατέληξε σε νέο Πρόγραμμα, νέο Καταστατικό και σε Πολιτική Απόφαση με τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των κομματικών μελών. Ομόφωνα εγκρίθηκαν τα ντοκουμέντα, το Καταστατικό του Κόμματος στο ίδιο το 19ο Συνέδριο. Στο νέο Καταστατικό του Κόμματος προσδιορίζονται μια σειρά από ζητήματα για τα μέλη του Κόμματος που απασχολούνται σε τομείς της ιδεολογικο-πολιτικής δραστηριότητάς του όπως ο «Ριζοσπάστης». Προβλέπεται καταστατικά ότι, όπως και τα άλλα στελέχη που δουλεύουν σε άλλους τομείς δράσης του Κόμματος, κεντρικά και τοπικά, σε Τμήματα και σε Οργανώσεις, έτσι και στα έντυπα του Κόμματος οι εργαζόμενοι αυτοί στηρίζονται οικονομικά με ποσό που κυμαίνεται και δεν υπερβαίνει το μέσο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Στον «Ριζοσπάστη», σε αντίθεση με τις αστικές εφημερίδες, δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι κομματικά μέλη πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, κάποιοι επαγγελματίες καριέρας και άλλοι όχι. Η καταστατική πρόβλεψη ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Ο «Ριζοσπάστης» έχει ακούραστους κομμουνιστές δημοσιογράφους, αφανείς, που δεν περιμένουν κανενός είδους καταξίωση με τα κριτήρια που αυτή γίνεται στον αστικό Τύπο. Η ενασχόληση στον «Ριζοσπάστη» δεν είναι επαγγελματική σχέση, αλλά κομματική δουλειά γι' αυτό δεν μπορεί να μοιράζεται με ενασχόληση σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως συμβαίνει σε άλλες εφημερίδες και Μέσα.

Άλλωστε, ο «Ριζοσπάστης» δεν αγοράζεται και δε διαβάζεται για το ποιοι γράφουν σε αυτόν, αλλά πρωταρχικά και πάνω απ' όλα γιατί είναι όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, δεν είναι οποιαδήποτε εφημερίδα.

Το ποιοι κομμουνιστές, ποια μέλη του Κόμματος εργάζονται και ποιοι όχι στον «Ριζοσπάστη» είναι κάτι που λύνεται με συλλογική ευθύνη της εφημερίδας."

ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Επώνυμος
1 Νοεμβρίου 2013 στις 3:50 μ.μ.

Το θέμα δεν είναι τι έκανε ή δεν έκανε ο Περισσός στον Μπογιόπουλο, κάτι που όπως λένε οι φίλοι του κόμματος είναι σε απόλυτη συμφωνία με το καταστατικό του. Το μείζον θέμα - και εδώ πρέπει να σταθούμε - είναι η ίδια η κριτική που άσκησε ο Μπογιόπουλος στο Κόμμα κυρίως σε σχέση με
α) την προοπτική συμμαχιών του κόμματος με άλλα κόμματα της αριστεράς για ελάσσονα ή μείζονα θέματα και
β) την απαξίωση από πλευράς κόμματος οποιουδήποτε αυθόρμητου κινήματος "από τα κάτω".

"Λάθη" που κόστισαν και στο κόμμα αλλά και στο κίνημα. Και πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο και εποικοδομητικό να ρωτήσουμε τους φίλους του κόμματος που εμφανίζονται ταυτόχρονα και ως θαυμαστές του Μπογιόπουλου, κατά πόσο συμμερίζονται τους προβληματισμούς του.

Ανώνυμος
2 Νοεμβρίου 2013 στις 8:32 μ.μ.

ΠΟΤΕ μου τόσα χρόνια δεν άκουσα την ανταρσυα τον συριζα τουσ μου(ρ)λούδες ή κανέναν απο δαύτους να λέει:"κάναμε λάθος.."
Μετά από τόσα μέτρα τα βάζουν κάποιοι με το ΚΚΕ???..και την δικομματική στο απυρόβλητο!
Τέλος αφού διαβάζετε το Βήμα να διαβάζετε και την Χρυση Αυγή και εκεί έχει αντιΚΚΕ άρθρα ..και αντιΕΑΜ και αντι οτι θέλετε...

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2013 στις 9:06 μ.μ.

Ν. Μπογιόπουλος.Ένα ακόμα θύμα του στενού κομματικού κορσέ του Περισσού.
Το σύστημα πάναπλο: Όποιο κεφάλι ξεχωρίζει, όποιο "κόβει" περισσότερο από το στενό κομματικό πυρήνα, όποιο τολμάει και αρθρώνει σύγχρονο πολιτικό λόγο μακριά από παλαιοκομματικές και παρελθοντολογικές αγκυλώσεις, κόβεται.
Το δόγμα "όλοι είμαστε ίσιοι (εννοώντας "ίδιοι") κρατάει χρόνια (σαν τη κολώνια του Θ.Μικρούτσικου).
Ας με συγχωρήσουν οι σύντροφοί μου, αλλά τούτο μοιάζει με απόταξη ευθυνών και συμβιβασμό με την μετριότητα.
Μικρό κόμμα, μικρά ποσοστά, λίγα άτομα, παρεϊστικη κατάσταση άρα καλύτερος έλεγχος των πάντων.
Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν πραγματικά ήθελε το ΚΚΕ, με την εσωκομματική κατάσταση που το ίδιο έχει δομήσει, να βοηθήσει την εργατική τάξη να πάει μπροστά.
Μήπως η "σούπα" πασόκ κυβέρνηση, ν.δ αντιπολίτευση και ΚΚΕ τον συνδικαλισμό χάλασε λόγω ραγδαίων, την τελευταία τριετία, εξελίξεων και το οικοδόμημα του ιστορικού ΚΚΕ τρίζει συθέμελα;
Μήπως δεν θέλουν μεγαλύτερο από του 4% ΚΚΕ για να αποφύγουν ευθύνες ιστορικών αποφάσεων;
Μήπως τελικά όλα, τόσα χρόνια ήταν στημένα και εμείς ζούσαμε σε μια αριστερη-κομουνιστική χείμαιρα;
Ερωτήματα θέτω περιμένοντας, κατά τον προσφιλή τρόπο των κομματικών σωληνόπαιδων, να χαρακτηριστώ ως αντιδραστικός και αντικομουνιστής.

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2013 στις 11:27 μ.μ.

9.06
καλή ψυχοθεραπεία να ασχοληθείς με τον εαυτο σου ,σε διαβεβαιώνω παντως πως δεν ασχολείται κανεις με εσένα και ουτε πρόκειται,εκτος εαν αποφύγεις τις γενικότητες και πεις κατι συγκεκριμένο που να περιέχει το πολιτικό σου στίγμα/αποψη
Και μια και εισαι οπαδος του Ν.Π θα σου θυμίσω μια φράση που χρησημοποιησε το όψιμο "ίνδαλμα"σου,,οσοι κρύβουν την ιδεολογία τους δεν αξίζουν δεκάρα η" οι ιδιοι η" η ιδεολογία τους .Δικη σου δουλεία να διαλέξεις(και τα δυο γινεται)
Όταν λοιπον ξεφυγεις απο τα πρόσωπα και καταφέρεις να αρθρώσεις εναν πολιτικό, οχι ουδέτερο λογο του τυπου "μήπως" "εαν" "ετσι αλλιώς και αλλιώτικα" τα ξαναλέμε

Υγ
Αυτο που τρίζει ειναι η πόρτα του σπιτιού σου γιατι το κκε την Τετάρτη και παλι θα ειναι πρώτο κόμμα.... Στο δρόμο... ,όπως ειναι παντα.....και για παντα....διπλα στον λαο και οχι πάνω,, σαν χατζιαβατη που τον θέλετε για να κάνετε τα κοπρεμι με την αστικη ταξη και τα αμερικάνικα ιδρύματα σκεψης/χρηματοδότησης,,, στο Τέξας για παράδειγμα ,εκει που τριγυρναγε ο Καραμαλακος ,άλλωστε το ιδιο πρόγραμμα εχετε πλέον με την Ν.Δ
Και ρε φιλε ασε ησυχους τους κομμουνιστές δεν ειναι ωρα να κάνουμε τετοιο λογαριασμό,, ησύχασε

felix tzerzinski

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2013 στις 12:08 π.μ.

εχουμε κουραστεί με τις κόντρες του μεγάλου συριζα με τον μικρό συριζα (κκε). δε μας νοιάζει

Ανώνυμος
6 Νοεμβρίου 2013 στις 10:06 π.μ.

Oxi mas noiazei kai poly. Den mporoun na sykofantoun erimin kai na tous afinoume na ksernane pseuties.
Loipon gia osous endiaferonte na mathoun tin alitheia as diavasoun ti ekane o N.Mpouyiopoulos gia ton rizospasti stis 03/11/2013.
Ekane doro ston rizospasti 3.500E gia na Timisi ton patera tou Yianni kai na Voeithisei ton Rizospasti!!!! Rxte mia matia sto blog tou OIKODOMOU.
AFTI EINE I APANTISEI TOU MPOUYIOPOULOU SE OLOUS ESAS TOUS SYKOFANTES.NTROPI SAS
Diavaza syxna afto to blog,ma tora eksetazo duo fores ta legomene sas
HELLENE

Malista vgalate to proigoumeno sxolio apano ston mpouyiopoulo giati akrivos den sas tima

Ανώνυμος
10 Νοεμβρίου 2013 στις 6:24 μ.μ.

Καταστατικό του ΚΚΕ:
ΑΡΘΡΟ 46
"Τα επαγγελματικά στελέχη του Κόμματος στηρίζονται οικονομικά με ποσό που δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέσο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Αναγουλα και αηδια.Αλλα ετσι λειτουργουν οι καπιταλιστικες επιχειρησεις του Περισσου.Χειροτερα και από τις ιδιες τις καπιταλιστικες επιχειρησεις.
Αυτό είναι το Μπρεζνιεφικο κατασκευασμα (που εστησαν το 1961 στην Τσεχοσλοβακια,με το «8 συνεδριο» οι Σοβιετικοι ρεβιζιονιστες του Μπρεζνιεφ),που καπηλευεται το ηρωικο παλιο επαναστατικο ΚΚΕ.Εμπρος συντροφοι του «Κ»ΚΕ για την επανασταση (μαζι με τον Τζανετακη,την ΝΔ,και την περεστροικα του Γκορμπατσωφ).Με αρχηγους τους Γκροζο-Φλωρακη-Παπαρηγα-Κουτσουμπα…!).Εμπρος για το 0%
Το μοναστηρι να είναι καλα και από καλογερους (τωρα ο Μπογιοπουλος)….
Στο μνημοσυνο του ψευτο-«Κ»ΚΕ σας δεν θα κλαψει κανεις….
Είναι ο Περισσος ηλιθιοι!!!

10 Νοεμβρίου 2013 στις 7:30 μ.μ.

A! και για να μην ξεχασω τον καπεταν-Γιωτη
«Υπό την άνω ιδιότητά μου ως Πρώτου Γραμματέως της ΚΕ του ΚΚΕ και εκπροσώπου του ΚΚΕ και συμφώνως προς το υπ’ αριθ. 59/23-9-74 Ν.Δ., άρθρ. 1, παρ. 2, Δηλώ ότι "αι αρχαί του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος αντιτίθενται προς πάσαν ενέργειαν αποσκοπούσαν εις την βία κατάληψιν της εξουσίας ή την ανατροπήν του Ελευθέρου Δημοκρατικού Πολιτεύματος"…»
Αντε και καλη επανασταση ....."συντροφοι" του "Κ"ΚΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger