Home » » Σύριζα: Αγκαλιάζει όλα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ;

Σύριζα: Αγκαλιάζει όλα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 | 7:07 μ.μ.

Δεν μπορεί να ξέρουμε πόση βάση έχει δημοσίευμα που μας λέει ότι «πλώρη προς τον Σύριζα» έχουν βάλει μια σειρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία βλέπουν ότι το κόμμα τους βαδίζει προς διάλυση και προσπαθούν να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο.

Απ’ ότι διαβάζουμε «διαύλους επικοινωνίας να τι κόμμα της Κουμουνδούρου» διατηρούν πρωτοκλασάτα Πασοκικά στελέχη που εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν μαζί του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Πέρα απ' την Τζάκρη, αναφέρονται τα ονόματα των Κώστα Σκανδαλίδη, του Νίκου Ανδρουλάκη –που σημειωτέον ο Ε. Βενιζέλος τον έκανε γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ- και του Μιχάλη Καχριμάκη.

Αν όντως ισχύουν αυτές οι πληροφορίες τότε δεν έχει καθόλου άδικο που έγραψε στο Twitter, ο Αλέκος Αλαβάνος:  «Ποιό είναι το καλύτερο πλυντήριο για τη λίγδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ψήφιζαν όλα τα μνημόνια;
ΣΥΡΙΖΑ: όλοι οι βουλευτές έχουν ανεξαρτησία συνείδησης, εκτός από όσους ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2013 στις 7:30 μ.μ.

όλοι μαζί παιδιά εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ.
Μόνο έτσι θα μπορεσουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να συνεχίζουν για άλλα 40 χρόνια
man

ΒΑΣΙΛΗΣ
25 Νοεμβρίου 2013 στις 7:30 μ.μ.

Πού τα διαβάζετε και ποιοι είναι οι δίαυλοι επικοινωνίας;
Εγώ μέσα στο Σύριζα δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο.
Αν οι πηγές σας είναι τα ΝΕΑ του Ψυχάρη και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Κρανιδιώτη καιρός να αλλάξετε πηγές.
Σας είχα για πιο σοβαρούς δημοσιογραφικά.

25 Νοεμβρίου 2013 στις 11:17 μ.μ.

Σειρά σχετικών δημοσιευμάτων υπάρχουν και σε χθεσινές και σε σημερινές εφημερίδες. Απ' ότι προκύπτει και από την ανάρτηση εμείς δεν υιοθετούμε κανένα τέτοιο δημοσίευμα. Αναρωτιόμαστε όμως; Αν δεν έχουν καμιά βάση, τόσο ανεύθυνος είναι ο Α. Αλαβάνος να κάνει τόσο καυστικά σχόλια με αποδέκτη τον Σύριζα;

Επώνυμος
26 Νοεμβρίου 2013 στις 1:23 π.μ.

Χαρακτηριστικό του ηλιθίου είναι να κάνει ανέξοδες κρίσεις και προβλέψεις. Όταν, δε, αυτές διαψεύδονται, αυτός όχι μόνο δε διδάσκεται από αυτό, αλλά συνεχίζει αβρόχοις ποσί ελπίζοντας ότι κάποια φορά θα επαληθευθεί και τότε αυτή η φορά θα σβήσει όλες τις άλλες. Κλασσική περίπτωση βλάβης.

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2013 στις 2:30 π.μ.

ΑΝΑΡΧΟΣ
Μεχρι τωρα η κατασταση στο πολιτικο συστημα στην ελλαδα μου θυμιζε την περιοδο στην ισπανια την περιοδο 1880-1936 , αν βγει ο συριζα ( που θα βγει) η κατασταση θα θυμισει γερμανια του μεσοπολεμου 1918-1923.Δυστηχως ο ρεφορισμος στον νεοφιλελευθερο ολοκληρωτικο καπιταλισμο ειναι εξ αρχης καταδικασμενος και θα αποτυχει συμπαρασυροντας και ολη την αριστερα μαζι της , αφου με το να κυβερνησει θα αποδειχτει ποσο εκτος τοπου και χρονου ειναι εδω και δεκαετιες.Θα δει ολες τις ψευδαισθησεις που ειχε να γκρεμιζονται μια, μια.
Οποτε μετα μας περιμενει μια καταμαυρη περιοδο οπου ο νεοφιλελε καπιταλισμος θα επικρατησει απολυτα-ολοκληρωτικα , περιοδος που θα διαρκεσει τοσο οσο και η αναγεννηση της αριστερας με πραγματικα επαναστατικα προταγματα.Γιατι αυτος ειναι ο ρολος της αριστερας , επαναστατικος και οχι η διαχειρηση αυτου του κανιβαλικου σαπιου συστηματος.

Ελεος
26 Νοεμβρίου 2013 στις 2:08 μ.μ.

Ας φάμε το καθεστώς στη μαπα,γιατί ο Σύριζα δεν είναι αρκουντως αριστερός!!!!

27 Νοεμβρίου 2013 στις 12:04 π.μ.

Αγκαλιάζει ακόμα και εσένα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger