Home » , » Αθωώθηκαν Τούρκοι αγωνιστές που κατηγορούταν για ... μόλυνση περιβάλλοντος.

Αθωώθηκαν Τούρκοι αγωνιστές που κατηγορούταν για ... μόλυνση περιβάλλοντος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 | 3:13 μ.μ.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί καλή είδηση, αν όλη η μεθόδευση που προηγήθηκε δεν ήταν εντελώς απαράδεκτη.
Και αναφερόμαστε στην αθώωση, πριν λίγο, στο αυτόφωρο Ευελπίδων των τριών αγωνιστών Fadık Adıyaman, İsmail Zat Και Murat Korkut που οδηγήθηκαν στο σκαμνί του κατηγορουμένου για … μόλυνση περιβάλλοντος. (Υποτίθεται ότι την .. μόλυνση την έκανε το πανό με το οποίο γνωστοποιούσαν την απεργία πείνας που κάνουν σαν συμπαράσταση στους συντρόφους τους στις φυλακές Κορυδαλλού)

Σε περασμένη ανακοίνωση τους υπογράμμιζαν: Υπεύθυνη για τη διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος και την απεργία πείνας στις φυλακές Κορυδαλλού είναι η κυβέρνηση που προσπαθεί να απελάσει αγωνιστές στην Τουρκία και σε άλλες χώρες. Αν η κυβέρνηση ενοχλείται από την απεργία πείνας και την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τις διώξεις, τα βασανιστήρια και τα αδικήματα σε βάρος των αγωνιστών καθώς και για τη συνεργασία της κυβέρνησης με το φασιστικό κράτος της Τουρκίας ας δοθεί τέλος σε αυτή την πολιτική!

Η αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό δεν είναι έγκλημα. Έγκλημα είναι η συνεργασία με αυτούς! Εμείς σαν Επιτροπή Αλληλεγγύης θα συνεχίσουμε την ενημέρωση και τον αγώνα για την αλήθεια στην πλατεία Συντάγματος!

Καλούμε κάθε αντιιμπεριαλιστή και κάθε αντιφασίστα να στηρίξει τον αγώνα μας!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger