Home » » Συγκρίσεις

Συγκρίσεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 | 11:20 μ.μ.

Πηγή: Έκτορας Κουφοντίνας - facebook

Καλοκαίρι 2002: συλλήψεις 17Ν

Καταπάτηση προσωπικών δεδομένων. Παραβίαση προσωπικής ζωής. Προσπάθεια λασπολόγησης και σπίλωσης. Κυνηγητό απ' τους δημοσιογράφους, τα "κοράκια". Καταπάτηση κάθε νόμου, κοινού ή συνταγματικού. Θέσπιση ειδικής νομοθεσίας που λειτούργησε αναδρομικά και σύσταση ειδικού δικαστηρίου, έκτακτου στρατοδικείου.

Καλοκαίρι 2013: συλλήψεις Χ.Α.

Καμία προσβολή. Καμία παραβίαση προσωπικής ζωής ή δεδομένων. Καμία καταπάτηση. Υπεράσπιση από ορισμένους. Αποπροσανατολιστικές θεωρίες "δύο άκρων". Καμία συκοφάντηση απ' τα ΜΜΕ. Υπόσχεση για δίκαιη δίκη.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 1:11 π.μ.

ένα από τα εκβιαστικά επιχειρήματα των αρχών ήταν ότι θα έβαζαν τους χρυσαυγίτες στην πτέρυγα των αναρχοαριστερών(17Ν κτλ) αν δεν συνεργαζόταν(βέβαια οι σημερινοί αγράμματοι Πουαρό-δικαστικοί ίσως δεν ξέρουν ότι τα αφεντικά τους συνεργάζοταν με τους ναζί μια ζωή αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) τα "ωφελ΄΄ήματα " του εκβιασμού και άλλων θα τα καταγράψει η ιστορία και εδώ θα φανούν και οι ευθύνες των μπατσο-δικαστών ακόμα μια φορά.Τελικά τους έβαλαν στην γυναικεία πτέρυγα.Και καλά ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς αλλά ο Λαγός ο ντερβίσης, ε ρε γέλια.Ήμαρτον ρε όπως λέει και ο γιωργάρας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger