Home » , » Ψάχνοντας για "σωσίβιο" ο Βενιζέλος

Ψάχνοντας για "σωσίβιο" ο Βενιζέλος

Από giorgis , Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 | 10:07 π.μ.

Ενώ γνωρίζουν την λαϊκή ρήση ότι με «παλιά υλικά δεν χτίζεις καινούργιο σπίτι» τα χρεοκοπημένα στελέχη της σοσιαλδημοκρατίας κάτω απ’ την πίεση των πραγμάτων εφαρμόζουν την παροιμία «ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά πιάνεται».

Αναφερόμαστε φυσικά στην ανοιχτή κίνηση των «58» για την κεντροαριστερά. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γ’ αυτό το κατασκεύασμα. Μια ματιά να ρίξεις ποιοι ηγούνται αυτής της «πρωτοβουλίας», που έκανε χτες την πρώτη παρουσία της στο θέατρο «Ακροπόλ» και πώς παρουσιάζει σήμερα η φυλλάδα του ΔΟΛ, αυτή την μάζωξη δεν θα σου μείνει καμιά αμφιβολία ότι κάποιοι «ανέστησαν» πολιτικά πτώματα, και παρέα με ξοφλημένα πολιτικά ρετάλια προσπαθούν να σώσουν τον …   Βενιζέλο.

Που κολάσει το τρισμέγιστο "Εγω";  (αλήθεια, ακούσατε τον ογκόλιθο παπάρας που έριξε χτες στον Πρετεντεράκο ισχυριζόμενος ότι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εκτελέσουν «πολιτικό συμβόλαιο θανάτου» εμπλέκοντας τον με το σκάνδαλο των υποβρυχίων;).
Κολλάει και παρακολλάει. Αυτή η πρωτοβουλία είναι το τελευταίο σωσίβιο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για να κερδίσει κάποιο χρόνο στο πολιτικό προσκήνιο. Με ένα τέτοιο «πρωτοβουλιακό» σχήμα θα κατεβεί το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές γιατί όπως έγραψε Κυριακάτικη εφημερίδα υπάρχουν μυστικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι στις ευρωεκλογές υπάρχει περίπτωση το ΠΑΣΟΚ να μην συγκεντρώσει 4,5% (το όριο για να εκλέξει ευρωβουλευτή) –τις δημοσκοπήσεις τις έχει ευαγγέλιο ο Ευάγγελος- και καταλαβαίνεται την τον περιμένει σε μια τέτοια περίπτωση τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Προσωπική άποψη: Οποιος έχει την εντύπωση ότι άτομα σαν τον Σημίτη, τον Μπίστη και τον Ψαριανό μπορεί να πείσουν τις μάζες είναι βαθιά νυχτωμένος.

Γ. Γ. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger