Home » , , » Συνελήφθησαν μπάτσος με οπλοστάσιο και καταζητείται η "αγανακτισμένη" Χρυσαυγίτισσα Σκορδέλη (Βίντεο)

Συνελήφθησαν μπάτσος με οπλοστάσιο και καταζητείται η "αγανακτισμένη" Χρυσαυγίτισσα Σκορδέλη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 | 3:39 μ.μ.

Κανένας δεν είναι αφελής να μην καταλαβαίνει ότι έχουμε σε εξέλιξη ένα παρασκηνιακό παιχνίδι μεταξύ κυβέρνησης και ναζιστικής συμμορίας.
Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κάνει κανείς εκτιμήσεις, αυτό που είναι καθαρό –μετά την αποφυλάκιση Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Μίχου- είναι ότι το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο έπαθε ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο αφού όλες τις προηγούμενες μέρες και σε όλους τους τόνους διατυμπάνιζε ότι το «κατηγορητήριο έχει δεθεί απόλυτα».

Στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε και τώρα περιοριζόμαστε να παραθέσουμε ένα βίντεο, από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega, που αναφέρεται στην σύλληψη ενός μπάτσου ο οποίος από το 2004 μέχρι το 2011 ήταν διοικητής στο αμαρτωλό αστυνομικό τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αποδίδονται βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, κατηγορούμενος επίσης ότι επί χρόνια συνεργαζόταν με τη Χρυσή Αυγή. (Λεπτομέρειες στο βίντεο).  Στα σπίτια του στην Αθήνα και την ιδιαίτερη πατρίδα του στα Γιάννενα, βρέθηκαν πολλά όπλα, χρήματα κι άλλα πειστήρια, μεταξύ των οποίων και ποσότητα ναρκωτικών.
Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατάχρηση εξουσίας, κατοχή και εμπορία όπλων, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, νόθευση κατ’ εξακολούθηση, λαθρεμπορία, «ξέπλυμα» χρήματος και άλλα αδικήματα. Μαζί με τον αστυνομικό υποδιευθυντή συνελήφθη μία συνομήλική του, ενώ αναζητούνται ένας συνταξιούχος αστυνομικός και άλλη μία γυναίκα οι οποίοι κατηγορούνται ως συνεργοί του στα ίδια αδικήματα.

Η γυναίκα που συνελήφθη (άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι καταζητείται) είναι η Θέμις Σκορδέλη , υποψήφια της Χρυσής Αυγής, και η οποία κατηγορείται για το μαχαίρωμα τριών Αφγανών μεταναστών τον Σεπτέμβριο του 2011 η οποία έχει επιτύχει συνεχείς αναβολές στην δίκη της προβάλλοντας ψυχολογικούς λόγους προσκομίζοντας γνωματεύσεις του γνωστού χρυσαυγίτη ψυχιάτρου, Κυριάκου Παρασχάκη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger