Home » , , » Απ' τους μαυραγορίτες της κατοχής στα Carrefour και την Gold Buyers

Απ' τους μαυραγορίτες της κατοχής στα Carrefour και την Gold Buyers

Από giorgis , Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 | 1:56 μ.μ.

Του Γ. Γ. 

Το είδαμε κι αυτό. Από μια άποψη, αν δηλαδή είχε κανείς το σκεπτικό του Μπάμπη του Σουγιά και των ΤρεμοΠρετεντέρηδων, θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα ακόμη επίτευγμα του «success store» της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Ότι δηλαδή περάσαμε από την εποχή της κατοχής που ο κόσμος πήγαινε σε άθλια στέκια, έδινε κάθε ασημικό και οικογενειακό κειμήλιο που είχε στους μαυραγορίτες για να πάρει κάτι –αμφιβόλου ποιότητας- να φάει, τώρα μπορεί να κάνει το ίδιο σε κυριλέδικους, λαμπερούς χώρους, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα.

Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδα: «Στην πρωτοφανή κίνηση να εγκαταστήσουν εντός των πολυκαταστημάτων ενεχυροδανειστήρια προχώρησαν τα Carrefour που πλέον ελέγχονται εξ ολοκλήρου από τον όμιλο Μαρινόπουλου.
Τα ενεχυροδανειστήρια Gold Buyers λειτουργούν μετά από συμβάσεις με την Carrefour και προβαίνουν σε συναλλαγές με τους πελάτες των super markets οι οποίοι προφανώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και ενδεχομένως να δίνουν τα κοσμήματά τους προκειμένου να λάβουν σε αντάλλαγμα μετρητά και να προχωρήσουν σε αγορές προϊόντων άμεσης ανάγκης».

Τα συγχαρητήρια μας στην συγκυβέρνηση «εθνικής ευθύνης». Η ανάπτυξη και η ευημερία της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζεται ακάθεκτη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger